Braeken H

Contactgegevens Braeken H: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Braeken H: address, phone, fax, email, website, opening hours

Braeken H

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Watertorenstraat 31 3960 Bree, België

Telefoon (phone): +32 (87) 113-43-87 +32 (87) 113-43-87

Fax (fax): +32 (59) 867-56-77 +32 (59) 867-56-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Braeken H: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Braeken H"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Braeken H"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Braeken H, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Braeken H. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Braeken H, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Braeken H. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Braeken H
Products information Braeken H

BTW identificatienummer (tax): BE02247497558
Ondernemingsnummer: 2158233642
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 173,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Braeken H zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Braeken H
(Get full report from official database of BE for Braeken H)

Aanvulling soorten activiteiten voor Braeken H
Addition kinds of activities for Braeken H

231100. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
356802. Gewrichten en koppelingen | Joints and couplings
507400. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen | Plumbing and hydronic heating supplies
20370100. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
35440000. Speciale sterven, gereedschappen, jigs en fixtures | Special dies, tools, jigs, and fixtures
36950000. Magnetische en optische opname media | Magnetic and optical recording media
97119904. Marine Corps | Marine corps

Werken bij Braeken H: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Braeken H: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Braeken H. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Braeken H. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalente magazijnier (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat als magazijnier in voor de ontvangst en opslag van goederen in een opslagplaats. Verder zorg je er voor dat de goederen klaar zijn voor distributie en interne verdeling. Jouw taken: - Laden en lossen van goederen - Verzenden van goederen - Verzamelen van de orders - Aanleveren en klaarzetten van de nodige materialen aan de verschillende machines - Besturen van heftruck - Stockbeheer: controleren en verdelen van de binnenkomende goederen, doorgeven van leveringen naar de desbetreffende afdelingen, beheren van de voorraden van het magazijn, functioneren als contactpersoon van de afdeling

 • gemotiveerde poetshulp bij kantoren (30u/w) (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetshulp die beschikbaar is vanaf 6u in de voormiddag om te poetsen in de omgeving van Oevel bij verschillende kantoren. Taken houden in: - ruimtes als bureaus, gangen, onthaal en sanitair poetsen - verluchten, stof afnemen, opruimen, vuilbakken vervangene, dweilen etc. - administratieve bijhorende taken

 • Schilders (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een schilders- en vloerdersbedrijf zoeken wij 2 ervaren schilders. Je voert zowel de voorbereidende werken uit als het schilderen zelf. Je werkt vooral in hotels, winkels, kantoren en af en toe ook eens voor een particuliere opdracht en dit op werven gelegen over heel België. Je vertrekt rond 6u en dit vanop een carpoolplaats die je afspreekt met je collega. Verloning volgens barema van de bouwsector. Na een interimperiode maak je kans op een vast contract.

 • Supervisor Garage (M/V) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor deze functie zoeken we een medewerker met sterke administratieve skills en een groot technisch inzicht. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede kennis van de transportwetgeving hebt en je een team kan managen. Je zorgt voor het dagelijkse beheer van het wagenpark. Je coordineert de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor de administratieve opvolgingen inzake de technische aspecten. Daarbij respecteer je de interne procedures. Je houdt behoudt het overzicht en kan prioriteiten stellen. Rekening houdend met de specialisaties van je team verdeel je het werk, ook werk je probleemoplossend bij een complicatie.

 • Ploegbaas Metser (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Konvert Construct Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected]

 • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • huishoudhulp Sinaai (SINAAI-WAAS)

  Regio: SINAAI-WAAS

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • Jobstudent versafdeling supermarkt (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Student voor de versafdeling gezocht voor supermarkt regio Torhout! Je zult als jobstudent ingezet worden aan de beenhouwerij en charcuterie - afdeling van deze supermarkt. Je bent bereid om een onbezoldigde opleiding tot te volgen. Indien deze opleidingsdag positief verloopt, word je op regelmatige basis op zaterdag ingepland om te werken. Bovendien kom je vervolgens ook in aanmerking om tijdens de vakanties aan de slag te gaan in deze supermarkt.

 • Medewerker visafdeling (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een groot warenhuis in regio Eke zijn we op zoek naar medewerkers voor de visafdeling.

 • LADER / LOSSER - Shift vrij te kiezen (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van containers. Je maakt hierbij gebruik van allerlei hulpmiddelen die het werk ergonomisch verlichten. Je werkt op de luchthaven waar veiligheid en security heel belangrijk zijn. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke klant te zaventem zijn wij op zoek naar Lader/Lossers.

 • Zaalmedewerker - kelner - flexijob Hallaar (HALLAAR)

  Regio: HALLAAR

  Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

  Type: Flexijob

  Je ontvangt de klant en neemt bestellingen op met een glimlach. Bij vragen van onze klanten heb je een adviserende rol en speel je in op hun behoefte. Je vestigt de aandacht op suggesties of speciale aanbiedingen. Je noteert de bestellingen (gerechten, drank) en geeft ze in de kassa in. je draagt plateus met drank en de gerechten tot bij de klant Bij veeleisende klanten leg je de nodige diplomatie aan de dag. In onze zaal komt een divers cliënteel. Jij past je service aan op maat; van jong tot oud, van klein tot groot.

Zoek naar antwoorden van Braeken H in sociale netwerken
Look for responds of Braeken H in social networks

Lees alle opmerkingen voor Braeken H. Laat een reactie achter voor Braeken H. Braeken H bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Braeken H. Leave a respond for Braeken H. Braeken H on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Braeken H op de google maps. Adres en contacten Braeken H
Location of Braeken H on the google maps. Address and contacts of Braeken H

Andere gerelateerde bedrijven als come Braeken H Braeken H: JET | COPASEC | JAMINON G. TOITURES | HAARMODE | VRIJE LAGERE SCHOOL

Other related companies as Braeken H: JET | COPASEC | JAMINON G. TOITURES | HAARMODE | VRIJE LAGERE SCHOOL

Braeken H is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Braeken H, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02247497558. Het bedrijf Braeken H bevindt zich op het adres: Watertorenstraat 31 3960 Bree. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 173,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Braeken H zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Braeken H is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Braeken H is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Braeken H, openstaande posities, locatie van Braeken H op de kaart.

Braeken H is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Braeken H, company assigned to the tax number BE02247497558. The company Braeken H is located at the address: Watertorenstraat 31 3960 Bree. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 173,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Braeken H were not found.
The main activity of Braeken H is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Braeken H is not available. You also can look at reviews of Braeken H, open positions, location of Braeken H on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Braeken H, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Braeken H, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Braeken H, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Braeken H, employees, financial statistics.