Charpente & Construction Bois

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Charpente & Construction Bois
Private companiesEating and Drinking Places • Charpente & Construction Bois

Contactgegevens Charpente & Construction Bois: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Charpente & Construction Bois: address, phone, fax, email, website, opening hours

Charpente & Construction Bois

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Abbaye 14-16 1440 Braine-Le-Château, België

Telefoon (phone): +32 (53) 616-24-25 +32 (53) 616-24-25

Fax (fax): +32 (3) 289-98-57 +32 (3) 289-98-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Charpente & Construction Bois: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Charpente & Construction Bois"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Charpente & Construction Bois"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Charpente & Construction Bois, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Charpente & Construction Bois. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Charpente & Construction Bois, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Charpente & Construction Bois. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Charpente & Construction Bois
Products information Charpente & Construction Bois

BTW identificatienummer (tax): BE05607116699
Ondernemingsnummer: 1167266845
Hoofdstad (capital): 802,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 801,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Charpente & Construction Bois zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Charpente & Construction Bois
(Get full report from official database of BE for Charpente & Construction Bois)

Aanvulling soorten activiteiten voor Charpente & Construction Bois
Addition kinds of activities for Charpente & Construction Bois

8399. Sociale diensten, nec | Social services, nec
364701. Verlichtingsapparatuur voor motorvoertuigen | Motor vehicle lighting equipment
08510100. Bosbeheer diensten | Forest management services
34790220. Sherardiseren van metalen of metaalproducten | Sherardizing of metals or metal products
38250329. Watt-uur en vraagmeters, gecombineerd | Watt-hour and demand meters, combined
59410201. Munitie | Ammunition

Werken bij Charpente & Construction Bois: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Charpente & Construction Bois: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Charpente & Construction Bois. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Charpente & Construction Bois. Looking for open vacancies in other companies

 • Twijners 2 ploegen (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verloning in overeenstemming met de functie.

 • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

 • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

 • Heftruckchauffeur (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als bestuurder van een heftruck werk je mee in het magazijn om de vrachtwagens te lossen en te laden. Bovendien hou je het magazijn in orde en kan je zeer goed om met zwaardere gewichten kan je paletten stapelen en in rekken plaatsen. Het gaat hier dus echt om de zwaardere heftrucks op mazout en gas. Soms moeten er ook zware zakken cement of plaaster van 30 kg manueel verplaatst worden. Je werkt eigenlijk als magazijnier of orderpicker maar dit vanop de heftruck en zet de bestelling klaar voor je klant.

 • Bobijnopzetter - 2 ploegen (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een tapijtweverij  (platstuk) zijn wij op zoek naar een ambitieuze bobijnopzetter in 2 ploegen. Je kan er doorgroeien naar wever.

 • Huishoudhulp 32u: directe opstart! (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: AMBY TORHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Jobstudent (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Student uitzendconsulent - wekelijkse basis - sterke talenkennis - Topteam Kantoor Kortrijk! (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  Forum Jobs is een  uitzendorganisatie met verschillende vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Inzet, spirit en ervaring binnen de uitzendsector, zijn de sleutelwoorden waar het bij Forum Interim rond draait. Dankzij onze regionale spreiding en specialisatie groeiden wij in de regio al snel uit tot een belangrijke gesprekspartner op HR - vlak. De medewerkers van Forum Interim kunnen terugblikken op een jarenlange ervaring in de sector. Als uitzendconsulent sta je in voor het onthaal en grondige selectie van voornamelijk Engelstalige uitzendkrachten. Dit 1 a 2 dagen per week.

 • IT-Manager (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: SITRA

  Type: Vaste Job

  Als IT-manager sta je, samen met jouw team, in voor het onderhouden en optimaliseren van het informaticasysteem op een efficiënte manier. Je staat bovendien in nauw contact met de directie en zal met de afdeling IT een belangrijke schakel zijn in de verdere groei van ons bedrijf. Je draagt bij tot de ontwikkeling, invoering , toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Hierbij geef je advies over elke te nemen investering en blijf je zelf ook uitkijken naar nieuwe technologieën. Je bent hierbij bereid om jezelf voortdurend bij te scholen alsook de werknemers. Tot slot geef je leiding aan een team van 4 IT-medewerkers en rapporteer je aan de COO.

