Mercier.Bois

Contactgegevens Mercier.Bois: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mercier.Bois: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mercier.Bois

Regio (region): Louvain-La-Neuve, België

Adres (address): Clos des Mésanges 45 1342 Limelette (Ottignies-Louvain-La-Neuve), België

Telefoon (phone): +32 (2) 944-34-60 +32 (2) 944-34-60

Fax (fax): +32 (53) 476-50-92 +32 (53) 476-50-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mercier.Bois: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mercier.Bois"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mercier.Bois"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mercier.Bois, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mercier.Bois. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mercier.Bois, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mercier.Bois. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mercier.Bois
Products information Mercier.Bois

BTW identificatienummer (tax): BE05600524902
Ondernemingsnummer: 8938995361
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 140,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Mercier.Bois zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mercier.Bois
(Get full report from official database of BE for Mercier.Bois)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mercier.Bois
Addition kinds of activities for Mercier.Bois

17999912. Omheining constructie | Fence construction
35440102. Diesetsets voor metalen stempelen (persen) | Die sets for metal stamping (presses)
61110201. Banken voor coöperaties | Banks for cooperatives
73590502. Verhuur van elektronische apparatuur, met uitzondering van computers | Electronic equipment rental, except computers
73899927. Menselijk skelet voorbereiding | Human skeleton preparation
80110512. Oogarts | Oculist

Werken bij Mercier.Bois: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mercier.Bois: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mercier.Bois. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mercier.Bois. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker poederlakkerij (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Na een uitgebreide opleiding zal je worden ingeschakeld in de poederlakkerij. Op deze afdeling sta je mee in voor het ophangen en afhaken van profielen. Het lakken van profielen en inpakken hiervan behoort eveneens tot je taken. Kwaliteitscontrole is een zeer belangrijk onderdeel in deze functie.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortessem (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: PUUUR BILZEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Stekene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Geel en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Winkelbediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

  Type: Studentenjob

  Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

 • Student JBC Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

 • Operator lasrobot (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: AquaSecurity

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen. Je monteert aanboorzadels (mechanical t's) op buizen en dit volgens plan. Je wordt ingeschakeld als operator aan onze lasrobot. Kennis van halfautomaat lassen en TIG lassen is hierbij een absolute must.

 • Logopedist(e) op zelfstandige basis (VLIERMAAL)

  Regio: VLIERMAAL

  Bedrijf: LOGOPEDIE & IT EJ

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor mijn zwangerschapsvervanging ben ik vanaf april 2019 op zoek naar een logopedist (e) die een 15-tal uren kan overnemen. Kandidaten die minder uren kunnen overnemen mogen zich ook melden.Indien interesse is er mogelijkheid tot een blijvende tewerkstelling nadien. De behandelingen gaan door in mijn praktijk te Vliermaal ( Kortessem) na de schooluren. De doelgroep zijn voornamelijk kinderen met taal- en leerproblemen.

 • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje - kelnerin (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

  Type: Flexijob

  Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje die ook kan inspringen in onze brasserie tea-room als hulp bij de zaalbediening. Flexijob // Extra

 • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BELGE

  Type: Flexijob

  Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

Zoek naar antwoorden van Mercier.Bois in sociale netwerken
Look for responds of Mercier.Bois in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mercier.Bois. Laat een reactie achter voor Mercier.Bois. Mercier.Bois bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mercier.Bois. Leave a respond for Mercier.Bois. Mercier.Bois on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mercier.Bois op de google maps. Adres en contacten Mercier.Bois
Location of Mercier.Bois on the google maps. Address and contacts of Mercier.Bois

Andere gerelateerde bedrijven als come Mercier.Bois Mercier.Bois: Aremas | ETS. MAHY | Cocquyt E-Alfa Romeo | PLAC' ART CR?ATION | B. LECOMTE

Other related companies as Mercier.Bois: Aremas | ETS. MAHY | Cocquyt E-Alfa Romeo | PLAC' ART CR?ATION | B. LECOMTE

Mercier.Bois is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Louvain-La-Neuve, België. De volledige naam van het bedrijf is Mercier.Bois, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05600524902. Het bedrijf Mercier.Bois bevindt zich op het adres: Clos des Mésanges 45 1342 Limelette (Ottignies-Louvain-La-Neuve). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 140,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Mercier.Bois zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mercier.Bois is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mercier.Bois is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mercier.Bois, openstaande posities, locatie van Mercier.Bois op de kaart.

Mercier.Bois is a company, that was registered 1989 in Louvain-La-Neuve region, Belgium. Full name of company is Mercier.Bois, company assigned to the tax number BE05600524902. The company Mercier.Bois is located at the address: Clos des Mésanges 45 1342 Limelette (Ottignies-Louvain-La-Neuve). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 140,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Carpenters. Products created in Mercier.Bois were not found.
The main activity of Mercier.Bois is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Mercier.Bois is not available. You also can look at reviews of Mercier.Bois, open positions, location of Mercier.Bois on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mercier.Bois, Louvain-La-Neuve: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mercier.Bois, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mercier.Bois, Louvain-La-Neuve: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mercier.Bois, employees, financial statistics.