Van Der Herten Francois BVBA

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Van Der Herten Francois BVBA
Private companiesFood and Kindred Products • Van Der Herten Francois BVBA

Contactgegevens Van Der Herten Francois BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Der Herten Francois BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Der Herten Francois BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kruisstraat 14 2880 Bornem, België

Telefoon (phone): +32 (55) 956-28-84 +32 (55) 956-28-84

Fax (fax): +32 (87) 679-81-30 +32 (87) 679-81-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Der Herten Francois BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Der Herten Francois BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Der Herten Francois BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Der Herten Francois BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Der Herten Francois BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Der Herten Francois BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Der Herten Francois BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Der Herten Francois BVBA
Products information Van Der Herten Francois BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03764709472
Ondernemingsnummer: 8865386962
Hoofdstad (capital): 138,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Van Der Herten Francois BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Der Herten Francois BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Der Herten Francois BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Der Herten Francois BVBA
Addition kinds of activities for Van Der Herten Francois BVBA

382203. Thermostaten en andere milieu-sensoren | Thermostats and other environmental sensors
20150600. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
20919901. Kaviaar, bewaard gebleven | Caviar, preserved
27520700. Tag, ticket en planning printen: lithografisch | Tag, ticket, and schedule printing: lithographic
40110000. Spoorwegen, line-haul operationeel | Railroads, line-haul operating
59991806. Cribs | Cribs

Werken bij Van Der Herten Francois BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Der Herten Francois BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Der Herten Francois BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Der Herten Francois BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Project & sales manager (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Gentis SA

  Type: Vervanging brugpensioen

  Over ons Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. De klant Je zult werkzaam zijn voor een familiebedrijf met een zeer goede naam binnen de koeltechniek. Wel zijn zij onderdeel van een grotere groep waardoor ze de voordelen die daaraan verbonden zijn ook kunnen bieden. Zij richten zich op het gebruik van duurzame en energiezuinige koelproducten. Bovendien staat bij hun de werknemer centraal en is er een groot besef dat zonder hun mensen ze de gestelde doelen niet zullen halen. Momenteel hebben zij een mooie combi-functie openstaan voor een sales & project manager. De functie - Je bent verantwoordelijk voor een portfolio van klanten verspreid over de regio Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, het gaat vooral dat je een lange termijn-relatie opbouwt en onderhoudt met deze klanten actief in commerciële maar ook industriële koeling - Naast het onderhouden van je bestaande klantenbestand ben jij ook voortdurend op zoek naar nieuwe commerciële kansen - Je denkt met de klant mee over de best mogelijke oplossing, en doet een gepast voorstel. Je werkt dit voorstel uit en doet zelf ook de calculatie ervan. - Nadat je een project succesvol hebt weten te verkopen aan de klant ben je ook zelf betrokken bij de opvolging van het project bovendien zorg je er ook voor dat de klant ook het onderhoudscontract bij jou afsluit en doe je de opvolging van deze onderhoudscontracten

 • Customer Service Advisor m/v (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de ruime regio van Aalst zijn wij op zoek naar: Als Customer Care Agent ben je het centraal contact van de klant met ons bedrijf. Een specifiek klantenportfolio wordt aan je toegewezen en je handelt in samenwerking met een van onze commerciële mensen om snel en adequaat in te spelen op alle behoeften van de klant. In deze rol zorg je ervoor dat de juiste hoeveelheid van het gevraagde product wordt geleverd tegen de juiste prijs en op tijd aan de klant. Als de afspraken niet volgens plan verlopen, pas je aanpassingen aan of stel je alternatieven voor. Als centraal aanspreekpunt stuurt je de andere afdelingen om te zorgen dat de gemaakte afspraken met de klant worden nageleefd. Voor bepaalde gedeeltelijke taken kan je rekenen op de steun van onze klantenservice-experts. In geval van afwezigheid van een collega, worden de bestanden overgezet naar een back up afdeling. Om kwaliteitsdiensten te garanderen, heb je voldoende kennis van de activiteiten van de klant en bouw je een goede klanten klantencontact op. Je rappoort aan de Customer Care Manager.

