Speltdoorn R

Contactgegevens Speltdoorn R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Speltdoorn R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Speltdoorn R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kleine Baan 34; 1980; Zemst, België

Telefoon (phone): 015 61 57 68 (+32-015 61 57 68) 015 61 57 68 (+32-015 61 57 68)

Fax (fax): +32 (50) 237-51-73 +32 (50) 237-51-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Speltdoorn R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Speltdoorn R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Speltdoorn R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Speltdoorn R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Speltdoorn R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Speltdoorn R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Speltdoorn R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Speltdoorn R
Products information Speltdoorn R

BTW identificatienummer (tax): BE03099487304
Ondernemingsnummer: 7912322998
Hoofdstad (capital): 243,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 474,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Repair services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Speltdoorn R
(Get full report from official database of BE for Speltdoorn R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Speltdoorn R
Addition kinds of activities for Speltdoorn R

6163. Lening makelaars | Loan brokers
281909. Metaalzouten en verbindingen, behalve natrium, kalium, aluminium | Metal salts and compounds except sodium, potassium, aluminum
509902. Hout en hout bijproducten | Wood and wood by-products
14749904. Soda-as (natuurlijke) mijnbouw | Soda ash (natural) mining
20480000. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
20910106. Soep, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Soup, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
28699918. Gefluoreerde koolwaterstofgassen | Fluorinated hydrocarbon gases
35429920. Stretching machines | Stretching machines
36120306. Fluorescerende verlichtingstransformatoren | Fluorescent lighting transformers
50840506. jigs | Jigs

Werken bij Speltdoorn R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Speltdoorn R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Speltdoorn R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Speltdoorn R. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

  • Orderpicker Danone (dagploeg - TIJDELIJKE functie) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team een gemotiveerde orderpicker voor de tijdelijke versterking van de dagploeg. De ene week zal je werken op maandag en van woendag tem vrijdag, de week erna werk je van woensdag tem zaterdag. Tijdelijke functie van enkele weken tot enkele maanden!

  • Tijdelijke medewerker zuivel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de zuivelafdeling. D.w.z dat u de vershoud-datums dagelijks nakijkt en schikt volgens houdbaarheid. U vult de tekorten aan en zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling. U helpt klanten bij vragen en blijft steeds vriendelijk. U springt bij waar nodig.

  • Chauffeur C (enkel rijden en mooie uren) in afvalverwerkend bedrijf te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een afvalverwerkend bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een inspringchauffeur C om ziektes en verloven op te vangen. Je bent vrij in de periode van 13 juli (de vrijdag) t.e.m. 3 augustus . Dit om van maandag tot vrijdag te rijden als C chauffeur op de planning huis aan huis ophaling. Je hebt beladers mee, dus jij staat enkel in om te rijden. Werkrooster: maandag : 7u - 17u15 dinsdag: 7u -13u woensdag: 7u-13u donderdag : 7u- 17u15 vrijdag: 7u - 13u

  • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Je hebt vaste werkuren. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Proces technieker liquid ice production (Halle) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT Stapelplaats Dassenveld

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnicus werk je in de distributiecentra van Colruyt Group. Je staat er in voor het onderhoud en de herstelling van onze installaties voor de productie van vloeibaar ijs. Een boeiende job voor een technicus die van aanpakken weet en graag bijleert. In onze distributiecentra in Halle stockeren en verzenden we gekoelde producten. Jij zorgt er als technicus voor dat onze zelf ontworpen installaties voor liquid ice production (LIP) werken zoals het hoort. Vloeibaar ijs of liquid ice is een gedeeltelijk (tot 40%) bevroren mengsel van water en een vriespunt-verlagend additief zoals alcohol, zout of ethanol. We gebruiken dit ijs voor het vullen van onze koelkarren, de innovatieve liquid ice containers, waarmee we de verse producten dan gekoeld naar de winkels brengen. Dagelijks produceren we 30.000 à 40.000 kg ijs, dat we vervolgens tijdelijk opslaan in tanks en uiteindelijk injecteren in gemiddeld 2500 koelkarren per dag. In de toekomst zullen we deze techniek ook toepassen voor onze diepvriesproducten, waardoor het aantal karren met ongeveer 35% zal toenemen en de ijsproductie zelfs zal verdubbelen. Je gaat aan de slag in een ploeg van technici die ervoor zorgen dat de installaties voor de opslag en verzending van gekoelde producten goed werken. Jij bent specifiek verantwoordelijk voor deze LIP- installaties. Je krijgt een interne opleiding en kan met vragen altijd terecht bij je collega’s. Je werkt in een tweeploegenstelsel: de ene week van 6 tot 14 uur, de andere week van 14 tot 22 uur. Je werkt in (de omgeving van) Halle. Wil je meer weten over liquid ice production? Bekijk dan ons filmpje op https://www.youtube.com/watch?v=L0sV_jpAK_8

