Abri sa (Résidences L')

Contactgegevens Abri sa (Résidences L'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Abri sa (Résidences L'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Abri sa (Résidences L')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Ch?teau 7; 7603; Péruwelz (Bon-Secours), België

Telefoon (phone): 069 77 33 85 (+32-069 77 33 85) 069 77 33 85 (+32-069 77 33 85)

Fax (fax): +32 (58) 322-99-74 +32 (58) 322-99-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Abri sa (Résidences L'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Abri sa (Résidences L')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Abri sa (Résidences L')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Abri sa (Résidences L'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Abri sa (Résidences L'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Abri sa (Résidences L'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Abri sa (Résidences L'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Abri sa (Résidences L')
Products information Abri sa (Résidences L')

BTW identificatienummer (tax): BE09735504150
Ondernemingsnummer: 3923461914
Hoofdstad (capital): 729,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 295,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Abri sa (Résidences L') zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Abri sa (Résidences L')
(Get full report from official database of BE for Abri sa (Résidences L'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Abri sa (Résidences L')
Addition kinds of activities for Abri sa (Résidences L')

506300. Elektrische apparaten en apparatuur | Electrical apparatus and equipment
01190100. Erwt- en boonplanten (peulvruchten) | Pea and bean farms (legumes)
20150906. Worst, pluimvee | Sausage, poultry
20959900. Geroosterde koffie, nec | Roasted coffee, nec
27590000. Commercieel drukwerk, nec | Commercial printing, nec
35590303. Frame rechters, auto (garage apparatuur) | Frame straighteners, automobile (garage equipment)
39140502. Bestek, roestvrij staal | Cutlery, stainless steel
39310121. Riet, orgaan | Reeds, organ
51999908. Canvas producten | Canvas products

Werken bij Abri sa (Résidences L'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Abri sa (Résidences L'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Abri sa (Résidences L'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Abri sa (Résidences L'). Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Containertransport (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet voornamelijk ritten binnen de Benelux. Meestal doe je dagritten maar er kunnen al eens overnachtingen aan te pas komen.

  • Accountant (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accountant (m/v). Onze klant is gevestigd in de omgeving van Gent. Jouw verantwoordelijkheden als accountant zijn: debiteurenbeheer aankoopfacturen & financiële verrichtingen inboeken betalingen voorbereiden in Isabel maandafsluitingen voorbereiden rapporteringen opstellen in Excel je rapporteert rechtstreeks aan de Finance Manager Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Hotelreceptionist (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hotelreceptionist sta je in voor de volgende taken: Check-in en check-out van de klanten. Uitleg geven over het hotel en de bezienswaardigheden. Algemene administratie boekingen opvolgen facturatie... Telefonie en mailverkeer behandelen.

  • MAGAZIJNIER REGIO DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij altijd al een functie met verantwoordelijkheid willen uitvoeren? Dat treft! Voor een bedrijf gelegen te Deinze, gespecialiseerd in het maken van heerlijke kipgerechten, zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die ons team kan komen versterken. Je werkt op de afdeling logistiek. Wat zal jij doen? Uitgaande bestellingen registreren, alle orders afboeken in het systeem en de voorraad beheren. Indien er nog een bepaald product ontbreekt, ga jij na waar in welke afdeling het zich bevindt en plan je daarop verder. Je geeft alles door naar administratie en facturatie, zodat zij aan de hand van jouw registraties de correcte facturen kunnen opstellen voor de klanten. Je bent dus een zeer belangrijke schakel in ons bedrijf en professionaliteit. Enkel in zeer drukke periodes kan het zijn dat je ook orders zal je picken maar voornamelijk sta je in voor de registraties van de grote key accounts. Je zal werken in 2 ploegen, eventueel komt ook een dagploeg in het roulement (geen vaste dagploeg).

  • Transportplanner (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zijn we op zoek naar een transportplanner. Je zal instaan voor het organiseren en plannen van de routes voor de chauffeurs. Bestellingen behandelen voor transport over de baan volgens orders van de klant. Dagplanning van de chauffeurs opstellen en bijwerken Technische ondersteuning bieden in geval van panne, ongeval, indien de reisweg- of tijd afwijkt. De correcte documenten bezorgen aan de klanten, chauffeurs , ... Activiteiten van het personeel opvolgen en nakijken (rijtijden, geldigheid attesten, ...)

