Urbanek T

Contactgegevens Urbanek T: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Urbanek T: address, phone, fax, email, website, opening hours

Urbanek T

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Winston Churchill 59  Box 17 1180 Ukkel, België

Telefoon (phone): +32 (82) 274-93-11 +32 (82) 274-93-11

Fax (fax): +32 (57) 635-90-29 +32 (57) 635-90-29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Urbanek T: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Urbanek T"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Urbanek T"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Urbanek T, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Urbanek T. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Urbanek T, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Urbanek T. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Urbanek T
Products information Urbanek T

BTW identificatienummer (tax): BE04171752929
Ondernemingsnummer: 3711151123
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Urbanek T zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Urbanek T
(Get full report from official database of BE for Urbanek T)

Aanvulling soorten activiteiten voor Urbanek T
Addition kinds of activities for Urbanek T

101100. Ijzer ertsen | Iron ores
34529905. Klinknagels, metaal | Rivets, metal
35310413. Paving breakers | Paving breakers
36250207. Schakelaars, elektrische stroom | Switches, electric power
36790000. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
50649909. Suntanning apparatuur en benodigdheden | Suntanning equipment and supplies

Werken bij Urbanek T: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Urbanek T: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Urbanek T. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Urbanek T. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren steenkapper (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

 • Onderhoudsmechanicus - dagdienst - Terumo te Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Start People Tienen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als onderhoudstechnieker bij Terumo zal je instaan voor het nodige onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van het machinepark teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de plant te garanderen. Meer specifiek gaat het om: 1. Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. 2. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. 3. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. 4. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. 5. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. 6. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten.

 • Chauffeur C/CE - Terberg (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Oudenaarde zijn we op zoek naar een chauffeur CE (m/v) om met een Terberg te rijden. Je manouvreert de aanhangwagens op de koer en zorgt dat deze correct aan de laadkaaien staan.

 • Project Engineeer (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een QC/Project Engineer - Elektrische Installaties Offshore Constructies - tewerkstelling regio Hoboken Als QC/project engineer assisteer je de projectleider elektrische installaties offshore constructies (E-pakket) Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie. Jou takenpakket bevat ondermeer : Intensieve samenwerking met de project engineer verantwoordelijk voor het secundair staal met het oog op een optimale integratie van de elektrische pakket te krijgen in de stichting Ontwerp review of feitelijke uitvoering van detaillering ontwerp van de elektrische installatie Vertaling van het ontwerp in duidelijke instructies voor de productie Voorbereiding van de testprocedures / programma Actieve begeleiding van / follow up tijdens de productie (intensief tijdens opstarten) Assisteren bij het vinden van oplossingen voor technische en / of kwaliteit uitdagingen Inspectie van de installatiewerkzaamheden incl. rapportage Organisatie en actieve participatie in de hand-over proces

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Student(e) verkoop zaterdag (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Randstad zoekt student(e) met ervaring die op zaterdag kan werken: Je zal instaan voor het bedienen van de klanten aan de toonbank alsook het verzorgen van de netheid van de winkel.

 • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

 • Jobstudent (september) - Total Tessenderlo (autosnelweg richting Hasselt) (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een afwisselende studentenjob en weet je van aanpakken? Dan is een studentenjob als verkoper bij TOTAL Tessenderlo misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Tessenderlo (autosnelweg richitng Hasselt) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers (studenten). Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 3/5de regime tijdens de maand september en daarna tijdens de weekends. (+/-21 uur per week)

 • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Waregem (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Business Analyst (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Modis Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  _

 • Oppasser bij zieke kinderen (m/v) gans België (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

  Type: Flexijob

  Als kinderoppas ben je verantwoordelijk voor : - opvang en goede zorg van kindjes vanaf 3 maanden tot 14 jaar. -Je bereidt en geeft de kinderen te eten en voorziet hen van activiteiten volgens leeftijd en gezondheidstoestand. -Je dient hen de nodige medicatie toe volgens de aanwijzingen van de ouders, indien nodig. -Het zieke kind kan volledig op jouw aandacht rekenen. Je doet verder geen huishoudelijke taken -Je bezorgt zieke kinderen toch een leuke dag

Zoek naar antwoorden van Urbanek T in sociale netwerken
Look for responds of Urbanek T in social networks

Lees alle opmerkingen voor Urbanek T. Laat een reactie achter voor Urbanek T. Urbanek T bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Urbanek T. Leave a respond for Urbanek T. Urbanek T on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Urbanek T op de google maps. Adres en contacten Urbanek T
Location of Urbanek T on the google maps. Address and contacts of Urbanek T

Andere gerelateerde bedrijven als come Urbanek T Urbanek T: Vierstraete BVBA | Heyrman E | Solluna | MIREILLE HECQ | H. LAMBRECHTS

Other related companies as Urbanek T: Vierstraete BVBA | Heyrman E | Solluna | MIREILLE HECQ | H. LAMBRECHTS

Urbanek T is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Urbanek T, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04171752929. Het bedrijf Urbanek T bevindt zich op het adres: Avenue Winston Churchill 59  Box 17 1180 Ukkel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 894,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Urbanek T zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Urbanek T is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Urbanek T is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Urbanek T, openstaande posities, locatie van Urbanek T op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Urbanek T is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Urbanek T, company assigned to the tax number BE04171752929. The company Urbanek T is located at the address: Avenue Winston Churchill 59  Box 17 1180 Ukkel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 894,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Urbanek T were not found.
The main activity of Urbanek T is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Urbanek T is not available. You also can look at reviews of Urbanek T, open positions, location of Urbanek T on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Urbanek T, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Urbanek T, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Urbanek T, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Urbanek T, employees, financial statistics.