Arends Timmerwerken

Contactgegevens Arends Timmerwerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arends Timmerwerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arends Timmerwerken

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hegge 83 2381 Weelde (Ravels), België

Telefoon (phone): +32 (10) 643-87-54 +32 (10) 643-87-54

Fax (fax): +32 (81) 843-94-80 +32 (81) 843-94-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arends Timmerwerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arends Timmerwerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arends Timmerwerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arends Timmerwerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arends Timmerwerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arends Timmerwerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arends Timmerwerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arends Timmerwerken
Products information Arends Timmerwerken

BTW identificatienummer (tax): BE03297790527
Ondernemingsnummer: 5862823486
Hoofdstad (capital): 665,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Arends Timmerwerken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arends Timmerwerken
(Get full report from official database of BE for Arends Timmerwerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arends Timmerwerken
Addition kinds of activities for Arends Timmerwerken

226103. Decoratieve afwerking van katoenen breedgeweven stoffen | Decorative finishing of cotton broadwoven fabrics
354201. Ponsen, scheren en buigen machines | Punching, shearing, and bending machines
501302. Apparatuur voor het onderhoud van auto's | Automotive servicing equipment
26790504. Cadeaupapier, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Gift wrap, paper: made from purchased material
50820404. Mineraalbewerking machines | Mineral beneficiation machinery

Werken bij Arends Timmerwerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arends Timmerwerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arends Timmerwerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arends Timmerwerken. Looking for open vacancies in other companies

 • Credit Controller (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als credit collector maak je de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Je onderzoekt de reden van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen en bekijkt de oorzaken en pakt deze aan. Je rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de openstaande betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je staat continu in overleg met de financiële manager en het financiële team. • Je doet navraag m.b.t. dossiers voor lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

 • Chauffeur CE - dormir dans le camion toute la semaine (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Pour une entreprise à Poperinge nous cherchons un chauffeur CE qui veut dormir dans le camion toute la semaine. Vous conduisez principalement en France (avec des palletes) - promenades à Toulouse. Puis vous devez parler français.

 • magazijnier/ordericker lange opdracht (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Roeselare zoeken we een tijdelijke magazijnier/ orderpicker die de handen uit de mouwen wil teken en over een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Je bent verantwoordelijk om de bestellingen verzendklaar te maken voor distributie, dit a.d.h.v. bestelbonnen.

 • Metser met ervaring (LANGEMARK)

  Regio: LANGEMARK

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een klant van ons die gevestigd is in regio Langemark is op dit moment op zoek naar een metser met ervaring. Je staat in voor metselwerken bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

 • Elektricien (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: ESV-BLOMME

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een installateur met enige ervaring. Als installateur sta je in voor het plaatsen en vernieuwen van de elektriciteit bij voornamelijk particuliere klanten. Dit zowel bij renovatie als nieuwbouw. Je plaatst de elektrische leidingen en sluit zelfstandig de zekeringkasten aan. Samen met de zaakvoerder maak je de elektrische schema's op. Je staat in voor foutopsporing. Ons bedrijf plaatst niet enkel elektriciteit, maar ook sanitair, verwarming, airco, ventilatie, zonnepanelen en zonneboilers. Je krijgt de mogelijkheid om deze technieken aan te leren en met tijd zelf te plaatsen. Voor deze aanwerving wensen wij GEEN beroep te doen op de tussenkomst van interimkantoren.

 • Java Backend Developers (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ABANO

  Type: Vaste Job

  Als onze Java Backend-ontwikkelaar krijg je de kans om te helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en publiceren van de nieuwste Java backend toepassingen voor al onze klanten. Solliciteer nu om deel uit te maken van ons team en bereid je voor op enkele innoverende uitdagingen!

 • Design Engineer Sprinklers (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: JOBS IN MIND

  Type: Vaste Job

  Onze partner levert systemen, oplossingen en dienstverlening in verband met intelligente gebouwentechniek. Brandbeveiliging is hierin een cruciale discipline.Een specifieke opdracht hierin is het bouwen van blussystemen op basis van gas of watermist, om kritische infrastructuur niet alleen passief maar ook actief te beveiligen tegen brand. Functiebeschrijving De Design Engineer Sprinklers voert de technische studie en de projectering in 3D van het project uit in opdracht van de Project Manager. Taken: Autonoom uitwerken van een technisch dossier bestaande uit: - AutoCAD tekeningen van: De P&ID’s van het automatisch blussysteem (2D) De batterij met flessen blusgas of watermist (3D) Het piping netwerk van de batterij naar de sproeimonden (3D / ISO) De pneumatische controlekast van de blusinstallatie (2/3D) Het inplantingsplan (2D) - Een berekeningsdossier ter dimensionering van de installatie (aantal flessen, piping diameter, sproeimonden, ledigingstijden, enz.) in een VdS software gebaseerd op Siemens parameters, en rekening houdende met de gevraagde normering van: Synthetische blusgassen Inerte blusgassen Watermist systemen Uitwerken van het technisch dossier: - In offertefase, op basis van een lastenboek en tekeningen van de klant, de installateur of het studiebureau. - In uitvoeringsfase (“To Build”), waarbij aanpassingen aan het concept verwerkt worden. - Aan het einde van de projectfase (“As Built”) waarbij de dossiers in overeenkomst met de werkelijkheid worden gebracht. - Documenteren van aanpassingen en updates tijdens de uitbatingsfase van de installatie. Overdragen van de uitvoeringsdocumenten aan de technici, inbegrepen plaatsbezoeken op de werf om de voortgang, wijzigingen en technische vragen op te nemen. Bewaken van de technische voortgang en kwaliteit en daarover periodiek mondeling en schriftelijk rapporteren, zowel naar de eigen leidinggevende als naar de projectverantwoordelijke. Technische gesprekken met installatiebedrijven en/of eindklanten. Bijdragen aan het opstellen en actueel houden van procedures en standaarden. - Componentenbibliotheken in AutoCAD

