Forsythias (Les)

Contactgegevens Forsythias (Les): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Forsythias (Les): address, phone, fax, email, website, opening hours

Forsythias (Les)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Fagnolle 54; 5660; Couvin (Mariembourg), België

Telefoon (phone): 060 31 20 43 (+32-060 31 20 43) 060 31 20 43 (+32-060 31 20 43)

Fax (fax): 060 31 32 32 (+32-060 31 32 32) 060 31 32 32 (+32-060 31 32 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Forsythias (Les): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Forsythias (Les)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Forsythias (Les)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Forsythias (Les), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Forsythias (Les). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Forsythias (Les), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Forsythias (Les). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Forsythias (Les)
Products information Forsythias (Les)

BTW identificatienummer (tax): BE08675048828
Ondernemingsnummer: 8825286865
Hoofdstad (capital): 729,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 424,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Forsythias (Les) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Forsythias (Les)
(Get full report from official database of BE for Forsythias (Les))

Aanvulling soorten activiteiten voor Forsythias (Les)
Addition kinds of activities for Forsythias (Les)

357599. Computer terminals, nec | Computer terminals, nec
16290202. Spoorweg- en spoorwegbanenbouw | Railroad and railway roadbed construction
28330102. Barbituurzuur en derivaten | Barbituric acid and derivatives
28690100. Alcoholen, niet-dranken | Alcohols, non beverage
35599919. Ozon machines | Ozone machines
38430119. Ultrasone tandheelkundige apparatuur | Ultrasonic dental equipment
73891105. Opname-studio, noncommercial records | Recording studio, noncommercial records
78220401. Televisie tape distributie | Television tape distribution
87440000. Faciliteiten ondersteunende diensten | Facilities support services

Werken bij Forsythias (Les): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Forsythias (Les): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Forsythias (Les). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Forsythias (Les). Looking for open vacancies in other companies

  • Souschef (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Beernem zijn wij op zoek naar een Sous-chef: werkt samen met de rest van het keukenteam onder leiding van de chef verzorgen mise en place starten omstreeks 10u meedenkt in ideeën voor suggesties bereiden van warme en koude gerechten opkuisen van de keuken behoort ook tot het takenpakket

  • Horeca personeel (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

  • Chauffeur CE m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiele onderneming gevestigd in Ieper zoeken we een chauffeur CE trekker-oplegger! Uurrooster is bespreekbaar! Vooral rijden regio Duitsland - keuze tussen dagritten of uitslapen in de vrachtwagen.

  • Poetshulp (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: DIENSTENCENTRUM ROOSDAAL

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en onderhoud van woningen Strijken bij klanten

  • Thuishulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: INPRO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij op zoek naar een dankbare job ? Bij gezinnen thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken: Schoonmaak van de woning. Wassen en strijken. Bereiden van maaltijden. Boodschappen doen. Kortom, een heel afwisselende job! Je zorgt ervoor dat de gezinnen meer vrije tijd krijgen waardoor jouw werk steeds meer en meer onmisbaar wordt!

  • Jobstudent Keuken (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn aan het uitkijken naar een gedreven jobstudent voor onze keuken. Samen met onze koks sta je mee in voor de bereiding en mis-en place van onze gerechten.

  • Key Account Manager | internationaal (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Voor ons verdere commerciële succes op internationaal vlak rekenen we op jou ! Onze klanten situeren zich voornamelijk in de retail, food service en industrie. Als Key Account Manager word je dé commerciële gesprekspartner van onze internationale klanten die jou worden toegewezen. Met bestaande klanten voer je commerciële onderhandelingen, bespreek je jaarcontracten en negotieer je prijzen en condities, steeds rekening houdend met lange termijn relaties en rendabiliteit. Daarnaast analyseer je de markt en prospecteer je naar nieuwe klanten. Je bent tevens onze ambassadeur op professionele beurzen en geen afstand is je te ver. Voor het leveren van een perfecte service aan je klanten sta je niet alleen. Je kan rekenen op de steun van het voltallige team.

