Pannesheydt (Maison) ACIS

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Pannesheydt (Maison) ACIS
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Pannesheydt (Maison) ACIS

Contactgegevens Pannesheydt (Maison) ACIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pannesheydt (Maison) ACIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pannesheydt (Maison) ACIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Hombourg 76; 4850; Plombières (Montzen), België

Telefoon (phone): 087 78 57 21 (+32-087 78 57 21) 087 78 57 21 (+32-087 78 57 21)

Fax (fax): 087 78 77 31 (+32-087 78 77 31) 087 78 77 31 (+32-087 78 77 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pannesheydt (Maison) ACIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pannesheydt (Maison) ACIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pannesheydt (Maison) ACIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pannesheydt (Maison) ACIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pannesheydt (Maison) ACIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pannesheydt (Maison) ACIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pannesheydt (Maison) ACIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pannesheydt (Maison) ACIS
Products information Pannesheydt (Maison) ACIS

BTW identificatienummer (tax): BE09043090820
Ondernemingsnummer: 2403778076
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 605,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Pannesheydt (Maison) ACIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pannesheydt (Maison) ACIS
(Get full report from official database of BE for Pannesheydt (Maison) ACIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pannesheydt (Maison) ACIS
Addition kinds of activities for Pannesheydt (Maison) ACIS

152202. Hotel / motel en multifamilie woning renovatie en renovatie | Hotel/motel and multi-family home renovation and remodeling
591200. Drug winkels en eigen winkels | Drug stores and proprietary stores
07510403. Stamboom record diensten, vee | Pedigree record services, livestock
23399901. Schorten, behalve rubber of plastic: vrouwen, misses ', juniors' | Aprons, except rubber or plastic: women's, misses', juniors'
31310403. Verblijven, schoen | Stays, shoe
38739903. Chronometers, lente wond | Chronometers, spring wound
49410000. Water voorraad | Water supply
58129908. Diner theater | Dinner theater

Werken bij Pannesheydt (Maison) ACIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pannesheydt (Maison) ACIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pannesheydt (Maison) ACIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pannesheydt (Maison) ACIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakkers - Productiemedewerkers (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant, actief in de voedingssector, zoeken wij ervaren en betrouwbare medewerkers! Je zal voornamelijk visuele kwaliteitscontrole doen en zorgt voor een correcte verpakking van de afgewerkte producten. Je ziet erop toe dat de kwaliteitsnormen nageleefd worden.

  • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

  • Huishoudhulp in Zwevegem -Otegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) REGIO WAREGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: MAKKIE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schooonmaakster, schoonmaker)

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Verantwoordelijke HR en Finance (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die van alle markten thuis is? Ben je op zoek naar een job die de combinatie biedt tussen HR, administratie, facturatie, communicatie,...? Dan is dit DE ideale job voor jou. Als rechterhand van de manager, heb je een heel uitgebreid takenpakket. Je zal instaan voor alles wat betreft loon-en personeelsadministratie. Daarnaast doe je eenvoudige boekhoudkundige taken zoals de facturatie. Je zorgt voor een goede werking van het team en stuurt aan waar nodig.

  • DAKWERKER (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: CEUPPENS JAN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren, onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding, hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt, plaats je de isolatie van het dak, breng je het onderdak en de panlatten aan en voorzie je eventueel dakvlakvensters en ventilatiesystemen. Je maakt ook platte daken waterdicht en je werkt met diverse isolatie- en dichtingsmaterialen die je met verschillende technieken aan elkaar en aan de grond bevestigt. Ook het opbouwen en afbreken van stellingen behoort tot je takenpakket.

  • ARBEIDER BOUW (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VG-BUILD

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde all round arbeider bouw.

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Management Assistant zal je een belangrijke rol spelen in de dagelijkse organisatie en ondersteuning van je Partners. Je kan terechtkomen op de Consulting, Risk Advisory of Tax afdeling volgens je competenties en voorkeur. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klanten, collega’s en leveranciers. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je staat in voor het agendabeheer van de partner; - Je plant vergaderingen in; - Je organiseert team events en meetings (locatie, catering, parking,...); - Je staat in voor het boeken van vluchten, hotels, wagens en regelt de essentiële reisdocumenten; - Je bent verantwoordelijk voor een feilloze administratieve opvolging; - Je behandelt inkomende en uitgaande e-mails en correspondentie; - Je maakt documenten en presentaties op; - Je staat in voor het klasseren van documenten; - Je kijkt de lay-out en de spelling na van dossiers, bereidt het administratieve deel van proposals voor en zorgt dat deze op tijd worden ingediend.

  • Commercieel medewerker binnendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Commercieel medewerker binnendienst Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker; Beantwoorden van de telefoon; Alle werkzaamheden op het gebied van de volledige orderverwerking, facturatie en verkoopsadministratie ; Dienst sales service : opvolgen zendingen, beantwoorden vragen allerlei klanten; Communicatie met het verkoopteam; Overige algemene administratie werkzaamheden (memo's, offertes,...); Vertaalwerkzaamheden (NL/F - F/NL); Rapportages verzorgen.; Meetings voorbereiden; Presentaties uitwerken;

Zoek naar antwoorden van Pannesheydt (Maison) ACIS in sociale netwerken
Look for responds of Pannesheydt (Maison) ACIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pannesheydt (Maison) ACIS. Laat een reactie achter voor Pannesheydt (Maison) ACIS. Pannesheydt (Maison) ACIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pannesheydt (Maison) ACIS. Leave a respond for Pannesheydt (Maison) ACIS. Pannesheydt (Maison) ACIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pannesheydt (Maison) ACIS op de google maps. Adres en contacten Pannesheydt (Maison) ACIS
Location of Pannesheydt (Maison) ACIS on the google maps. Address and contacts of Pannesheydt (Maison) ACIS

Andere gerelateerde bedrijven als come Pannesheydt (Maison) ACIS Pannesheydt (Maison) ACIS: BION FLEURS | COIFFURE MIMO | DAVE'S HAARSTUDIO | TIERC? FRANCO BELGE | HOME DECORATIONS P.D.M.

Other related companies as Pannesheydt (Maison) ACIS: BION FLEURS | COIFFURE MIMO | DAVE'S HAARSTUDIO | TIERC? FRANCO BELGE | HOME DECORATIONS P.D.M.

Pannesheydt (Maison) ACIS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pannesheydt (Maison) ACIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09043090820. Het bedrijf Pannesheydt (Maison) ACIS bevindt zich op het adres: Rue de Hombourg 76; 4850; Plombières (Montzen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 605,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Pannesheydt (Maison) ACIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pannesheydt (Maison) ACIS is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pannesheydt (Maison) ACIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pannesheydt (Maison) ACIS, openstaande posities, locatie van Pannesheydt (Maison) ACIS op de kaart.

Pannesheydt (Maison) ACIS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pannesheydt (Maison) ACIS, company assigned to the tax number BE09043090820. The company Pannesheydt (Maison) ACIS is located at the address: Rue de Hombourg 76; 4850; Plombières (Montzen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 605,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rest homes. Products created in Pannesheydt (Maison) ACIS were not found.
The main activity of Pannesheydt (Maison) ACIS is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Pannesheydt (Maison) ACIS is not available. You also can look at reviews of Pannesheydt (Maison) ACIS, open positions, location of Pannesheydt (Maison) ACIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pannesheydt (Maison) ACIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pannesheydt (Maison) ACIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pannesheydt (Maison) ACIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pannesheydt (Maison) ACIS, employees, financial statistics.