De Bruyn Peter

Contactgegevens De Bruyn Peter: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Bruyn Peter: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Bruyn Peter

Regio (region): Hemiksem, België

Adres (address): Statiestraat 89 2620 Hemiksem, België

Telefoon (phone): +32 (56) 727-93-60 +32 (56) 727-93-60

Fax (fax): +32 (11) 510-77-94 +32 (11) 510-77-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Bruyn Peter: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Bruyn Peter"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Bruyn Peter"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Bruyn Peter, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Bruyn Peter. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Bruyn Peter, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Bruyn Peter. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Bruyn Peter
Products information De Bruyn Peter

BTW identificatienummer (tax): BE02244201660
Ondernemingsnummer: 1544097900
Hoofdstad (capital): 763,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 243,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in De Bruyn Peter zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Bruyn Peter
(Get full report from official database of BE for De Bruyn Peter)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Bruyn Peter
Addition kinds of activities for De Bruyn Peter

016104. Sla en bladgroenteboerderijen | Lettuce and leaf vegetable farms
356600. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
20240104. Ijsmelk, verpakt: gegoten, op stokjes, enz. | Ice milk, packaged: molded, on sticks, etc.
23990603. Netten, wassers en dyers | Nets, launderers and dyers
34430302. Boilerwinkelproducten: ketels, rookstalen, stalen tanks | Boiler shop products: boilers, smokestacks, steel tanks
39140105. Holgware, zilver | Hollowware, silver
59429903. Kinderboeken | Children's books

Werken bij De Bruyn Peter: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Bruyn Peter: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Bruyn Peter. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Bruyn Peter. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker voltijdse weekendploeg (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een outsourcing bedrijf zijn we op zoek naar een electrotechnieker voor de voltijdse weekendploeg met eventuele uitbreiding naar week opdrachten. Voltijdse weekendploeg (2x12u.) wisselende ploeg: week1 DAG, Week 2 Nacht.

 • Chauffeur C - magazijnier (vaste nachtploeg) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de distributieafdeling zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die instaat voor het leveren, laden en lossen van goederen tussen de verschillende sites in de afdeling in Aalter. Je helpt bij het beheer van het magazijn en zorgt ervoor dat alle filialen de juiste producten krijgen. Bij piekmomenten ben je bereid om mee te helpen bij het orderpicken. Je bent bereid te werken in een vaste nachtploeg van 22u tot 6u in de voormiddag. Je beschikt over een rijbewijs C. Een heftruck- of reachtruckattest is een pluspunt.

 • IT-Verkoper M/V (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een winkel gelegen in regio Wemmel zijn we momenteel op zoek naar een IT-Verkoper. Passie voor computers, monteren, jouw passie doorgeven aan onze klanten, steeds op de hoogte van de laatste snufjes,… Zijn dit zaken die jou als muziek in de oren klinken? Dan ben jij diegene naar waar wij op zoek zijn! Met jouw gedrevenheid, passie, overtuiging en klantvriendelijkheid zorg je er samen met onze crew voor dat je de klanten informeert als een échte specialist. Je informeert onze klanten over ons gamma, speelt in op hun (on)uitgesproken wensen en zorgt voor een excellente klantenervaring.

 • Administratief bediende met kennis elektriciteit (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een administratief bediende met kennis van elektriciteit. Ben jij een teamplayer met technische kennis? Dan zijn we op zoek naar jou. Je takenpakket bestaat uit: - Ondersteuning van het team Technische dienst. - Telefonische bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. -Controleren en inspecteren van elektrische en mechanische installaties. - Vaststellen en oplossen van fouten of storingen in de photovoltaïsche installaties (AC/DC). - Je werkt 50% binnendienst en 50% buitendienst.

