O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe

Contactgegevens O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe: address, phone, fax, email, website, opening hours

O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Astridlaan 103; 8620; Nieuwpoort, België

Telefoon (phone): 058 22 38 10 (+32-058 22 38 10) 058 22 38 10 (+32-058 22 38 10)

Fax (fax): +32 (69) 120-70-55 +32 (69) 120-70-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe
Products information O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe

BTW identificatienummer (tax): BE06687072753
Ondernemingsnummer: 1399078369
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 257,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe
(Get full report from official database of BE for O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe)

Aanvulling soorten activiteiten voor O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe
Addition kinds of activities for O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe

367999. Elektronische componenten, nec, nec | Electronic components, nec, nec
22110405. Uitstekende flanel, katoen | Outing flannel, cotton
24410102. Doos klauwen, hout | Box cleats, wood
28229910. Polysulfiden, thiokol | Polysulfides, thiokol
30119902. Banden, semi-pneumatisch | Tires, semi-pneumatic
51820101. Brandewijn en brandewijngeesten | Brandy and brandy spirits
73890103. Makelaars, contract diensten | Brokers, contract services

Werken bij O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bouwkundig bediende (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende met affintiteit in de bouw. Verantwoordelijkheden: Verwerken van dossiers Offertes indienen, aanpassen, finaliseren en bezorgen aan onze klant Bestellen van de nodige materialen Je bent het aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen Trefwoorden: bouw, administratie, bouwkunde, technisch,

  • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe spontane en energieke collega. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Pajottenland (Herne, Gooik, Kester) (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Pajottenland (Herne, Gooik, Lennik, Pepingen, Bellingen,...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Runkelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RUNKELEN)

    Regio: RUNKELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Jobstudent redder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de veiligheid in het zwembad. Je herinnert de mensen aan de regels. Je bent bereidt om verantwoordelijkheid te nemen en in te grijpen wanneer nodig.

  • Administratief dispatcher dienst na verkoop regio Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Anderlecht, een groeiend bedrijf met een aangename familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar een administratief dispatchers voor de dienst na verkoop. Je zal er als dispatcher instaan voor het beheer van de herstellingen: behandelen van aanvragen via mail of telefoon opmaken van offertes en bestek voor herstellingen onderzoeken op welke termijn herstelling moet gebeuren plannen van techniekers voor herstellingen ter plaatse retours verzorgen naar leveranciers Heb jij reeds ervaring als dispatcher van service techniekers of op een after sales? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Wij contacteren jou zo snel mogelijk voor een persoonlijk gesprek om de vacature toe te lichten. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Office Angel (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: ONE TWO ASSIST

    Type: Vaste Job

    Onze klanten zoeken een ondernemende administratieve duizendpoot met oog voor detail. Als office manager speel je namelijk een cruciale rol in het succes en de groei van een bedrijf. Je ondersteunt de zaakvoerder door het administratieve beheer op jouw te nemen. Je bent een echte teamplayer maar beschikt over voldoende maturiteit om zelfstandig te werken. Je bent enthousiast, taak en klantgericht en je hebt zin voor initiatief, kortom je hebt een hands-on-mentaliteit. Je zal instaan voor een ruim en gevarieerd takenpakket. · Administratie en organisatie · Boekhoudkundige en fincanciële verrichtingen · Personeelsadministratie (ism sociaal secretariaat) · Communicatie en marketing

  • Wegenwerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Als arbeider binnen de wegenbouw sta je in voor het uitvoeren van wegeniswerken, funderingswerken, leggen van boordstenen, klinkers, ... en dit onder leiding van je ploegbaas/projectleider

  • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Herentals- Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe in sociale netwerken
Look for responds of O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe in social networks

Lees alle opmerkingen voor O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe. Laat een reactie achter voor O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe. O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe. Leave a respond for O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe. O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe op de google maps. Adres en contacten O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe
Location of O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe on the google maps. Address and contacts of O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe

Andere gerelateerde bedrijven als come O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe: Lochegnies J | Littimmo | JAN STOOP | HUIS ISIS | Shkupi

Other related companies as O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe: Lochegnies J | Littimmo | JAN STOOP | HUIS ISIS | Shkupi

O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06687072753. Het bedrijf O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe bevindt zich op het adres: Astridlaan 103; 8620; Nieuwpoort. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 257,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe, openstaande posities, locatie van O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe op de kaart.

O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe, company assigned to the tax number BE06687072753. The company O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe is located at the address: Astridlaan 103; 8620; Nieuwpoort. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 257,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rest homes. Products created in O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe were not found.
The main activity of O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe is not available. You also can look at reviews of O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe, open positions, location of O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company O.C.M.W. Nieuwpoort/de Zathe, employees, financial statistics.