Tracos SPRL

Contactgegevens Tracos SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tracos SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tracos SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée d'Alsemberg 848 1180 Ukkel, België

Telefoon (phone): +32 (56) 421-89-89 +32 (56) 421-89-89

Fax (fax): +32 (13) 584-72-60 +32 (13) 584-72-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tracos SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tracos SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tracos SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tracos SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tracos SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tracos SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tracos SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tracos SPRL
Products information Tracos SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06216857910
Ondernemingsnummer: 6782379150
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 647,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Tracos SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tracos SPRL
(Get full report from official database of BE for Tracos SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tracos SPRL
Addition kinds of activities for Tracos SPRL

3544. Speciale sterven, gereedschappen, jigs en fixtures | Special dies, tools, jigs, and fixtures
387300. Horloges, horloges, horloges en onderdelen | Watches, clocks, watchcases, and parts
33699903. Machines gietwerk, excl. | Machinery castings, exc. die, nonferrous, exc. alum. copper
34990100. Brand- of inbraakweerstandige producten | Fire- or burglary-resistive products
50870602. Cemetary leveringen en uitrusting | Cemetary supplies and equipment
51220100. Cosmetica, parfums en haarproducten | Cosmetics, perfumes, and hair products

Werken bij Tracos SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tracos SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tracos SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tracos SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien rollend materieel (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het nazicht en de herstellingen van machines op verschillende locaties, je spoort storingen op en je zoekt naar een geschikte oplossing. Je doet voornamelijk onderhoud en herstellingen aan rolbruggen, heftrucks en zijladers.

 • Orderpickers Tijdelijke Opdracht ( November tem December) (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Grobbendonk  zijn we op zoek naar Orderpickers (m/v) Om de eindejaardrukte op te vangen zoeken wij gemotiveerde orderpickers in de vaste Late shift Het gaat om een korte termijnopdracht van november tem december Je takenpakket zal zeer ruim zijn en onder andere bestaan uit: - Inscannen van bestellingen - Klaarmaken van bestellingen voor verzending naar bedrijven en particulieren - Vouwen, sorteren en labelen van orders - Klaarmaken van pakketten en paletten voor verzending - Verwerken van retouren

 • Branch manager (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een branch manager. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - aansturen van medewerkers - richtlijnen geven, aanwijzingen en suggesties - optreden als coach : stimuleren van collega's, vertrouwen hebben in het potentieel en zelfsturing van anderen stimuleren - feedback geven aan medewerkers - voeren van tussentijdse gesprekken omtrent hun evaluatie - voeren van selectiegesprekken - opvolgen van introductie, opleiding en training - goedkeuren van alle medewerkers hun verlof - procedures opvolgen van ziektes, incidenten, arbeidsongevallen en recup - zorgen voor een goede sfeer - voorbereiden, presenteren en opvolgen van branch toolboxen en toolboxitems - uitwerken van actieplannen - werken aan het continu verbeteren en risk management en voorstellingen brengen - meedenken en werken aan projecten - sturen en ondersteunen bij vragen van de account managers bij vragen en problemen - je draagt de finale verantwoordelijkheid voor alle activiteiten die klantgericht zijn - waken over veiligheid binnen de branch - waken over volgen van de regels - nemen van acties en uitwerken

 • RUITENWASSER (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een schoonmaakbedrijf regio Tielt zoeken wij een voltijds ruitenwasser. Je werkt op verplaatsing en vertrekt telkens van aan het bedrijf, dit alleen of in een team van 2.

 • Technisch operator inpak (2 ploegen) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ASAP ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Na een grondige opleiding zal je, als verpakkingsoperator, instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk  geautomatiseerde verpakkingslijnen. - Je bedient en volgt zelfstandig de doseer- en inpakmachines op. - Als verpakkingsoperator voer je voorgeschreven controles uit. - Je leeft strikt de hygiëne-, kwaliteit-, milieu- en veiligheidsvoorschriften na. - De verpakkingsoperator rapporteert aan de meestergast.

 • Industrieël reiniger (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste industriële reiniger. Door middel van hogedruk- en ander gespecialiseerd materiaal voer je dagelijks reinigingswerken uit op allerhande rollend materieel. Je voert deze taken uit op een vaste locatie.

 • Carrossier (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een All-round medewerker carrossier (m/v) Je helpt mee daar waar nodig (schuren, plamuren, monteren, demonteren) maar vooral ook met het plaatbewerken. Een goede kennis plaatbewerking + enkele jaren ervaring zijn een must!Taken Je herstelt de carrosserie van personen-, bedrijfs- en vrachtwagens Je verpakt en sorteert gerecupereerde vloeistoffen Je controleert de geometrie van het chassis, de zelfdragende carrosserie of het onderstel en Je corrigeert of vervangt de vervormde carrosserie-onderdelen Je voert herstellingen of afwerkingen uit op aluminium en / of metaal Je (de)monteert verwijderbare carrosserieonderdelen, uitrusting,sluitingen en bekleding Je maakt het voertuig schoon om het aan de klant terug te bezorgen, maar tevens onderhoud je en ruim je de werkruimte (werkplaats, magazijn, ...) op Je voert de werkzaamheden uit volgens de behoeften of bestellingen van klanten  Je documenteert de werkorders ten einde alle informatie m.b.t. de werkzaamheden door te geven aan de betrokken diensten Indien je herstellingen of afwerkingen kunt uitvoeren zoals spotrepair, glasherstellingen, uitdeuken zonder spuiten is dit zeker

 • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Sint-Amandsberg! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • STUDENT NEDERLANDS-FRANS (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Studentenjob

  Als collection expert sta je in voor de mondelinge communicatie via telefonie aangaande invorderingsdossiers. Het doel van elke communicatie is om op een klantvriendelijke manier tot een snelle inning te komen van onbetaalde facturen.   Ben jij de Student collection expert (m/v) die wij zoeken? Reageer dan op www.selecthr.be Contactpersoon: [email protected]                  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, Europa's grootste aanbieder van Credit Management Services, zijn wij op zoek naar een Collection expert NL/ FR (m/v), als student kom je hiervoor ook in aanmerking. Ben je minimaal een dag in de week vrij?  Wil je werkervaring opdoen? Spreek je goed Frans? Dan kom je in aanmerking voor een functie als collection expert!  

 • Project Engineer (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672951-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar een gevarieerde functie als projectingenieur voor de opvolging en coördinatie van uiteenlopende projecten bij diverse bedrijven uit verschillende sectoren? Bekijk dan zeker deze vacature! Onze klant is een engineering bureau gespecialiseerd in alle facetten van engineering en project management. Zowel haalbaarheidsstudie, budgettering als aansturing en opvolging van projecten worden op een hoog professioneel niveau verzorgd. Ze staan eveneens garant voor het juiste ontwerp van alle installaties, en dit zowel in een 2D maar meer nog in een 3D CAD omgeving. Dit start vanaf inplantingsvoorstellen tot aan volledige ontwerpen van industriële installaties tot het gewenste gedetailleerde niveau. Ze verzorgen projecten voor diverse industrieën vooral in Oost- en West-Vlaanderen. Zowel proceschemie als petrochemie, metallurgie en grondstoffenbehandeling, cement en betonindustrie, maar ook bulkgoederentransport en specifieke installaties uit de voedingsnijverheid kennen voor hen geen geheimen. Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een all-round technisch Project Engineer en een Project Engineer Bouw. Als Project Engineer voer je uiteenlopende technische projecten uit zoals installatie van nieuwe apparaten, uitbreiding van productie-eenheden, enz. Hierbij heb je oa volgende taken en verantwoordelijkheden: de detailuitwerking van de projecten de opvolging en coördinatie van de projecten realisatie ervan binnen de planning en het budget opstellen van lastenboeken het voeren van technische bespreking met leveranciers en constructeurs de opvolging van de leveranciers en contractors ingebruikname van de apparatuur met de overdracht aan de gebruiker en de plaatselijke technische dienst het deelnemen aan de procesveiligheidsstudies (HAZOP studies) je werkt hiervoor frequent samen met een brede groep mensen uit de Productieafdelingen, Technische dienst, Veiligheidsdienst en Kwaliteitsdienst De Project Engineer Bouw zal in eerste instantie worden ingezet op een project in Doel voor de ontwikkeling en bouw van een volledig nieuw complex van een havenoverslagbedrijf. Dit gaat om de bouw van een nieuw kantorencomplex met allernieuwste technologieën, wegennetwerk rondom, uitbreiding haven, aanpassen kaaien, … Deze Project Engineer zal mee instaan voor de coördinatie van alle werkzaamheden ter ondersteuning van de verantwoordelijke civiele werken. Dit project zal zowat 5 jaar duren, nadien kan deze Project Engineer op andere projecten ingezet worden.

 • Zaalmedewerker (flexijob) (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: RUBBENS

  Type: Flexijob

  Je zorgt dat de gasten een aangename tijd bij ons kunnen doorbrengen. Je dient het eten op, ruimt af , maakt drankjes klaar en brengt deze weg en dit steeds met een glimlach op je gezicht. Je zet zalen klaar voor feesten.

Zoek naar antwoorden van Tracos SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Tracos SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tracos SPRL. Laat een reactie achter voor Tracos SPRL. Tracos SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tracos SPRL. Leave a respond for Tracos SPRL. Tracos SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tracos SPRL op de google maps. Adres en contacten Tracos SPRL
Location of Tracos SPRL on the google maps. Address and contacts of Tracos SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Tracos SPRL Tracos SPRL: FLHULLEBUSCH NV | NASDAQ EUROPE | FRANCOIS SIMONS | BUREAU DELTA GRAPHIC | Meeus Armand Garage BVBA

Other related companies as Tracos SPRL: FLHULLEBUSCH NV | NASDAQ EUROPE | FRANCOIS SIMONS | BUREAU DELTA GRAPHIC | Meeus Armand Garage BVBA

Tracos SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tracos SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06216857910. Het bedrijf Tracos SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée d'Alsemberg 848 1180 Ukkel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 647,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Tracos SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tracos SPRL is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tracos SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tracos SPRL, openstaande posities, locatie van Tracos SPRL op de kaart.

Tracos SPRL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tracos SPRL, company assigned to the tax number BE06216857910. The company Tracos SPRL is located at the address: Chaussée d'Alsemberg 848 1180 Ukkel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 647,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Tracos SPRL were not found.
The main activity of Tracos SPRL is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Tracos SPRL is not available. You also can look at reviews of Tracos SPRL, open positions, location of Tracos SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tracos SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tracos SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tracos SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tracos SPRL, employees, financial statistics.