HERSTELDIENST A.A.B.

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • HERSTELDIENST A.A.B.
Private companiesGeneral Merchandise Stores • HERSTELDIENST A.A.B.

Contactgegevens HERSTELDIENST A.A.B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HERSTELDIENST A.A.B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

HERSTELDIENST A.A.B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schriek 362; 2180; Antwerpen (Ekeren), België

Telefoon (phone): 03 231 22 22; 03 232 45 00; 03 326 35 85; 03 646 55 33 (+32-03 231 22 22; 03 232 45 00; 03 326 35 85; 03 646 55 33) 03 231 22 22; 03 232 45 00; 03 326 35 85; 03 646 55 33 (+32-03 231 22 22; 03 232 45 00; 03 326 35 85; 03 646 55 33)

Fax (fax): 03 646 92 12 (+32-03 646 92 12) 03 646 92 12 (+32-03 646 92 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HERSTELDIENST A.A.B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HERSTELDIENST A.A.B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HERSTELDIENST A.A.B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HERSTELDIENST A.A.B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HERSTELDIENST A.A.B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HERSTELDIENST A.A.B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HERSTELDIENST A.A.B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HERSTELDIENST A.A.B.
Products information HERSTELDIENST A.A.B.

BTW identificatienummer (tax): BE07959564208
Ondernemingsnummer: 3006652832
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 424,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Drain pipes (Unblocking); Locks & keys; Plumbing contractors; Glaziers

Product categorie (product category): Repair services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HERSTELDIENST A.A.B.
(Get full report from official database of BE for HERSTELDIENST A.A.B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor HERSTELDIENST A.A.B.
Addition kinds of activities for HERSTELDIENST A.A.B.

509202. Speelgoed en spelletjes | Toys and games
866102. Nonchurch religieuze organisaties | Nonchurch religious organizations
30690308. Kleedschilden, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Dress shields, vulcanized rubber or rubberized fabric
34659903. Hub caps, auto: gestempeld metaal | Hub caps, automobile: stamped metal
35590703. Bandenbewerkingsmachines | Tire shredding machinery
73891503. Teken schilderij en briefwinkel | Sign painting and lettering shop

Werken bij HERSTELDIENST A.A.B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HERSTELDIENST A.A.B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HERSTELDIENST A.A.B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HERSTELDIENST A.A.B.. Looking for open vacancies in other companies

  • BEDIENING SLAGERIJ / TRAITEUR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Bediening in de winkel (vleeswaren en charcuterie) - Afrekenen met de klant - Winkel proper maken - Voorraad opvolgen + bestellingen plaatsen indien nodig

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in de regio Dendermonde produceert en plaatst alle maatwerk in staal of inox, soms gecombineerd met hout, glas of natuursteen. Zij werken zowel voor particulier klanten als voor professionele klanten zoals bouwondernemingne, industrie, architectenbureaus, projectontwikkelaars,enz. Met een eigen tekenatelier en plaatsingsdienst hebben zij alles in huis om een opdracht volledig af te werken op maat van de klant. De monteur voor de buitendienst moet: Zelfstandig kunnen werken Goed kunnen planlezen Nauwkeurig en verzorgd kunnen werken Kunnen werken met meetgereedschap zoals lasers De Nederlandse taal machtig zijn voor het contact met de klanten Noodzakelijk is rijbewijs B Pluspunt zou zijn rijbewijs B E (voor aanhangwagen)

  • Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    JE JOB Je zorgt voor het preventief en curatief onderhoud van ons geautomatiseerd machinepark. Van onderhoud, over PLC-sturing en automatisatie, tot elektrisch en mechanisch onderhoud. Daarnaast ben je betrokken bij optimalisaties van projecten.

  • Filiaalmanager | Regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Coachen, evalueren en het ontwikkelen van adviseurs/verkopers, De fiscale doeleinden van de winkel bereiken, Toezien op de voortdurende naleving van de winkel en het team van adviseurs/verkopers met de identiteit van het merk: netheid, orde, onthaalkwaliteit, visuele presentatie die voldoet aan het marketingbeleid. Voornaamste taken: Altijd het verkooppunt conform aan de identiteit van het merk en commerciële politiek en de bepaalde marketing ondersteunen, Het team inspireren, beheren en animeren in het respect van de commerciële cultuur van het merk, De verkochte dossiers voor het versturen naar de centrale controleren om zich te verzekeren van hun conformiteit, Permanent de evolutie van de prestaties van de winkel ten opzichte van het budget en de nodige acties nemen om de resultaten te optimaliseren, Zich verzekeren dat de binnenkomende goederen perfect ontvangen en gecontroleerd worden, Permanent de lokale marktgegevens analyseren en deze doorgeven aan de commerciële en marketing afdeling om de strategische en operationeel denken te voeden, Zich van het perfect beheer van het verkooppunt verzekeren

  • Profileerder Machineverantwoordelijke Metaal (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor de volledige profileerlijn. U staat in voor het bekomen van een koudvormend staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Je hebt de kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,... zijn essentieel in deze functie.

