Athéna (Résidence)

Contactgegevens Athéna (Résidence): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Athéna (Résidence): address, phone, fax, email, website, opening hours

Athéna (Résidence)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Allée du Jaquemart 21; 1400; Nivelles, België

Telefoon (phone): 067 88 61 11 (+32-067 88 61 11) 067 88 61 11 (+32-067 88 61 11)

Fax (fax): +32 (53) 351-57-15 +32 (53) 351-57-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Athéna (Résidence): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Athéna (Résidence)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Athéna (Résidence)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Athéna (Résidence), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Athéna (Résidence). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Athéna (Résidence), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Athéna (Résidence). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Athéna (Résidence)
Products information Athéna (Résidence)

BTW identificatienummer (tax): BE08283660888
Ondernemingsnummer: 3396667480
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 739,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Service residences

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Athéna (Résidence)
(Get full report from official database of BE for Athéna (Résidence))

Aanvulling soorten activiteiten voor Athéna (Résidence)
Addition kinds of activities for Athéna (Résidence)

2711. Kranten | Newspapers
239299. Huishoudelijke meubels, nec, nec | Household furnishings, nec, nec
241199. Logging, nec | Logging, nec
799901. Tennis diensten en professionals | Tennis services and professionals
24359901. Hardhout multiplex, voorgevuld | Hardwood plywood, prefinished
24910100. Palen, palen en palen: behandeld hout | Poles, posts and pilings: treated wood
33310200. Geraffineerde primaire koperproducten | Refined primary copper products
36510202. Videocamera-audio-recorders, huishoudelijk gebruik | Video camera-audio recorders, household use

Werken bij Athéna (Résidence): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Athéna (Résidence): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Athéna (Résidence). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Athéna (Résidence). Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een technisch operator m/v: - Opstarten & stilleggen van de productielijnen - Opvolgen & bijsturen van de machines - Oplossen van kleine technische problemen - Bijstaan van de inpakkers - Acties registreren in een logboek - Optimalisatie van de werking van productielijnen (hogere efficiëntie) - Er worden 3 operatoren in de hele productieruimte ingezet - De operatoren zijn niet verantwoordelijk voor één of meerdere lijnen, maar staan in voor de opvolging doorheen de volledige ruimte

  • Graafkraanmachinist (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uitvoeren van graafwerken op verschillende werven - Nivelleren - Onderhoud van materiaal - Materialen aanbrengen - Sleuven, beschoeiingen, bouwputten uitvoeren

  • Tankparkoperator (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tankparkoperator (M/V) Je zal instaan voor het overpompen van vloeistoffen, dit van zowel wagons/tankwagens/schepen naar de opslagtanks, maar ook omgekeerd.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Ruddervoorde/Waardamme (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Studentenjob zondag 18+ (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    We bieden je verschillende jobs aan binnen een gezellige supermarkt. We zoeken cijfermatige studenten die goed met de kassa kunnen werken. We hebben ook andere afdelingen zoals de bakkerij, slagerij, charuterie, zuivel, traiteur,.. Kortom voor elk wat wils.

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen door een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten die zich geroepen voelen. Elke tour duurt ongeveer 2.5u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar dat belangrijke item. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is. Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • Game master in Escape Room Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: GENTERTAIN

    Type: Studentenjob

    De teams ontvangen, hen het spel uitleggen, het spel opvolgen en nadien het spel weer klaarzetten voor de volgende groep Aan het einde of aan het begin van de dag stofzuigen & dwijlen We zijn op zoek naar 1 student voor tijdens de week 's avonds en 1 student voor in het weekend

  • Lasser monteur (M/V) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    LAG Trailers heeft zijn hoofdzetel te Bree waar momenteel ca. 420 ervaren vakmensen tewerkgesteld zijn. Het bedrijf ontstond in 1947 en is al gedurende 70 jaar een stabiele werkplaats voor gemotiveerde werknemers. LAG biedt een ruim assortiment opleggers aan, met de focus op tankwagens en intermodale producten. Het bedrijf is Benelux marktleider in bulkopleggers en brandstofopleggers. Bulkcontainers, containerchassis, kipcontainerchassis, kippers en algemene opleggers vervolledigen het aanbod. LAG onderscheidt zich van de markt dankzij een zeer uitgewerkte en klantgerichte service. Mede door de sterke groei, zoekt het bedrijf extra ondersteuning in de functie van een: lasser monteur met volgende taken: Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • Product Management Assistant (GENVAL)

    Regio: GENVAL

    Bedrijf: KING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Product Management Assistant sta je in voor de administratieve ondersteuning van de Product Managers: Beheer van de technische fiches en certificaten per artikel (digitale bibliotheek). Nodige product documentatie voor website & webshop aan marketing afdeling bezorgen Behandelen van aanvragen van klanten: technische fiches, msds (veiligheidsbladen), voedingscertificaten

  • Mechanieker bouwplaatsmachines / magazijnier (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de planning en organistie van het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van ons machine- en wagenpark.. Je beheert de voorraad en houdt de rotatie en bestellingen in het oog. Je zal instaan voor de netheid van het terrein en het magazijn.

Zoek naar antwoorden van Athéna (Résidence) in sociale netwerken
Look for responds of Athéna (Résidence) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Athéna (Résidence). Laat een reactie achter voor Athéna (Résidence). Athéna (Résidence) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Athéna (Résidence). Leave a respond for Athéna (Résidence). Athéna (Résidence) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Athéna (Résidence) op de google maps. Adres en contacten Athéna (Résidence)
Location of Athéna (Résidence) on the google maps. Address and contacts of Athéna (Résidence)

Andere gerelateerde bedrijven als come Athéna (Résidence) Athéna (Résidence): Immobilière Paul Coppin SA | E.L.C. Conference Communication SPRL | CAVES DE FONTENELLE | Carrosserie P.F. Car | Lhommel St茅phanie

Other related companies as Athéna (Résidence): Immobilière Paul Coppin SA | E.L.C. Conference Communication SPRL | CAVES DE FONTENELLE | Carrosserie P.F. Car | Lhommel St茅phanie

Athéna (Résidence) is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Athéna (Résidence), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08283660888. Het bedrijf Athéna (Résidence) bevindt zich op het adres: Allée du Jaquemart 21; 1400; Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 739,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rest homes. Lijst met producten zijn Service residences.
De hoofdactiviteit van Athéna (Résidence) is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Athéna (Résidence) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Athéna (Résidence), openstaande posities, locatie van Athéna (Résidence) op de kaart.

Athéna (Résidence) is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Athéna (Résidence), company assigned to the tax number BE08283660888. The company Athéna (Résidence) is located at the address: Allée du Jaquemart 21; 1400; Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 739,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rest homes. List of products are Service residences.
The main activity of Athéna (Résidence) is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Athéna (Résidence) is not available. You also can look at reviews of Athéna (Résidence), open positions, location of Athéna (Résidence) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Athéna (Résidence), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Athéna (Résidence), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Athéna (Résidence), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Athéna (Résidence), employees, financial statistics.