  • Projectcoördinator drinkwaterprojecten - Domeindiensten (Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Als senior projectcoördinator ‘Projecten’ sta je in voor de coördinatie en realisatie van opdrachten en projecten inzake het beheer en aanleg van het drinkwaternetwerk. Je coördineert de verschillende werven, fungeert als contactpersoon van de projecten en stuurt waar nodig bij. Instaan voor de voorbereiding en planning van opdrachten en projecten Analyseren van het probleem en omzetten in een project, inclusief timing Opmaak raming van het materiaal, aantal werkuren,… Organisatie van werfvergaderingen, maken van duidelijke afspraken met (onder-)aannemers en coördinatie met andere nutsmaatschappijen Optreden als contactpersoon voor de klant Instaan voor het opvolgen, bijsturen en afronden van de projecten Bewaken van het project, naar kwaliteit, timing en budget Oplossen van vragen en problemen die ontstaan in het project Toezicht en dagelijkse opvolging van de werf Evaluatie van het geleverde werk aan de hand van de gemaakte afspraken Afronden van de projectadministratie en controle van de facturen Rapporteren aan het diensthoofd om een adequate leiding, ontwikkeling en verbetering van de interne werkmethodes en –procedures te garanderen Rapporteren over geleverde prestaties en gebeurtenissen en instaan voor een vlotte informatiedoorstroming Gebreken detecteren, melden en verhelpen

  • ZELFSTANDIGE, sportieve VERDELERS van voedingssuplementenM/V (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Adviseur energie (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van één van de grootste spelers op de Belgische energiemarkt, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

Zoek naar antwoorden van Speltdoorn R in sociale netwerken
Look for responds of Speltdoorn R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Speltdoorn R. Laat een reactie achter voor Speltdoorn R. Speltdoorn R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Speltdoorn R. Leave a respond for Speltdoorn R. Speltdoorn R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Speltdoorn R op de google maps. Adres en contacten Speltdoorn R
Location of Speltdoorn R on the google maps. Address and contacts of Speltdoorn R

Andere gerelateerde bedrijven als come Speltdoorn R Speltdoorn R: KBC | Den Moor B.V.B.A. | Misson A | V. MOUBAX | Permanent-Positif BVBA

Other related companies as Speltdoorn R: KBC | Den Moor B.V.B.A. | Misson A | V. MOUBAX | Permanent-Positif BVBA

Speltdoorn R is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Speltdoorn R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03099487304. Het bedrijf Speltdoorn R bevindt zich op het adres: Kleine Baan 34; 1980; Zemst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 243,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 474,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Repair services. Lijst met producten zijn Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van Speltdoorn R is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Speltdoorn R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Speltdoorn R, openstaande posities, locatie van Speltdoorn R op de kaart.

Speltdoorn R is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Speltdoorn R, company assigned to the tax number BE03099487304. The company Speltdoorn R is located at the address: Kleine Baan 34; 1980; Zemst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 243,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 474,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Repair services. List of products are Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of Speltdoorn R is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Speltdoorn R is not available. You also can look at reviews of Speltdoorn R, open positions, location of Speltdoorn R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Speltdoorn R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Speltdoorn R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Speltdoorn R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Speltdoorn R, employees, financial statistics.