Rogiers L

Contactgegevens Rogiers L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rogiers L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rogiers L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bontinckstraat 108 9270 Kalken (Laarne), België

Telefoon (phone): +32 (67) 677-53-35 +32 (67) 677-53-35

Fax (fax): +32 (57) 418-36-17 +32 (57) 418-36-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rogiers L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rogiers L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rogiers L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rogiers L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rogiers L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rogiers L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rogiers L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rogiers L
Products information Rogiers L

BTW identificatienummer (tax): BE08377319335
Ondernemingsnummer: 4348358154
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 349,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Rogiers L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rogiers L
(Get full report from official database of BE for Rogiers L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rogiers L
Addition kinds of activities for Rogiers L

329204. Asbestvrije wrijvingsmaterialen | Asbestos friction materials
944104. Administratie van sociale en mannelijke programma's, niveau van overheid | Administration of social and manpower programs, level of government
22110607. Zitbedekking, auto: katoen | Seat cover cloth, automobile: cotton
32990305. Panelen, papier mache of gips van Parijs | Panels, papier mache or plaster of paris
34999926. Wielen: kruiwagen, wandelwagen, enz .: schijf, gestempeld metaal | Wheels: wheelbarrow, stroller, etc.: disc, stamped metal
38610114. Röntgenplaten, gevoelig | X-ray plates, sensitized
51360202. Robes, mannen en jongens ' | Robes, men's and boys'
79220602. Landschapsontwerp, theatraal | Scenery design, theatrical
93110205. Schatkist kantoor, regering | Treasurers' office, government

Werken bij Rogiers L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rogiers L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rogiers L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rogiers L. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE - dagritten (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als CE-chauffeur doe je voornamelijk ritten met schuifgordijn. Je rijdt vooral in de driehoek Antwerpen-Brussel-Gent. Gemiddeld heb je een 5-tal stops en rijd je vooral naar werven.

 • installateur Sanitair M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je functie bestaat vooral uit het installeren en onderhouden van centrale verwarming, sanitair in nieuwbouw als renovatie.

 • Operator nacht (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een recyclagebedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een operator. Zo ben jij verantwoordelijk voor de productie van nieuw en gerecycleerde grondstoffen.

 • Meewerkend projectleider/werkvoorbereider (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Arendonk zijn we op zoek naar een meewerkend projectleider voor het aansturen van een 30-tal personen. Je bent de rechterhand van de operationeel manager. werkorders uitschrijven Techniekers opvolgen LMRA's  Techniekers bijsturen, coördineren, ... Af en toe meewerken met de techniekers Het werk verdelen Opvolging van de planning (administratief)

 • Huishoudhulp regio Hulshout - Houtvenne (HOUTVENNE)

  Regio: HOUTVENNE

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Telefonisch enquêteur Bijverdienste (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Adecco zoekt Nederlandstalige, Franstalige en perfect tweetalige studenten die vanaf begin april als enquêteur vanuit Gent en op iets langere termijn van thuis uit willen werken. Je werkt voor een gerenommeerd marktonderzoekbureau. Dit kan zowel voltijds of deeltijds, in de week of op zaterdag. Je neemt contact op met particulieren en bedrijven en neemt telefonisch enquêtes af. Hiervoor krijg je de nodige opleiding en een script dat je dient toe te passen. De antwoorden registreer je via de computer correct in het systeem. Je plant jouw dagen zelf in.

 • Onthaalbediende - Luchthaven Zaventem (24/7) (NL/FR/ENG) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Ben je een drietalige Allrounder die graag in contact staat met anderen? Ben je flexibel en zou je graag op de luchthaven van Zaventem werken? Dan kan deze opportuniteit zeer interessant zijn voor jou...  Voor een toonaangevende klant, gespecialiseerd in veiligheid en deskundig onthaal, zijn wij op zoek naar een aantal onthaalbedienden voor de luchthaven van Zaventem. Als Onthaalbediende zal je fungeren als uithangbord voor de organisatie en zal je trachten om de klanten op de luchthaven zo gastvrij en vriendelijk mogelijk te ontvangen. Meer specifiek zal je divers takenpakket bestaan uit:  Het verwelkomen van passagiers met een grote glimlach. Het begeleiden van passagiers. Het verschaffen van informatie en advies aan passagiers. ... Het doel? Een excellente dienstverlening aanbieden met blije passagiers tot gevolg! Hiervoor zal je ook vaak in contact staan met andere afdelingen.  Bezorg jij anderen graag een glimlach en een feilloze bezoekersbeleving? Solliciteer dan snel door te solliciteren via de website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel behandeld.   

 • Collega met passie voor databeheer (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als Medewerker databeheer sta je in voor: het beheer van de digitale data n.a.v. de lancering van de nieuwe website; het beheer van data in de clouds; het geven van opleidingen aan de mensen van sales rond programma's/applicaties op de tablet en dergelijke; ondersteuning van de collega's in alles wat IT service, support en onderhoud betreft; enz... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle groothandel actief in de keuken- en badkamerwereld. 

 • Klantgerichte bediende met sterke kennis Frans (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een mooi bedrijf gelegen in de regio Sint-Niklaas,zijn wij op zoek naar een klantgerichte bediende met sterke kennis Frans. Als klantgericht bediende sta je in voor volgende taken:  Intern aanspreekpunt voor de klanten (B2B). Voornamelijk franstalige klanten Verkoopprojecten opvolgen: orderverwerking, offertes opmaken, facturatie,... Aankooporders afstemmen met internationale leveranciers Onthaal Stock opvolgen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Heftruckchauffeur dag- en nachtwerk (werfreserve) (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: ASAP.be

  Type: Werfreserve

  Afhankelijk van de afdeling staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens en / of voor orderpicking.

 • FLEXIJOB Verko(o)p(st)er vleeswaren bij de Gourmand (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: DE VISFUIK

  Type: Flexijob

  Je werkt op zaterdagvoormiddag en/of zondagvoormiddag op de markt. Zaterdag wordt er vervoer voorzien vanuit Olen/Herentals naar Kalmthout. Zondag kom je zelf naar de markt in Herentals

Zoek naar antwoorden van Rogiers L in sociale netwerken
Look for responds of Rogiers L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rogiers L. Laat een reactie achter voor Rogiers L. Rogiers L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rogiers L. Leave a respond for Rogiers L. Rogiers L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rogiers L op de google maps. Adres en contacten Rogiers L
Location of Rogiers L on the google maps. Address and contacts of Rogiers L

Andere gerelateerde bedrijven als come Rogiers L Rogiers L: Donk's Bowling | COIFFURE HILDA | D.J.G. | ST?PHANE WILMET | Sabino

Other related companies as Rogiers L: Donk's Bowling | COIFFURE HILDA | D.J.G. | ST?PHANE WILMET | Sabino

Rogiers L is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rogiers L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08377319335. Het bedrijf Rogiers L bevindt zich op het adres: Bontinckstraat 108 9270 Kalken (Laarne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 349,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Rogiers L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rogiers L is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rogiers L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rogiers L, openstaande posities, locatie van Rogiers L op de kaart.

Rogiers L is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rogiers L, company assigned to the tax number BE08377319335. The company Rogiers L is located at the address: Bontinckstraat 108 9270 Kalken (Laarne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 349,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Rogiers L were not found.
The main activity of Rogiers L is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Rogiers L is not available. You also can look at reviews of Rogiers L, open positions, location of Rogiers L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rogiers L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rogiers L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rogiers L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rogiers L, employees, financial statistics.