Van Acker E

Contactgegevens Van Acker E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Acker E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Acker E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kruisenstraat 42 9270 Kalken (Laarne), België

Telefoon (phone): +32 (51) 353-62-89 +32 (51) 353-62-89

Fax (fax): +32 (68) 367-55-39 +32 (68) 367-55-39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Acker E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Acker E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Acker E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Acker E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Acker E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Acker E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Acker E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Acker E
Products information Van Acker E

BTW identificatienummer (tax): BE06796936035
Ondernemingsnummer: 6870269775
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 323,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Van Acker E zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Acker E
(Get full report from official database of BE for Van Acker E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Acker E
Addition kinds of activities for Van Acker E

339901. Metalen poeders, pasta's en vlokken | Metal powders, pastes, and flakes
20910103. Brood, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Broth, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
22590101. Jurk en semidress handschoenen, breien | Dress and semidress gloves, knit
32920600. Gedraaide asbestvezelproducten | Twisted asbestos fiber products
35310510. Scarifiers, weg | Scarifiers, road
36770101. Constante impedantie transformatoren | Constant impedance transformers
38410203. Bronchoscopen, behalve electromedical | Bronchoscopes, except electromedical
50150200. Automotive onderhoudsapparatuur, gebruikt | Automotive servicing equipment, used
72990100. Persoonlijke uitstralingsdiensten | Personal appearance services

Werken bij Van Acker E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Acker E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Acker E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Acker E. Looking for open vacancies in other companies

 • operator medische sector (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Je bent verantwoordelijk voor de afwerking van stukken, inclusief de kwaliteitsinspectie, inpakken en het chippen. Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie. Als arbeider word je ingeschakeld in het hele productieproces. Je taken bestaan uit; - Instellen van de machines. - Afwerken en schoonmaken van de eindproducten. - Kwaliteitscontrole door middel van een optische scanner - Inpakken en verzenden

 • OPERATORS WEEKEND (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal intern instaan voor het volledig instellen en bedienen van een productielijn. Je stelt en past parameters aan, je controleert de kwaliteit en zorgt ervoor dat alles vlot kan verlopen.

 • Magazijnarbeider (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant te Puurs zijn we op zoek naar een Lader-Losser. Je zal instaan voor het laden en lossen van pakketjes in een magazijn te Puurs. Er wordt altijd gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Je kan tewerkgesteld worden in verschillende ploegen. Deeltijds Ochtendploeg: 3u30 tot 7u30 Deeltijds middagploeg: 16u tot 20u Voltijds middagploeg: 12u30 tot 20u Voltijds avondploeg: 20u tot 3u30 Voltijds nachtploeg: 23u tot 07u00 Is deze vacature op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan als de bliksem via mail ([email protected]) of solliciteer online.

 • Zinkwerker (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als zinkwerker: ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van hanggoten en het solderen van zink herstellen en/of vernieuwen van deklijsten en dakgoten op maat behoren tot je taak heb je ervaring in het plaatsen en solderen van standaard hwa's bak- en mastgoten repareren en/of vernieuwen van het zinkwerk voor dakkapellen behoren tot je taak heb je ervaring in het verwerken van diverse materialen waaronder koper en zink.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (deeltijds - zelf te kiezen) (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Ervaren huishoudhulp met dienstencheques voor 1 gezin (20u) Regio Zonhoven(m/v) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Actief NV

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse huishoudhulp om vast in dienst te treden. Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woning in Zonhoven d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen, strijken,.... Je zal 20u per week in hetzelfde gezin werken van maandag tot en met vrijdag.

 • vaste weekendstudent supermarkt regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar enkele gemotiveerde studenten om vast in het weekend te werken! Jouw taken omvatten kassawerk en aanvullen van de goederen.

 • Jobstudent (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Werkvoorbereider (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  - Multidisciplinaire voorbereiding van curatieve en preventieve onderhoudswerken (voornamelijk mechanisch) - Inplannen van deze onderhoudswerken - Voorbereiden van vergunningen en LOTO - Opvolgen van werken - Voorbereiding van shut-downs - Opstellen van lijsten met kritische wisselstukken

 • calculator/medewerker commerciële binnendienst (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: KBS SYSTEMS

  Type: Vaste Job

  KBS Systems biedt u een totaal pakket aan diensten en producten om brandverspreiding te voorkomen en de gevolgen van een brand zo gering mogelijk te houden. Denk aan oa. brandwerende deuren, afdichtingen en omkastingen. Taakomschrijving: · Je interpreteert de prijsvraag van de klanten en kan hen kritisch begeleiden in de juiste keuze · Je kan de aanvraag technisch inschatten, plannen interpreteren, lastenboeken ontleden en omrekenen naar een correcte offerte · Je staat klanten te woord bij eventuele vragen over de offerte · Je staat ook in nauw contact met de leveranciers en gaat zo op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding

 • TAPIJTAFWERKSTER (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: VANHOUTTE CARPETS

  Type: Vaste Job

  AFWERKEN VAN AFGEPASTE TAPIJTEN AFBOORDEN VAN TAPIJTEN ROLLEN EN ETIKETTEREN VAN TAPIJTEN

Zoek naar antwoorden van Van Acker E in sociale netwerken
Look for responds of Van Acker E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Acker E. Laat een reactie achter voor Van Acker E. Van Acker E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Acker E. Leave a respond for Van Acker E. Van Acker E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Acker E op de google maps. Adres en contacten Van Acker E
Location of Van Acker E on the google maps. Address and contacts of Van Acker E

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Acker E Van Acker E: Nisa | Elektro Somers BVBA | SECALT | JOS RENDERS | MICHEL CRAB

Other related companies as Van Acker E: Nisa | Elektro Somers BVBA | SECALT | JOS RENDERS | MICHEL CRAB

Van Acker E is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Acker E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06796936035. Het bedrijf Van Acker E bevindt zich op het adres: Kruisenstraat 42 9270 Kalken (Laarne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 323,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Van Acker E zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Acker E is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Acker E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Acker E, openstaande posities, locatie van Van Acker E op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Acker E is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Acker E, company assigned to the tax number BE06796936035. The company Van Acker E is located at the address: Kruisenstraat 42 9270 Kalken (Laarne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 323,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Painting contractors. Products created in Van Acker E were not found.
The main activity of Van Acker E is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Acker E is not available. You also can look at reviews of Van Acker E, open positions, location of Van Acker E on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Acker E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Acker E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Acker E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Acker E, employees, financial statistics.