  • HUISHOUDHULP DRONGEN (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Drongen/Vinderhoute. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

  • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Hoofd bewonerszorg (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Hoofd Bewonerszorg: - Waak je over de kwalitatieve zorg die het zorgteam biedt - Bewaak je de efficientie werken van je zorgteam - Stel je het budget op voor je afdelingen en volg je dit op - Ben je de brug tussen directie en mederwerkers .... Bedrijfsprofiel: Onze klant, een woonzorgcentrum regio Ranst, is op zoek naar een Head Care met de nodige portie ondernemingszin. 

  • Boekhoudkundige beheerder Makelaarsrekeningen (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FEDERALE VERZEKERING

    Type: Vaste Job

    U staat binnen het departement Inning in voor de opvolging van de makelaarsrekeningen. Uw taken zullen onder andere de volgende zijn: - het controleren van de boekingen van de premies en de commissielonen ; - het versturen van de verschillende boekingsborderellen, samen met de bewijsdocumenten (vervaldagberichten, bijvoegsels bij de contracten, enz.) ; - het opstellen en versturen van de rekeninguittreksels; - het gebruiken en doen evolueren van een systeem voor opvolging van de betalingsvoorwaarden ; - de boekingen van de betalingen en de rappelbrieven voor de vervallen contracten ; - het opstellen van een geïntegreerd en betrouwbaar rapporteringssysteem ; - optreden als contactpersoon voor de makelaars binnen Federale Verzekering.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • Installateur sanitair Roeselare - Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Dentist/Orthodontist (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: POLIKLINIEKEN DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Investigate and correct the position of the teeth and jaws of patients.

Zoek naar antwoorden van Abri sa (Résidences L') in sociale netwerken
Look for responds of Abri sa (Résidences L') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Abri sa (Résidences L'). Laat een reactie achter voor Abri sa (Résidences L'). Abri sa (Résidences L') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Abri sa (Résidences L'). Leave a respond for Abri sa (Résidences L'). Abri sa (Résidences L') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Abri sa (Résidences L') op de google maps. Adres en contacten Abri sa (Résidences L')
Location of Abri sa (Résidences L') on the google maps. Address and contacts of Abri sa (Résidences L')

Andere gerelateerde bedrijven als come Abri sa (Résidences L') Abri sa (Résidences L'): CHEVRON PHILLIPS CHEMICALS INTERNATIONAL NV | FA. SPORT EKSTRA | Blomme F | BXL D'ALIMENTATION | Mees BVBA

Other related companies as Abri sa (Résidences L'): CHEVRON PHILLIPS CHEMICALS INTERNATIONAL NV | FA. SPORT EKSTRA | Blomme F | BXL D'ALIMENTATION | Mees BVBA

Abri sa (Résidences L') is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Abri sa (Résidences L'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09735504150. Het bedrijf Abri sa (Résidences L') bevindt zich op het adres: Rue du Ch?teau 7; 7603; Péruwelz (Bon-Secours). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 729,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 295,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Abri sa (Résidences L') zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Abri sa (Résidences L') is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Abri sa (Résidences L') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Abri sa (Résidences L'), openstaande posities, locatie van Abri sa (Résidences L') op de kaart.

Abri sa (Résidences L') is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Abri sa (Résidences L'), company assigned to the tax number BE09735504150. The company Abri sa (Résidences L') is located at the address: Rue du Ch?teau 7; 7603; Péruwelz (Bon-Secours). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 729,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 295,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rest homes. Products created in Abri sa (Résidences L') were not found.
The main activity of Abri sa (Résidences L') is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Abri sa (Résidences L') is not available. You also can look at reviews of Abri sa (Résidences L'), open positions, location of Abri sa (Résidences L') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Abri sa (Résidences L'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Abri sa (Résidences L'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Abri sa (Résidences L'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Abri sa (Résidences L'), employees, financial statistics.