Weldimobornem

Contactgegevens Weldimobornem: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Weldimobornem: address, phone, fax, email, website, opening hours

Weldimobornem

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijksweg 54 2880 Bornem, België

Telefoon (phone): +32 (53) 521-52-45 +32 (53) 521-52-45

Fax (fax): +32 (11) 580-92-70 +32 (11) 580-92-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Weldimobornem: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Weldimobornem"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Weldimobornem"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Weldimobornem, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Weldimobornem. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Weldimobornem, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Weldimobornem. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Weldimobornem
Products information Weldimobornem

BTW identificatienummer (tax): BE07791198730
Ondernemingsnummer: 9134552001
Hoofdstad (capital): 625,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 801,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Weldimobornem zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Weldimobornem
(Get full report from official database of BE for Weldimobornem)

Aanvulling soorten activiteiten voor Weldimobornem
Addition kinds of activities for Weldimobornem

3399. Primaire metalen producten | Primary metal products
519200. Boeken, tijdschriften en kranten | Books, periodicals, and newspapers
20859901. Applejack (alcoholische drank) | Applejack (alcoholic beverage)
21419900. Tabakstammen | Tobacco stemming and redrying, nec
24490103. Fruitkratten, hout: draadbinding | Fruit crates, wood: wirebound
35729901. Computer-hulptoestellen | Computer auxiliary storage units
50149904. Banden, gebruikt | Tires, used
54319902. Plantaardige stands of markten | Vegetable stands or markets

Werken bij Weldimobornem: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Weldimobornem: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Weldimobornem. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Weldimobornem. Looking for open vacancies in other companies

 • Vlotte verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u  Je werkt 1 zondag in de maand Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar meerdere verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

 • Monteur (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar monteurs  sanitaire regio Vlaams-Brabant Kranen, ketels, leidingen … Van A tot Z sanitair in de vingers hebben

 • MAGAZIJNIER REGIO DEINZE (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij altijd al een functie met verantwoordelijkheid willen uitvoeren? Dat treft! Voor een bedrijf gelegen te Deinze, gespecialiseerd in het maken van heerlijke kipgerechten, zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die ons team kan komen versterken. Je werkt op de afdeling logistiek. Wat zal jij doen? Uitgaande bestellingen registreren, alle orders afboeken in het systeem en de voorraad beheren. Indien er nog een bepaald product ontbreekt, ga jij na waar in welke afdeling het zich bevindt en plan je daarop verder. Je geeft alles door naar administratie en facturatie, zodat zij aan de hand van jouw registraties de correcte facturen kunnen opstellen voor de klanten. Je bent dus een zeer belangrijke schakel in ons bedrijf en professionaliteit. Enkel in zeer drukke periodes kan het zijn dat je ook orders zal je picken maar voornamelijk sta je in voor de registraties van de grote key accounts. Je zal werken in 2 ploegen, eventueel komt ook een dagploeg in het roulement (geen vaste dagploeg).

 • Keukenhulp (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een zeer gezellige bistro in Aarschot met prachtige ligging zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/keukenmedewerker. Je staat de chef bij in zijn dagelijkse activiteiten in de keuken. Zo sta je in voor: Assistentie van de kok Slaatjes maken Voorbereidingen treffen

 • Meet- en regeltechnieker (M/V) (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je hebt een diploma Professionele Bachelor Elektromechanica optie automatisering, onderhoudstechnologie of bedrijfsautomatisatie. ( Of gelijkwaardig door aantoonbare ervaring) - Je mag een schoolverlater zijn of beperkte werkervaring hebben. - Je bent zeer leergierig van aard en hebt een uitgesproken interesse in techniek en industriële installaties; - Je bent sociaal, kan zelfstandig werken en bent stressbestendig; - Ook ben je analytisch en probleemoplossen ingesteld een een echte teamspeler; De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten; - Het uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; - Uitvoeren van storingsanalyses; - Iso-kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; - Interveniëren in het domein van de meet-, regel-, en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; - Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout- tagout procedures ter voorbereideing van geplande onderhoudswerken, inclusief functionele controle voor herindienstname

 • sorteermedewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in groot regio Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste sorteermedewerkers voor het sorteren van 2de handskledij. Je zal instaan voor het manueel uitsorteren van textiel/kledij volgens kwaliteit.

 • Jobstudent (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

  Type: Vaste Job

  Je werkt als allround medewerker Je zorgt voor een correcte afrekening aan de kassa Je houdt de afdelingen op orde en springt bij waar nodig Verwerken van leveringen Presenteren van de goederen  Bakkerijafdeling:1 keer per week bak je brood en ontbijtkoeken af  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker. Je komt terecht in een dynamisch team die vooruit denkt en wil groeien binnen de onderneming zelf.

 • Uitzendconsulent (Ned/Fr) Konvert Interim Diegem (NIEUW KANTOOR) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Konvert HQ

  Type: Vaste Job

  Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

 • Shift Manager (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: McDONALD'S

  Type: Vaste Job

  Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

 • (hulp)kok (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: BARLEY'S

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van een dynamisch team. Onder leiding van de chef voer je allerhande keukenwerkzaamheden uit in koude keuken Mise-en-place, bereiden en garneren van gerechten. Exact takenpakket afhankelijk van kennis en ervaring.

 • Busbegeleider (ALSEMBERG)

  Regio: ALSEMBERG

  Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

  Type: Werfreserve

  Kinderen begeleiden tijdens de busrit 's morgens en 's avonds. Telkens ongeveer 2 uur.

Zoek naar antwoorden van Weldimobornem in sociale netwerken
Look for responds of Weldimobornem in social networks

Lees alle opmerkingen voor Weldimobornem. Laat een reactie achter voor Weldimobornem. Weldimobornem bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Weldimobornem. Leave a respond for Weldimobornem. Weldimobornem on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Weldimobornem op de google maps. Adres en contacten Weldimobornem
Location of Weldimobornem on the google maps. Address and contacts of Weldimobornem

Andere gerelateerde bedrijven als come Weldimobornem Weldimobornem: YVES ROCHER | BAKKERIJ MAGNUS | LUDWIG VENS | YA?L GINZBURG | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as Weldimobornem: YVES ROCHER | BAKKERIJ MAGNUS | LUDWIG VENS | YA?L GINZBURG | PHARMACIES DE GARDE

Weldimobornem is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Weldimobornem, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07791198730. Het bedrijf Weldimobornem bevindt zich op het adres: Rijksweg 54 2880 Bornem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 625,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 801,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Weldimobornem zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Weldimobornem is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Weldimobornem is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Weldimobornem, openstaande posities, locatie van Weldimobornem op de kaart.

Weldimobornem is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Weldimobornem, company assigned to the tax number BE07791198730. The company Weldimobornem is located at the address: Rijksweg 54 2880 Bornem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 625,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 801,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Weldimobornem were not found.
The main activity of Weldimobornem is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Weldimobornem is not available. You also can look at reviews of Weldimobornem, open positions, location of Weldimobornem on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Weldimobornem, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Weldimobornem, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Weldimobornem, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Weldimobornem, employees, financial statistics.