 • Junior accountant (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je behandelt de in- en uitgaande post Je verwerkt facturen Je controleert facturen en behandelt aanmaningen Je doet bankboekingen Je bent de eerste contractpersoon voor leveranciers en collega's Je assisteert bij BTW-aangiftes en overige boekhoudkundige taken

 • Metser (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Bilzen zijn we op zoek naar een metser met ervaring

 • Huishoudhulp (M/V) Esen (Regio Diksmuide)

  Regio: Regio Diksmuide

  Bedrijf: Diensten aan Huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

 • Stabiliteitsingenieur (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Als stabiliteitsingenieur maak je stabiliteteitsberekeningen van structuren en de bijhorende lastenboeken en ramingen. Je maakt stabiliteitsplannen en meetstaten op. Je controleert plannen. Je brieft helder de berekeningen aan de CAD-ontwerper. Daarnaast meldt je pro-actief knelpunten en problemen aan de projectleider.

 • Front Desk - Receptionist(e) << Freelance - Zelfstandige basis >> (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Eén van de leukste functies binnen onze hotelgroep staat open. Als hotelreceptionist(e) vorm je een belangrijke schakel tussen de hotelgasten en het overige team. Je hebt een ruim en afwisselend takenpakket : reservaties noteren, telefoons beantwoorden, gasten ontvangen en informeren, administratieve taken... Een ideale job voor een vlot werkende duizendpoot die graag in contact komt met mensen (internationaal clienteel) en waar kwaliteit en service zeer belagrijk is. Je kan verantwoordelijkheid opnemen, zelfstandig werken en commercieel meedenken met het bedrijf. Ervaring als hotelreceptionist(e) is geen must, indien men commercieel ingesteld, klantgericht en gemotiveerd is ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn! Verzorgd voorkomen zonder zichtbare tattoos Zeer goede talenkennis van het Nederlands en Frans. Commercieel zijn Contactvaardig zijn Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Omgaan met stress

 • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

 • Interim Verpleegkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis willen bijwerken (volgens de eigen beschikbaarheden).

 • Technisch medewerker - deeltijds (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: RAIL SERVICE NET

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een deeltijdse technisch medewerker (handyman) met volgend takenpakket: - assistentie bij wagon- en locomotiefherstellingen - diverse kleine herstellingen aan aanhangwagens - naar autokeuring rijden - kleine interne klusjes (lampen vervangen, leidingen leggen, ...) = een ideale job voor een gepensioneerde of als flexi-job De tewerkstelling is op maandag en/of dinsdag en/of woensdag

Zoek naar antwoorden van De Bruyn Peter in sociale netwerken
Look for responds of De Bruyn Peter in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Bruyn Peter. Laat een reactie achter voor De Bruyn Peter. De Bruyn Peter bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Bruyn Peter. Leave a respond for De Bruyn Peter. De Bruyn Peter on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Bruyn Peter op de google maps. Adres en contacten De Bruyn Peter
Location of De Bruyn Peter on the google maps. Address and contacts of De Bruyn Peter

Andere gerelateerde bedrijven als come De Bruyn Peter De Bruyn Peter: FORTIS | Max & Tine | CENTRE ESTH?TIQUE N.B TULIPE NOIRE | CARROSSERIE DUCAR | LEONARD VANDEBROEK

Other related companies as De Bruyn Peter: FORTIS | Max & Tine | CENTRE ESTH?TIQUE N.B TULIPE NOIRE | CARROSSERIE DUCAR | LEONARD VANDEBROEK

De Bruyn Peter is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Hemiksem, België. De volledige naam van het bedrijf is De Bruyn Peter, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02244201660. Het bedrijf De Bruyn Peter bevindt zich op het adres: Statiestraat 89 2620 Hemiksem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 763,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 243,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in De Bruyn Peter zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Bruyn Peter is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Bruyn Peter is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Bruyn Peter, openstaande posities, locatie van De Bruyn Peter op de kaart.

De Bruyn Peter is a company, that was registered 1997 in Hemiksem region, Belgium. Full name of company is De Bruyn Peter, company assigned to the tax number BE02244201660. The company De Bruyn Peter is located at the address: Statiestraat 89 2620 Hemiksem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 763,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 243,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in De Bruyn Peter were not found.
The main activity of De Bruyn Peter is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Bruyn Peter is not available. You also can look at reviews of De Bruyn Peter, open positions, location of De Bruyn Peter on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Bruyn Peter, Hemiksem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Bruyn Peter, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Bruyn Peter, Hemiksem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Bruyn Peter, employees, financial statistics.