De Vriendt BVBA

Contactgegevens De Vriendt BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Vriendt BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Vriendt BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Baasrodestraat 143A 9280 Lebbeke, België

Telefoon (phone): +32 (71) 812-77-10 +32 (71) 812-77-10

Fax (fax): +32 (57) 156-41-20 +32 (57) 156-41-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Vriendt BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Vriendt BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Vriendt BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Vriendt BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Vriendt BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Vriendt BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Vriendt BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Vriendt BVBA
Products information De Vriendt BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04292053222
Ondernemingsnummer: 8127105712
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 739,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in De Vriendt BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Vriendt BVBA
(Get full report from official database of BE for De Vriendt BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Vriendt BVBA
Addition kinds of activities for De Vriendt BVBA

806901. Substantie misbruik ziekenhuizen | Substance abuse hospitals
23999911. Slaapzakken | Sleeping bags
65310100. Makelaars in onroerend goed en agenten | Real estate brokers and agents
80490501. Mondhygienist | Dental hygienist
96210200. Licentiebureaus | Licensing agencies

Werken bij De Vriendt BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Vriendt BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Vriendt BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Vriendt BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige(n) mobiele equipe (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: AZ Alma

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Momenteel kijken we uit naar verpleegkundigen voor de mobiele equipe.

 • Tekenaar industrie gebouwen (m/v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend bouwbedrijf regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar. U zal aan de hand van een 3d programma (bocad) plannen opmaken.

 • Kaaibediende (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kaaibediende bestaat je functie uit: Je neemt de operationele verantwoordelijkheden tijdens de shift in een team afwisselend de verantwoordelijkheden nemen over al het operationele gebeuren op de terminal en neemt beslissingen om de terminal optimaal te laten draaien voor wat de operaties tijdens zijn shift betreft (stockage schepen spoor gate trucks). Alle operationele problemen oplossen en anticiperen conflictenbehandeling afhankelijk van de verwachte capaciteit een optimale bezetting van de havenarbeiders berekenen beslissingen nemen betreffende de veiligheid. Hierbij rapporteer je continu aan de Operations Coördinator

 • Huishoudhulp (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: WIT TREMELO

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BERTEM (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Bertem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Bertem, Korbeek-Dijle en Kortenberg.

 • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

 • Student orderpicker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ASAP HERENTALS

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken voor een klant te Herentals  een aantal jobstudenten van 18 jaar of ouder. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen, voornamelijk  manueel werk. We zoeken vooral studenten die op regelmatige basis willen werken. Je zou  twee à drie avonden per week worden ingepland doorheen het schooljaar.

 • JOBSTUDENT VIDEO - FOTO - ONLINE MARKETING (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: PRAXIS BVBA

  Type: Studentenjob

  Als start-up zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor met talent voor: ONLINE MARKETING Plaatsen van nieuwsberichten (tekst, foto of video) op onze website Managen sociale media accounts: Facebook, Youtube, Instagram, Linkedin Opstellen van mailings

 • Serveur banquet (LUIK)

  Regio: LUIK

  Bedrijf: ADECCO WAVRE

  Type: Studentenjob

  Recherchons 1 étudiant pour travailler comme serveur banquet mission le mardi 11 septembre de 11h30 à 14h30 Lieu de la mission Wavre

 • Supervisor Warehouse dagploeg (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. https://careers.mainfreight.com/be/job/supervisor-warehouse-dagploeg/ Om de werking en efficiëntie van ons crossdock naar een hoger niveau te tillen, gaan we op zoek naar een Supervisor Warehouse voor het aansturen van de dagploeg. We ontmoeten graag kandidaten met leidinggevende ervaring, die gericht zijn op het operationele én menselijke aspect van leiding geven. Op het crossdock worden inkomende goederen gelost uit vrachtwagens en, afhankelijk van de bestemming, meteen weer ingeladen in de juiste vrachtwagen. De bedrijvigheid is het hoogst tussen 18u en 04u. Dit ga je doen: je werkt in dagdienst van 06u tot 14u; in functie van afwezigheden stel je je flexibel op naar uurrooster toe; je denkt mee en brengt verbetering aan om de werkzaamheden en processen op het crossdock zo efficiënt mogelijk te laten verlopen; je maakt de personeelsplanning op en overlegt met het uitzendkantoor; je coacht en motiveert je teamleaders, neemt hen op sleeptouw en volgt hen op; je overlegt met de operationele afdelingen om problemen aan te pakken en oplossingen te bedenken; je werkt samen met je collega-supervisor en rapporteert aan de operations manager; je ziet er op toe dat veiligheids- en kwaliteitsprocedures worden nageleefd; je zorgt er mee voor dat targets worden behaald.

 • Leefstijlscoach How2behealthy (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

 • Klinisch Psycholoog volwassenen GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging GEEL en/of Antwerpen • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van De Vriendt BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Vriendt BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Vriendt BVBA. Laat een reactie achter voor De Vriendt BVBA. De Vriendt BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Vriendt BVBA. Leave a respond for De Vriendt BVBA. De Vriendt BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Vriendt BVBA op de google maps. Adres en contacten De Vriendt BVBA
Location of De Vriendt BVBA on the google maps. Address and contacts of De Vriendt BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Vriendt BVBA De Vriendt BVBA: GROEP B.G. | CSS COMPUTER SERVICES SOLUTIONS NV | Art & Fantasy Decoration | WILLY BENOYE | TREFFER

Other related companies as De Vriendt BVBA: GROEP B.G. | CSS COMPUTER SERVICES SOLUTIONS NV | Art & Fantasy Decoration | WILLY BENOYE | TREFFER

De Vriendt BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Vriendt BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04292053222. Het bedrijf De Vriendt BVBA bevindt zich op het adres: Baasrodestraat 143A 9280 Lebbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 739,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in De Vriendt BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Vriendt BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Vriendt BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Vriendt BVBA, openstaande posities, locatie van De Vriendt BVBA op de kaart.

De Vriendt BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Vriendt BVBA, company assigned to the tax number BE04292053222. The company De Vriendt BVBA is located at the address: Baasrodestraat 143A 9280 Lebbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 739,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in De Vriendt BVBA were not found.
The main activity of De Vriendt BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Vriendt BVBA is not available. You also can look at reviews of De Vriendt BVBA, open positions, location of De Vriendt BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Vriendt BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Vriendt BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Vriendt BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Vriendt BVBA, employees, financial statistics.