  • Strijk(st)er (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkateliers in Oostkamp, Sint-Michiels, Sint-Kruis, Assebroek, Sint-Andries en Beernem zijn wij op zoek naar strijk(st)ers. Als strijk(st)er bestaat uw taak uit het perfect strijken van kledij (particuliere) met professionele machines. Via de verantwoordelijke van het strijkatelier en het kantoor krijg je de nodige ondersteuning, opleiding en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-ANDRIES (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student technieker zomer (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Evergem zijn we op zoek naar een laatstejaarsstudent die deze zomer kan werken als technieker om nadien eventueel vast in dienst te treden. Het bedrijf is voornamelijk actief in het onderhoud van rotererende industriële machines. Je werkt dus vaak op verplaatsing. Je werkt daguren maar je dient wel flexibel te zijn hierin.

  • Verkoopmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 4711 BRUGES

    Type: Studentenjob

    4711 is dé oudste Eau de Cologne ter wereld en opende haar eerste bijhuis in Brugge. Heb jij interesse in geuren, aromatherapy en hou je ook wel van wat geschiedenis, dan zal ons aanbod je interesseren. Voor 2 zaterdagen per maand kijken wij uit naar een enthousiaste persoon die graag omgaat met mensen - multiculturele mensen, dus je kan vlot verschillende talen spreken. Op zaterdag is de 4711 shop jouw verantwoordelijkheid dus we rekenen erop dat je vooral stipt en assertief bent, hands-on (met afwachten verkoop je immers niets), flexibel en vooral achter het merk 4711 staat. Ken je 4711 nog niet check dan zeker 4711.com of kom de geuren ontdekken in onze shop, gelegen op de Markt van Brugge (onder het Belfort en naast het Dali Museum). Dienstverband: Tijdelijk (November - December - Januari)

  • Student with knowledge of OROMO (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of OROMO and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Flexijob horeca medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening aan de bar. Je schenkt drank in, maakt cocktails en zorgt voor de orde en netheid van de bar. Je werkt op vrijdag- zaterdag- of zondagavond van 18u00 tot 12u00.

  • Fexi- job Keukenmedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van de burgers. Je staat in voor de properheid van de keuken samen met het team.

Zoek naar antwoorden van HERSTELDIENST A.A.B. in sociale netwerken
Look for responds of HERSTELDIENST A.A.B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor HERSTELDIENST A.A.B.. Laat een reactie achter voor HERSTELDIENST A.A.B.. HERSTELDIENST A.A.B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HERSTELDIENST A.A.B.. Leave a respond for HERSTELDIENST A.A.B.. HERSTELDIENST A.A.B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HERSTELDIENST A.A.B. op de google maps. Adres en contacten HERSTELDIENST A.A.B.
Location of HERSTELDIENST A.A.B. on the google maps. Address and contacts of HERSTELDIENST A.A.B.

Andere gerelateerde bedrijven als come HERSTELDIENST A.A.B. HERSTELDIENST A.A.B.: FLGARAGE EDMOND ROHEN SA | FA. STROOBANTS | Demey J & W Deurenfabriek | Fratini Alessandra | DE CLERCQ MARC

Other related companies as HERSTELDIENST A.A.B.: FLGARAGE EDMOND ROHEN SA | FA. STROOBANTS | Demey J & W Deurenfabriek | Fratini Alessandra | DE CLERCQ MARC

HERSTELDIENST A.A.B. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HERSTELDIENST A.A.B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07959564208. Het bedrijf HERSTELDIENST A.A.B. bevindt zich op het adres: Schriek 362; 2180; Antwerpen (Ekeren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 424,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Repair services. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Locks & keys; Plumbing contractors; Glaziers.
De hoofdactiviteit van HERSTELDIENST A.A.B. is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HERSTELDIENST A.A.B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HERSTELDIENST A.A.B., openstaande posities, locatie van HERSTELDIENST A.A.B. op de kaart.

HERSTELDIENST A.A.B. is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is HERSTELDIENST A.A.B., company assigned to the tax number BE07959564208. The company HERSTELDIENST A.A.B. is located at the address: Schriek 362; 2180; Antwerpen (Ekeren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 424,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Repair services. List of products are Drain pipes (Unblocking); Locks & keys; Plumbing contractors; Glaziers.
The main activity of HERSTELDIENST A.A.B. is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HERSTELDIENST A.A.B. is not available. You also can look at reviews of HERSTELDIENST A.A.B., open positions, location of HERSTELDIENST A.A.B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HERSTELDIENST A.A.B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HERSTELDIENST A.A.B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HERSTELDIENST A.A.B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HERSTELDIENST A.A.B., employees, financial statistics.