Hiligsmann Frères

Contactgegevens Hiligsmann Frères: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hiligsmann Frères: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hiligsmann Frères

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pierreux 36 4890 Clermont (Thimister-Clermont), België

Telefoon (phone): +32 (4) 644-20-66 +32 (4) 644-20-66

Fax (fax): +32 (63) 836-58-80 +32 (63) 836-58-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hiligsmann Frères: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hiligsmann Frères"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hiligsmann Frères"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hiligsmann Frères, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hiligsmann Frères. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hiligsmann Frères, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hiligsmann Frères. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hiligsmann Frères
Products information Hiligsmann Frères

BTW identificatienummer (tax): BE04331604003
Ondernemingsnummer: 6496734619
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 698,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Hiligsmann Frères zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hiligsmann Frères
(Get full report from official database of BE for Hiligsmann Frères)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hiligsmann Frères
Addition kinds of activities for Hiligsmann Frères

733199. Directe postadvertentieservice, niet inbegrepen | Direct mail advertising services, nec
16230104. Pijpleiding | Pipeline wrapping
22820105. Weven garen, gooien en draaien | Weaving yarn, throwing and twisting
31519901. Handschoenen, leer: jurk of semidress | Gloves, leather: dress or semidress
34290302. Bagagedrager, auto top | Luggage racks, car top
39440306. Boot- en schipmodellen, speelgoed en hobby | Boat and ship models, toy and hobby
39990817. Klatergoud | Tinsel
59460000. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores

Werken bij Hiligsmann Frères: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hiligsmann Frères: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hiligsmann Frères. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hiligsmann Frères. Looking for open vacancies in other companies

 • Toyota zoekt magazijnmedewerkers (Diest) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

 • Aanvuller MAKRO Eke - voltijds (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een voltijdse aanvullers. Je zal samen met je collega's instaan voor het aanvullen van de rekken, plaatsten van prijskaartjes, datum- en kwaliteitscontroles, helpen van klanten, onderhoud van de rayons, ...

 • Huishoudhulp Regio Oostakker (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: AMBY Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening van je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Boom (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp Kortemark - vanaf 10 tot 38u per week (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  HULP IN HUIS verwent je met mooie loonvoorwaarden, maaltijdcheques, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, mogelijkheid electrische fiets, spaarpuntensysteem, verlof vrij te kiezen,... Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Kortemark, Handzame, Zarren. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag (vanaf 10uur tot) fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl.

 • Student headhunter m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: ADECCO ASSE

  Type: Studentenjob

  Heb jij dit accademiejaar tijd vrij tijdens de week en zoek je nog een leuke , uitdagende bijverdienste? Dan is deze job zeker iets voor jou. We zoeken een vlotte persoonlijkheid met een sterke talenkennis die van uit het kantoor in Groot-Bijgaarden mee zal werken aan de werving en selectie van hogere bediende profielen. Zo zal je outbound telefoongesprekken voeren met potentiele kandidaten. (geen call center) En je encodeert allerhande info in de database. Je stelt gerichte vragen aan de kandidaten, houdt de vacatures em up to date.

 • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Roeselare M/V (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving te Roeselare . Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

 • Bijlesgever wiskunde (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • VERKOPER / VERKOOPSTER KREFEL SCHOTEN (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: KREFEL SCHOTEN

  Type: Vaste Job

  Als gedreven voltijdse verkoper (m/v) (35u/week) informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Schoten. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Jouw profiel: Je bent klant- en servicegerichten hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk.

 • Dossierbeheerder voor kantoor in volle bloei Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Tot deze groep behoren een aantal kantoren, waarvan 1 dat ongeveer 3 jaar geleden werd geopend in Ieper. Vandaag de dag zijn er al 15 medewerkers actief, wat wijst op een goede, gezonde groei. De medewerkers zijn een mix van ervaren en minder ervaren mensen. Volgens dit kantoor zorgt een goede balans in ervaring voor een aanhoudende continuïteit. Indien het verwerven van extra kennis en ervaring behoren tot je prioriteiten, dan zit je bij dit kantoor goed. Door de evenwichtige aanwezigheid van verscheidene bekwaamheden staat er steeds iemand voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt. Op jouw beurt kan ook jij mensen bijstaan wanneer nodig. DOSSIERBEHEERDER/ACCOUNTANT OPDRACHT Je beheert dossiers van A-Y: een takenpakket dat gaat van inboekwerk tot en met afsluitingen. Je staat in contact met klanten en helpt hen verder met al hun vragen en problemen. Je vormt dus het centraal aanspreekpunt. Op termijn is het uiteindelijk wel de bedoeling dat je besprekingen doet met klanten en dat je doorgroeit tot een volwaardige A-Z dossierbeheerder.

 • HR-freelancers (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ORBID

  Type: Zelfstandige activiteit

  110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

 • Freelance docent 'Voedingstherapie' Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van Hiligsmann Frères in sociale netwerken
Look for responds of Hiligsmann Frères in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hiligsmann Frères. Laat een reactie achter voor Hiligsmann Frères. Hiligsmann Frères bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hiligsmann Frères. Leave a respond for Hiligsmann Frères. Hiligsmann Frères on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hiligsmann Frères op de google maps. Adres en contacten Hiligsmann Frères
Location of Hiligsmann Frères on the google maps. Address and contacts of Hiligsmann Frères

Andere gerelateerde bedrijven als come Hiligsmann Frères Hiligsmann Frères: VERHOEVEN-ZONEN | Carpetland Project Dept | SCHEPENS G. | M. VERBOEKHOVEN | NECKERMANN

Other related companies as Hiligsmann Frères: VERHOEVEN-ZONEN | Carpetland Project Dept | SCHEPENS G. | M. VERBOEKHOVEN | NECKERMANN

Hiligsmann Frères is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hiligsmann Frères, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04331604003. Het bedrijf Hiligsmann Frères bevindt zich op het adres: Pierreux 36 4890 Clermont (Thimister-Clermont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 698,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Hiligsmann Frères zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hiligsmann Frères is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hiligsmann Frères is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hiligsmann Frères, openstaande posities, locatie van Hiligsmann Frères op de kaart.

Hiligsmann Frères is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hiligsmann Frères, company assigned to the tax number BE04331604003. The company Hiligsmann Frères is located at the address: Pierreux 36 4890 Clermont (Thimister-Clermont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 698,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Hiligsmann Frères were not found.
The main activity of Hiligsmann Frères is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Hiligsmann Frères is not available. You also can look at reviews of Hiligsmann Frères, open positions, location of Hiligsmann Frères on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hiligsmann Frères, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hiligsmann Frères, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hiligsmann Frères, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hiligsmann Frères, employees, financial statistics.