ACANTHES ( RESIDENCE LES)

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • ACANTHES ( RESIDENCE LES)
Private companiesTransportation Services • ACANTHES ( RESIDENCE LES)

Contactgegevens ACANTHES ( RESIDENCE LES): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACANTHES ( RESIDENCE LES): address, phone, fax, email, website, opening hours

ACANTHES ( RESIDENCE LES)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Halle 3; 6560; Erquelinnes (Solre-sur-Sambre), België

Telefoon (phone): 071 55 88 88 (+32-071 55 88 88) 071 55 88 88 (+32-071 55 88 88)

Fax (fax): 071 55 88 88; 071 55 30 62 (+32-071 55 88 88; 071 55 30 62) 071 55 88 88; 071 55 30 62 (+32-071 55 88 88; 071 55 30 62)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACANTHES ( RESIDENCE LES): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACANTHES ( RESIDENCE LES)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACANTHES ( RESIDENCE LES)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACANTHES ( RESIDENCE LES), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACANTHES ( RESIDENCE LES). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACANTHES ( RESIDENCE LES), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACANTHES ( RESIDENCE LES). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACANTHES ( RESIDENCE LES)
Products information ACANTHES ( RESIDENCE LES)

BTW identificatienummer (tax): BE06047119140
Ondernemingsnummer: 2154388427
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 253,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in ACANTHES ( RESIDENCE LES) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACANTHES ( RESIDENCE LES)
(Get full report from official database of BE for ACANTHES ( RESIDENCE LES))

Aanvulling soorten activiteiten voor ACANTHES ( RESIDENCE LES)
Addition kinds of activities for ACANTHES ( RESIDENCE LES)

027903. Amfibische dieren boerderijen | Amphibious animal farms
672699. Investeringskantoren, nec, nec | Investment offices, nec, nec
23950102. Quilting: voor de handel | Quilting: for the trade
25119903. Kinderbedjes, huishouden: hout | Cots, household: wood
28999929. Wasserij sours | Laundry sours
39520101. Kleuren, kunstenaars ': keramiekglas van water en oxide | Colors, artists': water and oxide ceramic glass
39520204. Burnishers en kussens, gilders ' | Burnishers and cushions, gilders'
50459905. Computers, nec | Computers, nec
79991604. Trail guide | Trail guide

Werken bij ACANTHES ( RESIDENCE LES): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACANTHES ( RESIDENCE LES): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACANTHES ( RESIDENCE LES). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACANTHES ( RESIDENCE LES). Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser / monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een technisch georiënteerd bedrijf regio Gent Zeehaven gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij proudctiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

  • Tijdelijk planner (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij organisatorisch sterk en zoek jij naar een tijdelijke uitdaging als planner? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Zaventem, gespecialiseerd in weeg, meet- en analytische systemen voor laboratorium, industrie en retail zoeken we een planner m/v tot en met eind maart 2019. Op de planningsdienst zien alle dagen er anders uit. Binnen het departement ben jij verantwoordelijk voor het verdelen van de technische interventies over een honderdtal techniekers. Deze interventies worden bij klanten uit verschillende segmenten van de markt in de Benelux ingepland. De planningsafdeling vervult dus een belangrijke rol in het succes van de dienst naverkoop. Na een grondige opleidingsperiode beheer je een groep van ongeveer 10 à 15 techniekers. Bovenop het opmaken van de planning, waak je er ook steeds over dat de opdrachtaanvragen volledig en behandeld zijn in het planningsysteem. Je doet dit op een manier dat de behandeling correct verloopt. Kortom dit is een interessante functie voor een flexibele persoonlijkheid.

  • Verkoper bakkerij m/v (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in het Waasland zijn wij momenteel op zoek naar een verkoper. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten; Je doet het kassawerk; Helpt mee de winkel op orde te houden.

