RESIDENCE APOLLO SA

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • RESIDENCE APOLLO SA

Contactgegevens RESIDENCE APOLLO SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESIDENCE APOLLO SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESIDENCE APOLLO SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Palmiers 29; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre), België

Telefoon (phone): 02 733 00 09; 02 733 54 43 (+32-02 733 00 09; 02 733 54 43) 02 733 00 09; 02 733 54 43 (+32-02 733 00 09; 02 733 54 43)

Fax (fax): 02 743 86 90 (+32-02 743 86 90) 02 743 86 90 (+32-02 743 86 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESIDENCE APOLLO SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESIDENCE APOLLO SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESIDENCE APOLLO SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESIDENCE APOLLO SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESIDENCE APOLLO SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESIDENCE APOLLO SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESIDENCE APOLLO SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESIDENCE APOLLO SA
Products information RESIDENCE APOLLO SA

BTW identificatienummer (tax): BE05193206787
Ondernemingsnummer: 6542053222
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 794,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in RESIDENCE APOLLO SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESIDENCE APOLLO SA
(Get full report from official database of BE for RESIDENCE APOLLO SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESIDENCE APOLLO SA
Addition kinds of activities for RESIDENCE APOLLO SA

24310301. Vloerplanken, hout | Floor baseboards, wood
30210101. Arctics, rubber of rubber gesolde stof | Arctics, rubber or rubber soled fabric
32720301. Badkuipen, beton | Bathtubs, concrete
37320207. Reddingsboten, bouw en reparatie | Lifeboats, building and repairing
39990300. Veren en veerproducten | Feathers and feather products

Werken bij RESIDENCE APOLLO SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESIDENCE APOLLO SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESIDENCE APOLLO SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESIDENCE APOLLO SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Assistent Dienst Naverkoop (NED/ENG) Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Administratief Assistent Dienst Naverkoop (M/V). Onze klant is een bedrijf gelegen in Evere. Als Administratief Assistent Dienst Naverkoop heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers; Je behandelt alle aanvragen van klanten; je biedt de eerste service aan klanten; Je overlegt met het werkatelier welke herstellingen er uitgevoerd moeten worden; Je brengt de klant op de hoogte van de stand van zaken (duurtijd herstelling, kosten, proces,...); Je handelt alle dossiers af en zorgt voor de volledige administratie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Winkelbediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor H&M Brugge zoeken wij gemotiveerde winkelbedienden - verkopers - verkoopsters - verkoopsmedewerkers Taken : camion helpen uitladen stock uitpakken en labelen winkel verkoopsklaar zetten kledij plooien paskamercontrole kledij terug hangen na paskamerdienst

  • Chef kok Bedrijfsrestaurant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor:  - het aansturen en begeleiden van de keukenmedewerkers en/of chefs - de activiteit in de keuken organiseren en coördineren - optimaal food-cost beheer - Kleine administratieve taken uitvoeren   Bedrijfsprofiel: Voor een groeiend bedrijf in de BENELUX zijn we op zoek naar getalenteerde, gemotiveerde medewerker die eten en drinken de rol geeft die het verdient.    

  • Allround magazijnmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn opzoek naar een allround magazijnmedewerker voor een winkel in Brustem. Je gaat zowel als magazijnier werken als allround in de winkel. Als je graag afwisseling wil in je werk is dit de ideale job: Kassa, Winkel, Magazijn werk. Het is een functie voor 38 u/ per week. Na een goede interim periode kan dit een vast contract worden!

  • Polyvalente arbeider (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Logistiek bediende (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Logistiek Bediende sta je in voor de operationele opvolging van de werking van een aantal magazijnen en adviseer je de Magazijn verantwoordelijke met het oog op een vlotte en correcte dienstverlening naar de betrokken diensten. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van problemen om zo snel mogelijk tot oplossingen te komen, waarbij organisatie, veiligheid, orde en netheid belangrijk zijn. Je volgt de logistieke transacties op met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad. Je ziet toe op het correct en veilig uitvoeren van werkzaamheden uitgevoerd in samenspraak met de betrokken partijen indien nodig. Je verwerkt orders, doet de stockopvolging en staat mee in voor de planning van de leveringen.Je werkt vanuit het magazijn in Boortmeerbeek.

