Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA
Private companiesFood and Kindred Products • Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA

Contactgegevens Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eurolaan 13 9140 Temse, België

Telefoon (phone): +32 (55) 322-85-39 +32 (55) 322-85-39

Fax (fax): +32 (65) 207-91-33 +32 (65) 207-91-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA
Products information Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01340576171
Ondernemingsnummer: 7168548583
Hoofdstad (capital): 988,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 240,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA
Addition kinds of activities for Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA

451399. Luchtkoerierdiensten, niet inbegrepen | Air courier services, nec
492299. Overbrenging van aardgas, anders | Natural gas transmission, nec
07820203. Graszorg | Lawn care services
26119901. Pulp gemaakt van lompen, bagassse, hennep of andere vezelbasis | Pulp made from rags, bagassse, hemp, or other fiber base
27119900. Kranten, nec | Newspapers, nec
28910208. Rubber cement | Rubber cement
33150300. Draad en gefabriceerde draadproducten | Wire and fabricated wire products
38240201. Teller type registers | Counter type registers
73190103. Taxicab-kaartreclame | Taxicab card advertising
82990100. Kunst en ambachtsscholen | Arts and crafts schools

Werken bij Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Management Assistant (m/v) regio Waregem - 1280261 (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: Secretary Plus

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een dienstverlenend bedrijf zijn wij op zoek naar een Personal Assistant. Je vormt een onmisbare schakel binnen de organisatie. Hier volgt een greep uit jouw takenpakket. Je volgt de agenda's van het management op en plant de nodige afspraken in; Je gaat rapporten opmaken en nalezen en die vervolgens ook versturen naar klanten; Je bezorgt offertes aan de klanten; Je ondersteunt de Office Manager op vlak van facturatie, beheer van het wagenpark, het klaarzetten van de meeting rooms, het voorzien van de nodige office supplies, het maken van presentaties enzovoort; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van evenementen; Je organiseert de maandelijkse management meetings en bereidt deze ook grondig voor.

 • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

 • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Samen met de directie sta je in voor de klantenontvangst- en begeleiding. - Je verzorgt de administratieve opvolging. - Je ontvangt klanten en geeft ze informatie over de woningen. - Je begeleidt hen bij een bezoek aan een modelwoning.

 • Calculator (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Analyseren en voorcalculeren van dossiers - Voorbereiden van technische dossiers - Onderhandelen met leveranciers - Opvolgen van offertes (1ste lijn) - Overdragen van dossiers naar het projectteam - Doorgroeimogelijkheid tot (Key) Account Manager

 • Huishoudhulp regio Galmaarden Herne Gooik (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: CLEAN & STEAM

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio Galmaarden, Herne, Gooik, zijn wij op zoek naar betrouwbare, gemotiveerde huishoudhulpen voor onmiddelijke indiensttreding. Werk je graag zelfstanding, ben je gemotiveerd en schrikt de taak als huishoudhulp je niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voltijds of deeltijds? Dit kan je volledig zelf kiezen. Jij bepaalt het aantal uren en dagen dat je wekelijks zal werken Bij Clean & Steam krijg je een vast uurrooster met je vaste klanten waar je wekelijks over de vloer komt.

 • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Sint-amandsberg - Destelbergen (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Jobstudenten zaterdagwerk (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Studentenjob

  Ben je student en vrij om op zaterdag te werken ? We zoeken nog 5 studenten om te werken van 7u tot 16u. Hulp in de productie en verpakking; Neem snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051.50.22.67 of mail ons [email protected]

 • Studentenjob verkoop supermarkt - Nijlen - avondwerk en/of weekendwerk (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt doorheen de week (vb. avonduren na school, of op woensdagnamiddag) of tijdens het weekend (zaterdag/en of zondag).

 • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: MS Mode

  Type: Studentenjob

  Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

 • Hostessen - jobstudenten voor 18/10 (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Studentenjob

  Voor een evenement in Hooglede zijn wij voor 18/10 van 18u30 tot 24u30 op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten. Je bent verantwoordelijk voor de vestiaire, het klaarzetten en uitdelen van goodiebags of voor het overhandigen van prijzen. Interesse? Bel 051/40.54.51!

 • Boekhouder: pas afgestudeerd of met eerste werkervaring gezocht (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Ben je pas afgestudeerd of Heb je een eerste ervaring in boekhouding? Op zoek naar iets nieuws? Solliciteer dan nu! Voor een toonaangevend bedrijf in regio kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde en leergierige boekhouder. Onze klant is een gevestigde waarde in hun niche en staat bekend voor hun innoverende werkwijze en vernieuwende aanpak wereldwijd. De hoofboekhouder staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen. Wil je jezelf verder ontplooien in een internationale omgeving? Reageer dan nu! Functieomschrijving: Boekhouding A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen Voorbereiden van maand- en jaarafsluitingen Meehelpen met voorbereiding van fiscale aangiftes Je werkt in ondersteuning van de hoofdboekhouder

 • Docent Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA. Laat een reactie achter voor Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA. Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA. Leave a respond for Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA. Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA
Location of Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA: Reynaert Ronny | INSTITUT GRANDEUR NATURE | VLEURGAT CENTER HOUSE | ZAKENKANTOOR DIERCKX | GMS-Softmed

Other related companies as Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA: Reynaert Ronny | INSTITUT GRANDEUR NATURE | VLEURGAT CENTER HOUSE | ZAKENKANTOOR DIERCKX | GMS-Softmed

Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01340576171. Het bedrijf Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA bevindt zich op het adres: Eurolaan 13 9140 Temse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 988,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 240,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA, openstaande posities, locatie van Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA op de kaart.

Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA, company assigned to the tax number BE01340576171. The company Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA is located at the address: Eurolaan 13 9140 Temse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 988,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 240,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA were not found.
The main activity of Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA, open positions, location of Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Royen Noël Schrijnwerkerij BVBA, employees, financial statistics.