 • Onderhoudsmechanicien mét kennis lassen (schoolverlaters ook welkom) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Je zal instaan voor: Herstellaswerk (inox - halfautomaat en TIG) Onderhoud installaties (pompen, lagers, reductoren, transportbanden, centrifuges, aflsuiters, leidingen …) Kleine electriciteitswerken (attest BA4 – BA5) Kleine constructies maken en plaatsen: draaien, frezen, plooien, boren, slijpen,... Bedoeling is om binnen 2 jaar door te groeien naar de functie van hoofdtechnieker. Bedrijfsprofiel: Onze klant is marktleider in België, Luxemburg en Frankrijk voor het inzamelen van gebruikte frituurolie. 

 • SR Accountant / Team Manager uitbreiden nieuw kantoor-Poperinge (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Deze groep is reeds talrijke jaren actief in de accountancy sector. Stilaan beginnen ze hun territorium af te bakenen door meer kantoren over te nemen of er gewoonweg zelf te openen. Ze zijn ondertussen al op een aantal diverse locaties gevestigd en nu is West-Vlaanderen aan de beurt! Voor dit kantoor met een 3-tal medewerkers zoeken ze nog een Senior die bereidt is het touw in handen te nemen. Voel jij je geroepen deze taak te vervullen? Lees dan snel verder om te zien wat ze te bieden hebben. SR Accountant / Team Manager: takenpakket Je vat de stier bij de hoorns wanneer het aankomt op hindernissen op je parcours. Eigenlijk neem je hier drie functies op jou: een accountant / manager / relatiebeheerder. Als Senior Accountant beheer je dossiers van A-Z inclusief adviesverlening naar klanten toe. Stap voor stap zal je relaties opbouwen met de klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarnaast ben je ook Manager wat wil zeggen dat je instaat voor de medewerkers in dit kantoor: je volgt hun dossiers op, coacht hen in hun professioneel parcours en begeleidt hen tot ze volledig autonoom kunnen werken en ook A-Z zijn.

 • Begeleider in een kinderdagverblijf (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: DE SPEELBERG

  Type: Werfreserve

  U biedt ondersteunende hulp tussen 2 leefgroepen

Zoek naar antwoorden van Charpente & Construction Bois in sociale netwerken
Look for responds of Charpente & Construction Bois in social networks

Lees alle opmerkingen voor Charpente & Construction Bois. Laat een reactie achter voor Charpente & Construction Bois. Charpente & Construction Bois bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Charpente & Construction Bois. Leave a respond for Charpente & Construction Bois. Charpente & Construction Bois on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Charpente & Construction Bois op de google maps. Adres en contacten Charpente & Construction Bois
Location of Charpente & Construction Bois on the google maps. Address and contacts of Charpente & Construction Bois

Andere gerelateerde bedrijven als come Charpente & Construction Bois Charpente & Construction Bois: CHANTAL LEGAIX | E.G.V.R. | N. DERIE | CENTRAL | Medestime S.A.

Other related companies as Charpente & Construction Bois: CHANTAL LEGAIX | E.G.V.R. | N. DERIE | CENTRAL | Medestime S.A.

Charpente & Construction Bois is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Charpente & Construction Bois, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05607116699. Het bedrijf Charpente & Construction Bois bevindt zich op het adres: Rue de l'Abbaye 14-16 1440 Braine-Le-Château. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 802,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 801,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Charpente & Construction Bois zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Charpente & Construction Bois is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Charpente & Construction Bois is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Charpente & Construction Bois, openstaande posities, locatie van Charpente & Construction Bois op de kaart.

Charpente & Construction Bois is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Charpente & Construction Bois, company assigned to the tax number BE05607116699. The company Charpente & Construction Bois is located at the address: Rue de l'Abbaye 14-16 1440 Braine-Le-Château. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 802,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 801,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Charpente & Construction Bois were not found.
The main activity of Charpente & Construction Bois is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Charpente & Construction Bois is not available. You also can look at reviews of Charpente & Construction Bois, open positions, location of Charpente & Construction Bois on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Charpente & Construction Bois, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Charpente & Construction Bois, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Charpente & Construction Bois, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Charpente & Construction Bois, employees, financial statistics.