  • Projectleider platte daken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in daken is Impact op zoek naar een ervaren en gedreven projectleider. Je hebt de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, de coördinatie en de opvolging van verschillende projecten. - Je wordt betrokken bij de prijsbespreking, controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten. - Je staat in voor het projectbeheer van A tot Z: projectvoorbereiding, uitvoering, aankoop en projectadministratie. - Je zorgt voor een stipte planning en een superieure kwaliteit zonder daarbij de veiligheid en de rendabiliteit uit het oog te verliezen. - Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de uitvoeringstermijn. - Je coördineert het overleg en de werfvergaderingen met de ploegbazen, arbeiders, onderaannemers, de architect, de klant en de leveranciers. - Je volgt de vorderingen ter plaatse continu op. - Je beheert projecten in het westen van Vlaanderen t.e.m. Antwerpen en Brussel. Je opereert vanuit Melle. - Je stuurt de ploegbazen en onderaannemers aan, alsook de arbeiders in de vestiging. Je bemiddelt in geval van conflicten en zoekt samen naar een constructieve oplossing. - Je rapporteert aan de regiomanager

  • HUISHOUDHULP REGIO EEKLO (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning U strijkt het wasgoed U wast de ramen U doet de afwas en bergt de vaat op U doet de huishoudelijke inkopen U bereidt de maaltijden U voert kleine naaiwerken uit U bergt het materiaal en de producten op U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student HR Consultant AGO JOBS&HR (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Jobs&HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25 000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijnrelaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Voor ons team in De Panne zoeken wij een gedreven student die zich tijdens het weekend en/ of enkele dagen tijdens de week kan komen versterken. Je zal instaan voor het onthaal van nieuwe uitzendkrachten. Je stelt het bedrijf voor, legt de werking uit en maakt daarbij de nodige documenten in orde. Daarnaast zorg je mee voor het creëren van instroom.

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • Thuisbegeleid(st)er bij jongeren of volwassenen met een mentale handicap (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: DIENST AMBULANTE BEGELEIDING

    Type: Vaste Job

    De functie van de thuisbegeleid(st)er draagt ertoe bij dat: de persoon met de handicap en zijn leefomgeving meer inzicht hebben in de mogelijkheden en beperkingen van de persoon en weten hoe hier mee om te gaan, zodat de begeleiding (tijdelijk of definitief) overbodig wordt; het functioneren van de betrokken persoon verandert in positieve zin; het traject in functie van onderwijs, wonen, tijdelijke opvang…. voor de betrokken persoon en zijn omgeving wordt mee uitgestippeld.

  • Project Engineer A&E&I (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Project Engineer Automation and/or E&I Voor een bedrijf dat actief is in de petrochemie zoek ik momenteel een Project Engineer Automation en een Project Engineer E&I om een nieuw project te leiden. Het betreft een uitbreidingsproject van enkele miljoenen waarin je mee de leiding zal nemen. Het bedrijf ligt op een fileluwe locatie op de Linkeroever van Antwerpen. De functie: Als Project Engineer overschouw je het project tijdens elke fase. Je zorgt hierbij ook voor ondersteuning op gebied van engineering. Je staat in voor haalbaarheidsstudies op gebied van budget en techniciteit. Verder sta je ook in voor het engineering ontwerp (concept). Je maakt de budgetten op aan de hand van de gedetailleerde ontwerpen die je maakte. Planning van de constructie en de volledige follow-up behoren ook tot je takenpakket. Tot slot sta je ook in voor de commissioning. Het gezochte profiel: Bij voorkeur ben je Burgerlijk Ingenieur of Industrieel Ingenieur. Qua ervaring heb je minstens twee jaren op de teller staan. In een groot project is het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Daarnaast is het belangrijk dat je sterk bent in het opmaken van planningen en een pro-actief ingesteld bent. Aanbod: De kans om deel uit te maken van een topproject dat je CV heel wat kleur zal geven. Verschillende doorgroeimogelijkheden, zowel op korte als op lange termijn. Mooi salarispakket dat afhangt van je ervaring. Door de ligging is het terrein goed bereikbaar voor iedereen die uit Oost-Vlaanderen en Antwerpen komt. Indien je de Kennedytunnel moet passeren kan je files vermijden door de glijtijden.

