Geeraerts Gebroeders

Contactgegevens Geeraerts Gebroeders: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Geeraerts Gebroeders: address, phone, fax, email, website, opening hours

Geeraerts Gebroeders

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Groenstraat 2 3110 Rotselaar, België

Telefoon (phone): +32 (2) 403-78-84 +32 (2) 403-78-84

Fax (fax): +32 (83) 805-56-45 +32 (83) 805-56-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Geeraerts Gebroeders: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Geeraerts Gebroeders"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Geeraerts Gebroeders"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Geeraerts Gebroeders, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Geeraerts Gebroeders. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Geeraerts Gebroeders, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Geeraerts Gebroeders. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Geeraerts Gebroeders
Products information Geeraerts Gebroeders

BTW identificatienummer (tax): BE09134826660
Ondernemingsnummer: 4497222900
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 256,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Geeraerts Gebroeders zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Geeraerts Gebroeders
(Get full report from official database of BE for Geeraerts Gebroeders)

Aanvulling soorten activiteiten voor Geeraerts Gebroeders
Addition kinds of activities for Geeraerts Gebroeders

738909. Financiële diensten | Financial services
15220200. Hotel / motel en multifamilie woning renovatie en renovatie | Hotel/motel and multi-family home renovation and remodeling
22210309. taffetas | Taffetas
26310301. BoxBoard | Boxboard
34460103. Brand ontsnapt, metaal | Fire escapes, metal
47839901. Containerisatie van goederen voor verzending | Containerization of goods for shipping
50630302. Bouw draad en kabel | Building wire and cable
51469901. Vis, genezen | Fish, cured

Werken bij Geeraerts Gebroeders: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Geeraerts Gebroeders: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Geeraerts Gebroeders. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Geeraerts Gebroeders. Looking for open vacancies in other companies

 • VERKOPER / VERKOOPSTER BRUGGE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: VANDEN BORRE

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

 • Orderpicker / magazijnier (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag van maandag tot vrijdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting te Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste ordepicker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

 • Plaatser ramen (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het plaatsen van houten ramen. De regio is heel variabel, de werken bevinden zich in België. Je werkt volgens de plannig, kan planlezen en volgt de werk- en veiligheidinstructies nauw op. Je vertrekt met een ploeg uit Aalst en eens ter plaatse werk je mee op de werf.

 • Hulpdrukker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De job als hulpdrukker of de afdeling rotatiedruk bestaat uit : -het instellen van de verpakkingsstraat achter de drukpers; -het volgens stapelschelschema's stapelen van drukwerk op pallets; -het assisteren vn de drukkers met alle voorkomende werkzaamheden.

 • Stockiste M/V (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een kledingwinkel in Turnhout in de Gasthuisstraat zijn we op zoek naar een stockiste M/V die graag deeltijds wilt werken. De winkel biedt u een flexibele en gevarieerde job in een aangename en dynamische omgeving waar u zich verder kan ontplooien dankzij coaching en opleiding met kans op doorgroeimogelijkheden.

 • Lasser - mecanieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP HERENTALS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je taken bestaan uit: lassen, smeerplannen, onderhoud, bijvullen van heftrucks. Voor deze taken heb je een sterke kennis van motoren; reductoren; leidingwerk en kennis van lobbenpompen. Je hebt de mogelijkheid om in dagploeg of in 2-ploegen te werken.

 • C/CE chauffeur (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  C/CE chauffeur INTERNATIONAL (België, Nederland, Luxemburg, stukje Frankrijk) * zelf laden en lossen met elektrische transpalet * van 4 - 12 klanten per dag * code 95 moet in orde zijn * mensen die net hun rijbewijs hebben zonder ervaring komen ook in aanmerking * NL of FR vereist (contact met de klanten) * vertrekken rond 03u00 s'nachts * 10-12 uur per dag

 • Huishoudelijke Hulp (groot-Kortrijk) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

  Regio: LO-RENINGE

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Medewerker Marketing Projecten (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: BN60

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket zal bestaan uit: • het initiëren, administratief opvolgen, afwerken en evalueren van complexe marketing- en staalprojecten • het begeleiden van merchandisingprojecten en nieuwe productlanceringen • het ondersteunen van de ontwikkeling van POS materiaal. In deze functie zal je de link vormen tussen het salesteam en onze leveranciers.

 • Ambitieuze productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een groeiende onderneming in de regio van Heusden-Zolder zijn wij momenteel op zoek naar een ambitieuze productiemedewerker. Als productiemedewerker ziet je takenpakket er als volgt uit: Je overlegt met de productieplanning welke producten er wanneer en op welke machine gemaakt worden. Je zet de grondstoffen mee klaar aan de productielijnen. Je voert controles uit op de kwaliteit van het geproduceerde product. Je houdt de voorraad bij. Je verpakt en labelt het eindproduct. Tijdens de piekperiodes kan je jezelf vrij maken in wisselende ploegen (vroege en late). Tijdens de rustigere periodes werk je van 8u - 17u. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

 • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: COREX

  Type: Leercontract

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Geeraerts Gebroeders in sociale netwerken
Look for responds of Geeraerts Gebroeders in social networks

Lees alle opmerkingen voor Geeraerts Gebroeders. Laat een reactie achter voor Geeraerts Gebroeders. Geeraerts Gebroeders bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Geeraerts Gebroeders. Leave a respond for Geeraerts Gebroeders. Geeraerts Gebroeders on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Geeraerts Gebroeders op de google maps. Adres en contacten Geeraerts Gebroeders
Location of Geeraerts Gebroeders on the google maps. Address and contacts of Geeraerts Gebroeders

Andere gerelateerde bedrijven als come Geeraerts Gebroeders Geeraerts Gebroeders: Vandenbemden 2000 NV | Porlier M | F.D.L TRANS | VAN OVERSTRAETEN | BUSSINESSPRINT

Other related companies as Geeraerts Gebroeders: Vandenbemden 2000 NV | Porlier M | F.D.L TRANS | VAN OVERSTRAETEN | BUSSINESSPRINT

Geeraerts Gebroeders is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Geeraerts Gebroeders, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09134826660. Het bedrijf Geeraerts Gebroeders bevindt zich op het adres: Groenstraat 2 3110 Rotselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 256,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Geeraerts Gebroeders zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Geeraerts Gebroeders is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Geeraerts Gebroeders is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Geeraerts Gebroeders, openstaande posities, locatie van Geeraerts Gebroeders op de kaart.

Geeraerts Gebroeders is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Geeraerts Gebroeders, company assigned to the tax number BE09134826660. The company Geeraerts Gebroeders is located at the address: Groenstraat 2 3110 Rotselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 256,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Geeraerts Gebroeders were not found.
The main activity of Geeraerts Gebroeders is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Geeraerts Gebroeders is not available. You also can look at reviews of Geeraerts Gebroeders, open positions, location of Geeraerts Gebroeders on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Geeraerts Gebroeders, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Geeraerts Gebroeders, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Geeraerts Gebroeders, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Geeraerts Gebroeders, employees, financial statistics.