 • Medewerker Customer Experience (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor 1 van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar een medewerker Customer Experience (m/v): - Heb je ervaring met klachtenbehandeling? - Heb je een goede kennis van het Frans en het Engels? - En kun je daarenboven goed overweg met Excel? Dan is deze job iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de klachten van de business unit. Je registreert en analyseert de klacht en onderhoudt contact met alle afdelingen van de organisatie om proactief en structureel de nodige informatie te krijgen om de klant op de hoogte te brengen van de resultaten van het onderzoek. Je onderhoudt contact met de klant over de voortgang van de afhandeling. Hierin werk je zelfstandig, neem je initiatieven en zorg je er voor dat er professioneel met het dossier wordt omgegaan. Met de kennis die je opdoet, denk je proactief mee aan de verbetering van de dienstverlening.

 • Heftrucker / Reachtrucker verpakking (WARNETON)

  Regio: WARNETON

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Waasten is Let\\\\\\\\\\\\\\\'s work op zoek naar een heftrufcker / Reachtrucker verpakking. Jouw takenpakket? - U bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpakkingsmachines voor de grondstoffen, dit kan gaan van karton, lijm, folie,… - Deze functie vereist de nodige aandacht, een goede beheersing van de heftruck alsook een actieve samenwerking met de collega’s.

 • Operator (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een mooi bedrijf gelegen in Oudenaarde, zijn we dringen op zoek naar een machinebediener voor 2 ploegen. Je staat in voor het besturen, instellen en bevoorraden van jouw toegewezen machine. Je staat er niet alleen voor, jij en jouw collega bedienen de machine samen.

 • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Huishoudhulp in Brugge - Sint-Andries (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Student frituur + koerier (BETEKOM)

  Regio: BETEKOM

  Bedrijf: Work Wizards

  Type: Studentenjob

  Voor een leuke frituurzaak regio Betekom zijn wij opzoek naar een vaste student voor het bedienen van klanten, bakken en bereiden van frieten en snacks, leveren van bestellingen en afrekenen.

 • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: OLSTE BV

  Type: Vaste Job

  Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

 • Speltherapeut (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

 • keukenhulp (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: DE KUIPER

  Type: Flexijob

  Je maak voorgerechten en helpt de kok in de keuken.

 • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Flexijob

  Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

Zoek naar antwoorden van Van Der Herten Francois BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Der Herten Francois BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Der Herten Francois BVBA. Laat een reactie achter voor Van Der Herten Francois BVBA. Van Der Herten Francois BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Der Herten Francois BVBA. Leave a respond for Van Der Herten Francois BVBA. Van Der Herten Francois BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Der Herten Francois BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Der Herten Francois BVBA
Location of Van Der Herten Francois BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Der Herten Francois BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Der Herten Francois BVBA Van Der Herten Francois BVBA: C.I.A. SA | INSTITUT CRYSTALLE | WERKHUIZEN TORCK | FRITERIE DAILY | FRITERIE PORKY'S

Other related companies as Van Der Herten Francois BVBA: C.I.A. SA | INSTITUT CRYSTALLE | WERKHUIZEN TORCK | FRITERIE DAILY | FRITERIE PORKY'S

Van Der Herten Francois BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Der Herten Francois BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03764709472. Het bedrijf Van Der Herten Francois BVBA bevindt zich op het adres: Kruisstraat 14 2880 Bornem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 138,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 742,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Van Der Herten Francois BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Der Herten Francois BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Der Herten Francois BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Der Herten Francois BVBA, openstaande posities, locatie van Van Der Herten Francois BVBA op de kaart.

Van Der Herten Francois BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Der Herten Francois BVBA, company assigned to the tax number BE03764709472. The company Van Der Herten Francois BVBA is located at the address: Kruisstraat 14 2880 Bornem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 138,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 742,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Van Der Herten Francois BVBA were not found.
The main activity of Van Der Herten Francois BVBA is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Der Herten Francois BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Der Herten Francois BVBA, open positions, location of Van Der Herten Francois BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Der Herten Francois BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Der Herten Francois BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Der Herten Francois BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Der Herten Francois BVBA, employees, financial statistics.