  • Callcenter medewerker Outbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële telefonisten! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan! Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden en dit in een flexibel uurrooster.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • Carrosserier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als carrossier sta je in voor de herstellingen aan beschadigde carrosserie- of structuurelementen door ze weer in vorm te brengen of te vervangen. Je werkt aan de hand van een bestelorder en rapport na afwerking van de herstellingen. Je houdt je werkruimte proper en zorgt voor een perfecte afwerking.

  • Business & ICT Consulting - Support & Maintenance Ontwikkelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn actief op zoek naar  een Support  & Maintenance ontwikkelaar     Functieomschrijving   Als medewerker binnen een ontwikkelteam (15 pers) voer je volgende activiteiten uit: 2de & 3de lijnsupport voor bestaande applicaties, het oplossen van bugs Het verlenen van support voor deze applicaties, alsook het ondersteunen van de eindgebruiker bij het gebruik ervan Uitvoeren van kleine wijzigingen en evolutief onderhoud Coordineren van nieuwe indienstnames (deployment proces, acceptatie, productie...)   Profiel Je bent (analist-)programmeur Je ziet jezelf meedraaien in een industriële omgeving Je bent op de hoogte van de nieuwste trends inzake software-ontwikkeling en je bent bereid jezelf continu bij te scholen Je bent niet wars van repetitieve taken Kennis van .NET frameworks is je niet vreemd Snel tot de route-cause van een incident doordringen zit je in het bloed Je bent stress-bestendig en communicatief Je bent sociaal vaardig en in staat om jezelf vlot te integreren in nieuwe en bestaande teams Je bezit een goede kennis van Nederlands en Engels  Gewenste technische kennis: VB.NET, C#, WCF, WinForms, SQL Server   Start missie, duurtijd   November 2018 , lange missie.  Locatie Gent, Zelzate

  • chauffeur/euse (/x) de transport de personne (statut indépendant) avec sélection médicale (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******-

  • Ervaren tuinman (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Kalmthout zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman voor 1 dag in de week(eventueel op zaterdag) De eerste dagen zal je meelopen met de werkgever daarna zal je zelfstandig op pad gaan naar klanten. Je krijgt een camionette met aanhangwagen ter beschikking tijdens de werkuren. Deze camionette is niet voor privégebruik, je moet dus zelf naar Kalmthout geraken. Een eerste werkervaring is een vereiste aangezien je snel inzetbaar moet zijn. Belangrijk; ervaren/zelstandig/representatief

Zoek naar antwoorden van RESIDENCE APOLLO SA in sociale netwerken
Look for responds of RESIDENCE APOLLO SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESIDENCE APOLLO SA. Laat een reactie achter voor RESIDENCE APOLLO SA. RESIDENCE APOLLO SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESIDENCE APOLLO SA. Leave a respond for RESIDENCE APOLLO SA. RESIDENCE APOLLO SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESIDENCE APOLLO SA op de google maps. Adres en contacten RESIDENCE APOLLO SA
Location of RESIDENCE APOLLO SA on the google maps. Address and contacts of RESIDENCE APOLLO SA

Andere gerelateerde bedrijven als come RESIDENCE APOLLO SA RESIDENCE APOLLO SA: Chat Pitre (Le) | WATTEEUW FERNAND | GARAGE CINQUANTENAIRE | MICHEL MAUDOUX | Frères Liégeois

Other related companies as RESIDENCE APOLLO SA: Chat Pitre (Le) | WATTEEUW FERNAND | GARAGE CINQUANTENAIRE | MICHEL MAUDOUX | Frères Liégeois

RESIDENCE APOLLO SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESIDENCE APOLLO SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05193206787. Het bedrijf RESIDENCE APOLLO SA bevindt zich op het adres: Rue des Palmiers 29; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 794,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in RESIDENCE APOLLO SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RESIDENCE APOLLO SA is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESIDENCE APOLLO SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESIDENCE APOLLO SA, openstaande posities, locatie van RESIDENCE APOLLO SA op de kaart.

RESIDENCE APOLLO SA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESIDENCE APOLLO SA, company assigned to the tax number BE05193206787. The company RESIDENCE APOLLO SA is located at the address: Rue des Palmiers 29; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 794,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rest homes. Products created in RESIDENCE APOLLO SA were not found.
The main activity of RESIDENCE APOLLO SA is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RESIDENCE APOLLO SA is not available. You also can look at reviews of RESIDENCE APOLLO SA, open positions, location of RESIDENCE APOLLO SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESIDENCE APOLLO SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESIDENCE APOLLO SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESIDENCE APOLLO SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESIDENCE APOLLO SA, employees, financial statistics.