 • KEUKENPLAATSER (TOURNAI)

  Regio: TOURNAI

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Vaste Job

  Als keukenplaatser ben jij de ambassadeur van het bedrijf. Hier ben je verantwoordelijk voor het snel en efficiënt oplossen van problemenbij geleverde keukens en dressings. Je bent in staat je eigen werkzaamheden te plannen. Tenslotte ben jij DE SCHAKEL tussen de montagedienst en klantendienst.

 • HR Manager (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: INDEPENDENT HOSPITALITY

  Type: Vaste Job

  HR Manager gezocht voor een Belgisch vakantiepark! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van alle 150 medewerkers van het park! Daarnaast ben je zijdelings betrokken bij een tweede park en treed jij als overkoepelende manager. Als HR Manager heb je zowel een leidinggevende, uitvoerende als adviserende rol. Zo voorzie jij de verschillende managers van advies over het te voeren personeelsbeleid voor hun eigen teams, creëer je draagvlak op elk niveau binnen de organisatie en lever je een actieve bijdrage aan operationele werkzaamheden zoals recruitment. Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR manager? Beheers je naast Engels en Nederlands in perfecte mate ook redelijk de Franse taal? Ben je ondernemend en ga je resultaatgericht te werk? Dan ontvang ik graag je CV

 • Hulpkok / Kok (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Voor een Brasserie regio Hove / Lint zijn wij opzoek naar een Hulpkok. De keuken is een klassieke keuken met hedendaagse invloeden er wordt gewerkt met verse producten en wisselende suggesties afhankelijk van het seizoen. Je komt terecht in een vast keukenteam waar je kan groeien en mee inspraak krijgt in het bedenken van nieuwe gerechten. Taken Je zorgt voor warme en koude voorbereidingen aan de hand van recepturen Vlot meedraaien tijdens de dienst in warme en koude kant Begeleiden en opleiden van nieuwe medewerkers In samenspraak met de chef bedenken van nieuwe gerechten Chef vervangen bij afwezigheid (keukenwerkzaamheden, personeelsplanning,…) Controle op geleverde goederen Onderhouden van u werkplek

Zoek naar antwoorden van Arends Timmerwerken in sociale netwerken
Look for responds of Arends Timmerwerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arends Timmerwerken. Laat een reactie achter voor Arends Timmerwerken. Arends Timmerwerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arends Timmerwerken. Leave a respond for Arends Timmerwerken. Arends Timmerwerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arends Timmerwerken op de google maps. Adres en contacten Arends Timmerwerken
Location of Arends Timmerwerken on the google maps. Address and contacts of Arends Timmerwerken

Andere gerelateerde bedrijven als come Arends Timmerwerken Arends Timmerwerken: VAN MARCKE LOGISTICS NV | ROYAL YACHT CLUB | Tanghe E | HUBERT ROMBOUTS | RAYMOND THIJS

Other related companies as Arends Timmerwerken: VAN MARCKE LOGISTICS NV | ROYAL YACHT CLUB | Tanghe E | HUBERT ROMBOUTS | RAYMOND THIJS

Arends Timmerwerken is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Arends Timmerwerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03297790527. Het bedrijf Arends Timmerwerken bevindt zich op het adres: Hegge 83 2381 Weelde (Ravels). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 665,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 260,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Arends Timmerwerken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Arends Timmerwerken is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arends Timmerwerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arends Timmerwerken, openstaande posities, locatie van Arends Timmerwerken op de kaart.

Arends Timmerwerken is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Arends Timmerwerken, company assigned to the tax number BE03297790527. The company Arends Timmerwerken is located at the address: Hegge 83 2381 Weelde (Ravels). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 665,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 260,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Arends Timmerwerken were not found.
The main activity of Arends Timmerwerken is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Arends Timmerwerken is not available. You also can look at reviews of Arends Timmerwerken, open positions, location of Arends Timmerwerken on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arends Timmerwerken, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arends Timmerwerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arends Timmerwerken, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arends Timmerwerken, employees, financial statistics.