Maison Dieu (la)

Contactgegevens Maison Dieu (la): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maison Dieu (la): address, phone, fax, email, website, opening hours

Maison Dieu (la)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Ernest Gilot 67; 4520; Wanze (Antheit), België

Telefoon (phone): 085 23 14 30 (+32-085 23 14 30) 085 23 14 30 (+32-085 23 14 30)

Fax (fax): 085 23 63 60 (+32-085 23 63 60) 085 23 63 60 (+32-085 23 63 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maison Dieu (la): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maison Dieu (la)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maison Dieu (la)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maison Dieu (la), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maison Dieu (la). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maison Dieu (la), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maison Dieu (la). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maison Dieu (la)
Products information Maison Dieu (la)

BTW identificatienummer (tax): BE09998077392
Ondernemingsnummer: 4849609375
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 317,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Maison Dieu (la) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maison Dieu (la)
(Get full report from official database of BE for Maison Dieu (la))

Aanvulling soorten activiteiten voor Maison Dieu (la)
Addition kinds of activities for Maison Dieu (la)

254101. Winkel en kantoor display gevallen en armaturen | Store and office display cases and fixtures
32290803. Nieuwsgierig glaswerk | Novelty glassware
38419907. Ultrasone medische schoonmaakapparatuur | Ultrasonic medical cleaning equipment
73590401. Vliegtuig verhuur | Aircraft rental
79990804. Spelkamer | Game parlor

Werken bij Maison Dieu (la): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maison Dieu (la): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maison Dieu (la). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maison Dieu (la). Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop teammember OKAY Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Okay in Puurs zijn we op zoek naar een gemotiveerd medewerker. Je zal samen met je collega's instaan voor allround winkelwerk. Dit wil zeggen dat je zal aanvullen, prijskaartjes plaatsen, kassawerk, afbakken van broodjes, onderhoud van de winkel, helpen van de klanten, opvolgen van de stock en de leveringen, ... Kortom een heel gevarieerde job!

  • Assistent preventie - tijdelijk ( eind april) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wevelgem zijn wij tijdelijk op zoek naar een assistent preventie. Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de preventieadviseur. Dit houdt volgende zaken in: onthaal, orderinput, bestellingen opvolgen, agendebeheer, vergaderingen en meetings organiseren...

  • Projectmanager industrie M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    SPIE Belgium helpt zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties. Voor onze afdeling SPIE Industry Grobbendonk afdeling E&I zoeken wij ter versterking een Project Manager. Als Project Manager binnen deze afdeling organiseer en coördineer je de werkzaamheden op vlak van Elektriciteit en Instrumentatie in het kader van onderhoudscontracten en projecten bij onze klanten. Je organisatorisch talent, inzicht in contractbeheer en leidinggevende capaciteiten zorgen ervoor dat je een goede uitvoering van de werkzaamheden garandeert, rekening houdend met de begroting, oplevertermijnen en kwaliteitseisen. Tot je pakket van taken en verantwoordelijkheden behoort o.a.: -Verantwoordelijkheid voor een economische, efficiënte en veilige uitvoering van de werken -Algemene organisatie van de werkzaamheden -Coördinatie van de werken van eigen personeel en subcontractors, gericht op een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken -Communicatie en commerciële contacten onderhouden met de klant -Aansturen en motiveren van de operationele teams on-site In deze functie rapporteer je aan de Department Manager en geef je leiding aan een aantal werfleiders / supervisors, die op hun beurt een team van elektriciens, elektromonteurs en instrumentatietechniekers aansturen.

  • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

  • Plaatbewerker dagwerk (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een outsourcingbedrijf zijn wij dringend op zoek naar EEN PLAATBEWERKER  Functie : De plaatbewerker produceert stalen en inox plaatwerk Indien je kennis hebt van mechanisch onderhoud, dan zijn er nog bijkomende taken

  • Medewerkers poets- en strijkdienst (dienstencheques) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: CLEAN STAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je maakt het hele interieur (vloeren, tapijten, meubels, ramen en andere voorwerpen) schoon. Je verlucht de kamers. Je wast en strijkt de kledij van de klanten. Je doet de afwas bij de klanten. Je mag ook koken, kleine naaiwerken verrichten en eventueel enkele boodschappen doen. Je mag van thuis rechtstreeks naar de klant gaan.

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    SCHOONMAKEN BIJ JOU THUIS, ONZE MISSIE In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Student verkoopster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een weekend job als student? Ben je op zoek naar de lekkerste job? Zoek dan niet verder want die hebben wij voor u.! Taken: - de klanten bedienen - aanspreekpunt van de klanten - kassawerk - bakkerij proper houden

  • Etudiant élève infirmier(e) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons d'urgence des étudiants en soins infirmiers pour toute l'année (en semaine et week-end)! Vous devez avoir réussi votre 1ère année au minimum et posséder le visa aide soignant (obligatoire). Nous pouvons vous offrir des expériences enrichissantes dans différents services et/ou institutions en fonction de vos disponibilités.

  • RESERVE Industrieel reinigers Brussel 2018 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Brussel zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Medewerker onderhoud - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde "medewerk(st)er onderhoud" voor het onderhoud van het restaurant / de feestzaal / keuken. Taken: * Algemeen onderhoud van het restaurantgedeelte. * Klaarzetten van de zalen ! je werkt op maandag en/of dinsdag in dagregime voor het onderhoud / poetsen van de zalen op donderdag en/of vrijdag werk je ook in dagregime voor het onderhoud + klaarzetten van de zalen op zondag werk je van 6u - 11u of 20u voor het onderhoud / poetsen van de zalen

Zoek naar antwoorden van Maison Dieu (la) in sociale netwerken
Look for responds of Maison Dieu (la) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maison Dieu (la). Laat een reactie achter voor Maison Dieu (la). Maison Dieu (la) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maison Dieu (la). Leave a respond for Maison Dieu (la). Maison Dieu (la) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maison Dieu (la) op de google maps. Adres en contacten Maison Dieu (la)
Location of Maison Dieu (la) on the google maps. Address and contacts of Maison Dieu (la)

Andere gerelateerde bedrijven als come Maison Dieu (la) Maison Dieu (la): DE MEULENAERE PAUL | DANNY VERCAIGNE | Mirevi BVBA | PLANK | CATHERINE DENIS

Other related companies as Maison Dieu (la): DE MEULENAERE PAUL | DANNY VERCAIGNE | Mirevi BVBA | PLANK | CATHERINE DENIS

Maison Dieu (la) is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maison Dieu (la), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09998077392. Het bedrijf Maison Dieu (la) bevindt zich op het adres: Rue Ernest Gilot 67; 4520; Wanze (Antheit). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 317,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Maison Dieu (la) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maison Dieu (la) is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maison Dieu (la) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maison Dieu (la), openstaande posities, locatie van Maison Dieu (la) op de kaart.

Maison Dieu (la) is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maison Dieu (la), company assigned to the tax number BE09998077392. The company Maison Dieu (la) is located at the address: Rue Ernest Gilot 67; 4520; Wanze (Antheit). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 317,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rest homes. Products created in Maison Dieu (la) were not found.
The main activity of Maison Dieu (la) is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Maison Dieu (la) is not available. You also can look at reviews of Maison Dieu (la), open positions, location of Maison Dieu (la) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maison Dieu (la), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maison Dieu (la), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maison Dieu (la), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maison Dieu (la), employees, financial statistics.