Vande Weghe P

Contactgegevens Vande Weghe P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vande Weghe P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vande Weghe P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vrijdagmarkt 66; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 0475 43 09 83 (+32-0475 43 09 83) 0475 43 09 83 (+32-0475 43 09 83)

Fax (fax): 09 245 26 24 (+32-09 245 26 24) 09 245 26 24 (+32-09 245 26 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vande Weghe P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vande Weghe P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vande Weghe P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vande Weghe P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vande Weghe P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vande Weghe P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vande Weghe P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vande Weghe P
Products information Vande Weghe P

BTW identificatienummer (tax): BE04105834960
Ondernemingsnummer: 9428436279
Hoofdstad (capital): 982,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 695,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Heating (Central) - Mainten. & Repair; Refrigeration equipment - Industrial & commercial; Boilers - Cleaning & Mainten.

Product categorie (product category): Repair services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vande Weghe P
(Get full report from official database of BE for Vande Weghe P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vande Weghe P
Addition kinds of activities for Vande Weghe P

20649903. Candy bars, inclusief chocolade overdekte bars | Candy bars, including chocolate covered bars
33990204. Nietjes, nonferrous metaal of draad | Staples, nonferrous metal or wire
39140309. Trofeeën, tin | Trophies, pewter
44249902. Intercoastal transport, vracht | Intercoastal transportation, freight
79930302. Video game arcade | Video game arcade
82990400. Voertuig rijschool | Vehicle driving school

Werken bij Vande Weghe P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vande Weghe P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vande Weghe P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vande Weghe P. Looking for open vacancies in other companies

  • Accountant te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een dossierbeheerder / accountant. Als dossierbeheerder ben jij het hart van de praktische ondersteuning van onze ondernemende klanten. Je draagt binnen een team van andere specialisten (accountant, fiscalist, estate planner, .) de verantwoordelijkheid voor een aantal administratieve en boekhoudkundige dossiers. Zo sta je in voor de verwerking van aankoopfacturen, verkoopfacturen, kas- en bankverrichtingen alsook voor de maand- en jaarafsluiting van je dossiers. Na een inwerkperiode zal je je klanten ook met het nodige advies ondersteunen. Je verwerkt dus niet enkel cijfers, je zoekt ook continu mee naar verbeteringen en optimalisaties en brengt ze vervolgens in de praktijk.

  • Orderpicker daguren (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker. Dan bent u de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in sint-katelijne- waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers dat met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • Monteerders (tijdelijke opdracht met opstart oktober) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt zelfstandig & in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren

  • Lasser/monteur gezocht regio Gent (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma die alles doet rond elektrische installaties op werven, elektrisch en mechanisch onderhoud, constuctiewerken,... zijn wij op zoek naar 2 TIG lassers. Je vertrekt dagelijks van je thuis met een firma bestelwagen met werkmateriaal naar de werven toe. Je taken bestaan zowel uit laswerk (HA/TIG) als uit montagewerk Je kan vlot plan lezen, dit betreft stukwerk Er is ook een mogelijkheid dat je kan ingeschakeld worden voor onderhoudswerken

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature projectleider zoeken we een kandidaat die volgende taken op zich wil nemen: Verantwoordelijk zijn voor het gehele bouwproject van opstart tot oplevering; Behartigen van klantenbelangen tijdens het bouwdossier; Opmaak uitvoeringsdossier en controle van de werf; Adviseren van klanten gedurende het bouwproces; Aanstellen van onderaannemers bijwonen van werfvergaderingen planningen bijsturen en bewaken; Verantwoordelijk zijn voor het financiële luik van het project.

  • Magazijnier (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van orthopedisch maatwerk in de regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een magazijnsmedewerker. Je zal instaan voor het ontvangst én de controle van de binnenkomende goederen. Je zal deze op de juiste plaats opbergen en ter beschikking stellen van de gebruikers. Voorts zal je instaan voor de organisatie van het magazijn met het oog op alles een geordend geheel te laten zijn. Je staat in voor de administratieve opvolging van leveringen, deze dient correct te verlopen zodat er geen fouten zijn bij het stockbeheer. Tot slot zorg je ook voor de ontvangst van leveranciers en collega's met het oog op een klantgerichte dienstverlening.

  • Machineoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in het produceren van rolluiksystemen, zijn wij dringend op zoek naar een machine operator (M/V) Je bedient een machine die rollen aluminiumband verwerkt tot onderdelen voor het maken van rollijkkasten. Als machinebedienaar sta je in voor elke fase van het productieproces:  plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine  starten en stoppen van orders in de computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten  uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel - - - visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken)  nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke registreren van vaststellingen op de controlefiche  verpakken van de afgewerkte rolluikkasten  verhelpen van kleine technische storingen schoonmaken en onderhouden van machine en materieel toepassen veiligheidsregels 

  • Huishoudhulp Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Sergio Herman zoekt parttime Horecamedewerkers in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Sergio Herman opent Frites Atelier in Gent en is op zoek naar horecamedewerkers. Altijd willen werken in de horeca, waarin punctuele aandacht voor product, service en kwaliteit centraal staat? Dan ben je bij Frites Atelier aan het goede adres. Wij zijn een klein bedrijf waar het bijna onmogelijk is om niet door te groeien. Als wij talent zien, halen wij het in huis en zorgen we ervoor. Dat doen we al voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat. Wij leren je alles op het gebied van alle producten gastvrijheid én de fijne kneepjes van het vak.

  • werkvoorbereider Funderingstechnieken (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: STABCO FOUNDATIONS

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider bereid je elk project voor, zodat je collega’s op de werf zorgeloos kunnen starten. Dit houdt in dat u: - In de beginfase de communicatie met de klant verzorgt, zodat alles op punt staat bij aanvang van het project. - Ervoor zorgt dat alle administratie van elk nieuw project perfect op punt staat. - Verantwoordelijk bent voor de beton- en materiaalbestellingen van elke werf. - Het As Built dossier voorbereidt met de tekenaar. - Werven inspecteert. - Branden blust waar nodig tijdens de uitvoering van de werken.

  • Onderhoud en verpakking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    Verpakken van vlees en vleeswaren Reiniging en ontsmetten van ruimtes en machines en tafels.

Zoek naar antwoorden van Vande Weghe P in sociale netwerken
Look for responds of Vande Weghe P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vande Weghe P. Laat een reactie achter voor Vande Weghe P. Vande Weghe P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vande Weghe P. Leave a respond for Vande Weghe P. Vande Weghe P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vande Weghe P op de google maps. Adres en contacten Vande Weghe P
Location of Vande Weghe P on the google maps. Address and contacts of Vande Weghe P

Andere gerelateerde bedrijven als come Vande Weghe P Vande Weghe P: BRASSERIE DELSART | MAISON SCOOP | HAMPEL ELECTRO | Y. GUIDI | GARAGE DECKERS

Other related companies as Vande Weghe P: BRASSERIE DELSART | MAISON SCOOP | HAMPEL ELECTRO | Y. GUIDI | GARAGE DECKERS

Vande Weghe P is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vande Weghe P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04105834960. Het bedrijf Vande Weghe P bevindt zich op het adres: Vrijdagmarkt 66; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 982,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 695,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Repair services. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Mainten. & Repair; Refrigeration equipment - Industrial & commercial; Boilers - Cleaning & Mainten..
De hoofdactiviteit van Vande Weghe P is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vande Weghe P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vande Weghe P, openstaande posities, locatie van Vande Weghe P op de kaart.

Vande Weghe P is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vande Weghe P, company assigned to the tax number BE04105834960. The company Vande Weghe P is located at the address: Vrijdagmarkt 66; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 982,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 695,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Repair services. List of products are Heating (Central) - Mainten. & Repair; Refrigeration equipment - Industrial & commercial; Boilers - Cleaning & Mainten..
The main activity of Vande Weghe P is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vande Weghe P is not available. You also can look at reviews of Vande Weghe P, open positions, location of Vande Weghe P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vande Weghe P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vande Weghe P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vande Weghe P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vande Weghe P, employees, financial statistics.