Pinedo

Contactgegevens Pinedo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pinedo: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pinedo

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Emile Vandervelde 53 5060 Moignelée (Sambreville), België

Telefoon (phone): +32 (83) 733-83-37 +32 (83) 733-83-37

Fax (fax): +32 (87) 797-91-27 +32 (87) 797-91-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pinedo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pinedo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pinedo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pinedo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pinedo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pinedo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pinedo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pinedo
Products information Pinedo

BTW identificatienummer (tax): BE06002624511
Ondernemingsnummer: 2863555908
Hoofdstad (capital): 514,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Pinedo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pinedo
(Get full report from official database of BE for Pinedo)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pinedo
Addition kinds of activities for Pinedo

599299. Bloemisten, nec | Florists, nec
20340305. Groenten, gesulfureerd | Vegetables, sulphured
22110401. Kantonflanelen, katoen | Canton flannels, cotton
28249909. Polyestervezels | Polyester fibers
50519906. Platen, metaal | Plates, metal

Werken bij Pinedo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pinedo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pinedo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pinedo. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker 2 ploegen te Sint Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: FLEXPOINT INHOUSE FARM FRITES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als produktiemedewerker in de inpakafdeling ben je verantwoordelijk voor het openvouwen van de verschillende Kratten, Dit zijn grote plastieken bakken waar je vervolgens 10kg vers voorverpakte frieten in moet overladen om dan tenslotte de kratten te stapelen voor transport op de palletten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de afdeling.

 • Administration Officer - tijdelijk project (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is op zoek naar een full-time administration officer om het team in Brussel te vervoegen. Hierbij kom je terecht in een zeer dynamische omgeving waar geen enkele dag dezelfde is. Het groeiend aantal klanten met steeds hogere verwachtingen, de wijzigende regelgeving, de verdere digitalisering van onze business, de brede waaier aan projecten en onze grote commerciële campagnes, zorgen ervoor dat geen enkele dag dezelfde is. Het team waarin jij terecht zal komen zal de motor vormen in dit alles. Je zal instaan voor de volledige administratieve verwerking voor onze klanten en staan ze met raad en daad bij als ze hierrond vragen of bemerkingen hebben. Dit betekent dat we heel vaak rechtstreeks in contact komen met klanten, maar ook met KBC-/CBC-kantoren en andere interne diensten. Heldere communicatie en 5*-service zijn hierbij troef. De opdrachten omvatten de volledige levensloop: van het openen van een rekening, het transfereren van effecten, het overschrijven van gelden, het vervangen van defecte toestellen, tot het afsluiten van rekeningen. Aangezien dit werk rechtstreekse impact heeft op onze klant, zijn tijdigheid en accuraatheid van cruciaal belang. Als team staan we voor verschillende belangrijke uitdagingen, zoals de toenemende regelgeving, het verder automatiseren van onze processen, het verbeteren van onze customer experience,…

 • Werf- & projectopvolger (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: Praktische opvolging van de werkzaamheden op de werven; Organiseren, coördineren en controleren van de werkzaamheden in samenspraak met de werfleiders ter plaatse; Opmeten en uitzetten van de werven; Opvolging vorderingsstaten, lastenboeken,... Werfadministratie; Onderhouden van de communicatie met bouwheer, architect, productie,...

 • Operator glassnijder (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een glasproducent in de regio Hasselt zijn we op zoek naar een operator van (automatische) snijtafels  Je staat in voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas Je neemt de afgewerkte glasplaten van de snijtafel, manueel of met behulp van een kraan of rolbrug Je plaatst de platen op de correcte glaskarren Veiligheid en kwaliteit staan centraal in deze job Je werkt veilig door de procedures nauwgezet te volgen en je zorgt tevens voor een propere en ordelijke werkomgeving Je werkt nauwkeurig en voert regelmatige basis kwaliteitscontroles uit

 • Administratief Bediende (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf werkzaam in fleetmanagement, zijn we een op zoek naar een gemotiveerde Administratief bediende M/V: Indiensttreding: zo snel mogelijk! Functie: Dagelijks contact met klanten (telefoon en mailverkeer) zodat elke opdracht nauwgezet wordt opgevolgd en uitgevoerd. Algemeen administratief werk Gegevensverwerking: input van prestaties en gegevens chauffeurs Klassement Post ophalen en verdelen 

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Jobstudent verkoop kip aan 't spit (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Agilitas Houthalen

  Type: Studentenjob

  Je werkt elke zaterdag van 11u00 tot 16u00 Je bedient klanten met een glimlach Je werkt met de kassa

 • Student winkelbediende charcuterie Schoten (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Schoten? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

 • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Antwerpen (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: EUROPROMOTION

  Type: Studentenjob

  Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

 • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO HR

  Type: Vaste Job

  Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

 • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Heb je ervaring met customer service? Ben je commercieel ingesteld? Spreek je goed Nederlands en Engels? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je beantwoordt de inkomende telefonische oproepen. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigers. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van orders en retours. Je vormt een connectie tussen de klant en het sales team. Je zorgt voor een transparate communicatie tussen deze partijen. Je zorgt voor de administratieve ondersteuning van het commerciële team. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met het hoofdkantoor.

Zoek naar antwoorden van Pinedo in sociale netwerken
Look for responds of Pinedo in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pinedo. Laat een reactie achter voor Pinedo. Pinedo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pinedo. Leave a respond for Pinedo. Pinedo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pinedo op de google maps. Adres en contacten Pinedo
Location of Pinedo on the google maps. Address and contacts of Pinedo

Andere gerelateerde bedrijven als come Pinedo Pinedo: MANEXCO HUSH PUPPIES SA | T.C. AVIA | Zaman | REMCO BELGIUM | DELHAIZE

Other related companies as Pinedo: MANEXCO HUSH PUPPIES SA | T.C. AVIA | Zaman | REMCO BELGIUM | DELHAIZE

Pinedo is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pinedo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06002624511. Het bedrijf Pinedo bevindt zich op het adres: Rue Emile Vandervelde 53 5060 Moignelée (Sambreville). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 514,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 398,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Pinedo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pinedo is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pinedo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pinedo, openstaande posities, locatie van Pinedo op de kaart.

Pinedo is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pinedo, company assigned to the tax number BE06002624511. The company Pinedo is located at the address: Rue Emile Vandervelde 53 5060 Moignelée (Sambreville). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 514,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 398,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Pinedo were not found.
The main activity of Pinedo is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Pinedo is not available. You also can look at reviews of Pinedo, open positions, location of Pinedo on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pinedo, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pinedo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pinedo, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pinedo, employees, financial statistics.