  • IT Systeembeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AVOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij bieden externe IT-service aan KMO's en bedrijven. Klantgericht denken en werken is onze troef. Je komt terecht in een boeiende omgeving die niet stil staat. Je houdt van uitdagingen? Want we werken voor verschillende klanten, elk met z'n eigen en veranderende nieuwe technologieën. Is je passie IT, en zat jij, terwijl je vrienden met lego aan het spelen waren, te grabbelen in een bak met pc onderdelen? Dan is deze job iets voor jou. Wat doe je als systeembeheerder? Je zal instaan voor deployment en support van netwerken, servers, cloudomgevingen en clientpc's. Je doet dit in Vlaanderen en beschikt dus over een rijbewijs B. Je hebt een brede IT-interesse en bent leergierig. Elke klant werkt met eigen systemen, technologieën en software. De meerderheid van onze klanten gebruikt Windows 10, server 2016 en binnenkort 2019. Vaak komen we ook Apple tegen. Kennis van cloudtoepassingen zoals Office365, Sharepoint online, Hosted Exchange en Azure zijn meer dan ooit belangrijk. Je bent communicatief. Behalve de concrete technische service is het belangrijk om correct met elke klant te overleggen en hen te informeren. Je hebt een zelfstandige werkhouding. Wij opereren vanuit ons kantoor te Gent maar werken vaak op locatie bij onze klanten. Je komt terecht in een kleine firma met een no-nonsense aanpak en een gezonde ambitie om verder te groeien. Je hebt reeds ervaring opgedaan in een andere job maar bent op zoek naar een nieuwe meer diverse uitdaging en hebt een passie voor IT. We bieden je een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en kansen om bij te leren en je bij te scholen. Over jou. Ambitie om bij te leren en te groeien Ervaring is nuttig, voeling met IT een must Je werkt graag zelfstandig Verzorgd voorkomen Kennis VOIP en/of virtualisatie is een plus Stressbestendig Communicatief Voor wat hoort wat. Marktconform loon, auto, gsm, Telenet incentive plan,... blabla, hetzelfde als overal zo'n beetje hé. Wat wel anders is? We delen het kantoor met een zusterfirma, en zitten op die manier samen met een kleine 15 mensen. 's ochtends hoef je geen boterhammen te smeren, want wij zorgen elke middag voor een broodmaaltijd, vers fruit, koekjes en drank zoveel je op kan. Regelmatig gaan we ook buitenshuis lunchen. We zorgen voor ijsjes op warme zomerdagen, drinken occasioneel een pintje na de uren, op de Gentse Feesten, de kerstmarkt of wanneer we vinden dat we het verdiend hebben. En verder vinden we een gezonde work/life balance belangrijk.

  • Reclame bedeler in Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676965-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar de ultieme uitdaging? Ben je een enthousiaste boekhouder met een eerste relevante werkervaring in een boekhoudkantoor? Wil je bovendien genieten van wat meer autonomie op de werkvloer? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Dit boekhoudkantoor, gelegen in een mooie buurt van Brussel, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je komt terecht in een open familiale sfeer met een vijftiental medewerkers waar er de mogelijkheid is voor opleiding (BIBF/IAB). Hoe ziet jouw dag er uit? Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

  • Thuisverpleegkundige Oktober Knokke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Care Talent is nog op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de maand oktober. Je komt terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. De openstaande shiften voor oktober zijn: Dagdiensten op : 4, 5, 7, 11, 18, 19, 20, 21 en 25 oktober Vroegdiensten op: 12, 26, 27, 28 en 29 oktober Niet alle shiften beschikbaar? Geen probleem! Je komt toch in aanmerking om ondersteuning te bieden.

  • webdesigner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WAY2BE GROUP

    Type: Werfreserve

    ontwerpen van websites en webshops

Zoek naar antwoorden van Forsythias (Les) in sociale netwerken
Look for responds of Forsythias (Les) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Forsythias (Les). Laat een reactie achter voor Forsythias (Les). Forsythias (Les) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Forsythias (Les). Leave a respond for Forsythias (Les). Forsythias (Les) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Forsythias (Les) op de google maps. Adres en contacten Forsythias (Les)
Location of Forsythias (Les) on the google maps. Address and contacts of Forsythias (Les)

Andere gerelateerde bedrijven als come Forsythias (Les) Forsythias (Les): 'T KIEKENPALEIS | VERELEC | Walter | INSEL-INGENIEURSELECTIES | WEBVISIE

Other related companies as Forsythias (Les): 'T KIEKENPALEIS | VERELEC | Walter | INSEL-INGENIEURSELECTIES | WEBVISIE

Forsythias (Les) is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Forsythias (Les), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08675048828. Het bedrijf Forsythias (Les) bevindt zich op het adres: Chaussée de Fagnolle 54; 5660; Couvin (Mariembourg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 729,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 424,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Forsythias (Les) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Forsythias (Les) is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Forsythias (Les) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Forsythias (Les), openstaande posities, locatie van Forsythias (Les) op de kaart.

Forsythias (Les) is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Forsythias (Les), company assigned to the tax number BE08675048828. The company Forsythias (Les) is located at the address: Chaussée de Fagnolle 54; 5660; Couvin (Mariembourg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 729,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 424,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rest homes. Products created in Forsythias (Les) were not found.
The main activity of Forsythias (Les) is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Forsythias (Les) is not available. You also can look at reviews of Forsythias (Les), open positions, location of Forsythias (Les) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Forsythias (Les), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Forsythias (Les), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Forsythias (Les), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Forsythias (Les), employees, financial statistics.