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • AUTICOACH (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een auticoach (m/v), als zelfstandige in hoofd- of bijberoep. Functieomschrijving: begeleiding van (jong-) volwassenen met een ontwikkelingsstoornis als autisme, ADHD, mentale beperking,… begeleiding van gedragsproblemen, opvoedingsmoeilijkheden, schoolproblemen,…

  • Contraste Europe - Technical Support Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our internal projects, we are looking for a Technical Support Engineer.  Our team is located in Woluwe-Saint-Lambert, Brussels.       Your role As Technical Support Engineer you are the first contact to internal users in need of technical support for incidents or requests. You will help users all across the group.    Your tasks include Handling the intakes of incidents and requests reported to the service desk by phone, e-mail or the ticketing tool Troubleshooting incidents or analyzing requests in order to provide solutions in the shortest delay. Logging and documenting tickets for dispatching to further level of support. Performing an end-to-end monitoring of user's tickets. Participate to Continuous Improvement initiatives to reach operational excellence for yourself and your team.   Your Profile Besides the usual requirements for a Support Engineer, here are some important criteria. Knowledge/experience in: Active Directory (level = Domain Services) Os365 and/or Exchange MS Office applications Windows 10 Windows Server (any version, preferably the latest) A previous strong Support experience Nice to have (extra): Some experience with backup applications (Veam, ...), asset management (Lansweeper) SQL Server A/V Ticketing tool(s) Cloud / Azure / AWS You are fluent in Dutch and English. French is an asset.    We offer  A challenging position in a fast growing company with an international presence. A stimulating working environment with a really good team spirit maintained by lots of internal events (teambuilding, ...). A dynamic culture focused on personal development. A wide range of training and career development opportunities.

Zoek naar antwoorden van ACANTHES ( RESIDENCE LES) in sociale netwerken
Look for responds of ACANTHES ( RESIDENCE LES) in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACANTHES ( RESIDENCE LES). Laat een reactie achter voor ACANTHES ( RESIDENCE LES). ACANTHES ( RESIDENCE LES) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACANTHES ( RESIDENCE LES). Leave a respond for ACANTHES ( RESIDENCE LES). ACANTHES ( RESIDENCE LES) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACANTHES ( RESIDENCE LES) op de google maps. Adres en contacten ACANTHES ( RESIDENCE LES)
Location of ACANTHES ( RESIDENCE LES) on the google maps. Address and contacts of ACANTHES ( RESIDENCE LES)

Andere gerelateerde bedrijven als come ACANTHES ( RESIDENCE LES) ACANTHES ( RESIDENCE LES): Dirix D | LAURENT BRAHY | LA BELLE EPOQUE | K. COLAERT | Jardin de Claire-Monique (Le)

Other related companies as ACANTHES ( RESIDENCE LES): Dirix D | LAURENT BRAHY | LA BELLE EPOQUE | K. COLAERT | Jardin de Claire-Monique (Le)

ACANTHES ( RESIDENCE LES) is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACANTHES ( RESIDENCE LES), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06047119140. Het bedrijf ACANTHES ( RESIDENCE LES) bevindt zich op het adres: Rue de la Halle 3; 6560; Erquelinnes (Solre-sur-Sambre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 253,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in ACANTHES ( RESIDENCE LES) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACANTHES ( RESIDENCE LES) is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACANTHES ( RESIDENCE LES) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACANTHES ( RESIDENCE LES), openstaande posities, locatie van ACANTHES ( RESIDENCE LES) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACANTHES ( RESIDENCE LES) is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACANTHES ( RESIDENCE LES), company assigned to the tax number BE06047119140. The company ACANTHES ( RESIDENCE LES) is located at the address: Rue de la Halle 3; 6560; Erquelinnes (Solre-sur-Sambre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 253,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rest homes. Products created in ACANTHES ( RESIDENCE LES) were not found.
The main activity of ACANTHES ( RESIDENCE LES) is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACANTHES ( RESIDENCE LES) is not available. You also can look at reviews of ACANTHES ( RESIDENCE LES), open positions, location of ACANTHES ( RESIDENCE LES) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACANTHES ( RESIDENCE LES), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACANTHES ( RESIDENCE LES), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACANTHES ( RESIDENCE LES), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACANTHES ( RESIDENCE LES), employees, financial statistics.