Libeau

Contactgegevens Libeau: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Libeau: address, phone, fax, email, website, opening hours

Libeau

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rodestraat 73 9470 Denderleeuw, België

Telefoon (phone): +32 (11) 245-83-80 +32 (11) 245-83-80

Fax (fax): +32 (13) 458-36-23 +32 (13) 458-36-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Libeau: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Libeau"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Libeau"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Libeau, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Libeau. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Libeau, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Libeau. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Libeau
Products information Libeau

BTW identificatienummer (tax): BE05799926757
Ondernemingsnummer: 1094207763
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 705,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Libeau zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Libeau
(Get full report from official database of BE for Libeau)

Aanvulling soorten activiteiten voor Libeau
Addition kinds of activities for Libeau

336599. Aluminium Gieterijen, Nood | Aluminum foundries, nec
16290400. Grondvoorbereiding constructie | Land preparation construction
25140605. Porch schommels: metaal | Porch swings: metal
50510213. Piling, ijzer en staal | Piling, iron and steel
50859913. Springs | Springs

Werken bij Libeau: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Libeau: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Libeau. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Libeau. Looking for open vacancies in other companies

 • Bediener houtbewerkingsmachines (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Kuurne zoekt Konvert een gemotiveerde teamplayer om een hecht team te vergezellen in de houtsector. Als opstart ga je aan de slag als polyvalent machinebediener bij de invoer van houten platen. Tijdens de drukkere periode kan je jezelf bewijzen door gemotiveerd en leergierig aan de slag te gaan. Indien je de job graag doet en je een positieve interim periode kan afleggen, is een vast contract zeker mogelijk! Heb jij een heftruckervaring en eerste kennis van het bedienen van een cncmachine dan heb je reeds een voetje voor... reageer snel en ga aan de slag!

 • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Actief NV

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

 • POETSHULP Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  [email protected] biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Elewijt/Weerde (ELEWIJT)

  Regio: ELEWIJT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Studenten gezocht om enquêtes af te nemen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Gent Careers

  Type: Studentenjob

  Voor een marktonderzoeksbureau zijn wij op zoek naar kandidaten die specifiek op zoek zijn naar deeltijds werk of een bijverdienste. Voor projecten gestuurd vanuit de Vlaamse Overheid, wagenmerken, banken, energieleveranciers,... worden enquêtes afgenomen. Na een opleiding zal je ingezet worden, eerst in de avonduren (17-21u), bij voorkeur 3 avonden in de week of op zaterdag (10-16u). Na verloop van tijd zijn ook andere (dag)uren mogelijk. Er is ook de mogelijkheid om na een opleidingsperiode van thuis uit te werken. Deze opleidingsperiode duurt ongeveer enkele maanden, dit om de kwaliteit van de afnames te garanderen. De info-/testsessie vindt elke week plaats op donderdag van 10u-13u (max. 16u). Daar zal je een schriftelijke en mondelinge test moeten afleggen.

 • Spelhost dinerspellen (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Aalst studenten om onze spellen te begeleiden.

 • (Jobstudent) Zwemlesgever Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,… • De lessen vinden plaats op zaterdag • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

 • Boekhouder (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Vaste Job

  Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

 • Assistant Storemanager - Wemmel (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: Lidl Belgium

  Type: Vaste Job

  Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

 • BIM modelleur (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Vaste Job

  Voor de vacature als BIM modelleur zoeken we iemand die het BIM team bij onze klant wil vervoegen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: In de uitvoerende fase van projecten modelleer je via BIM; Je staat in voor het uittekenen van uitvoerings- en productieplannen; Volgen van de ontwikkelingen in de markt op vlak van BIM; Je rapporteert aan de BIM Manager en werkt actief samen met de collega's op de werf.

 • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Asse)

  Regio: Regio Asse

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van Libeau in sociale netwerken
Look for responds of Libeau in social networks

Lees alle opmerkingen voor Libeau. Laat een reactie achter voor Libeau. Libeau bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Libeau. Leave a respond for Libeau. Libeau on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Libeau op de google maps. Adres en contacten Libeau
Location of Libeau on the google maps. Address and contacts of Libeau

Andere gerelateerde bedrijven als come Libeau Libeau: Van Durme-Van Boxstael | CALLENS SILVANA | Meteor | VILLA DE LORKEN | Migeotte - Electrol

Other related companies as Libeau: Van Durme-Van Boxstael | CALLENS SILVANA | Meteor | VILLA DE LORKEN | Migeotte - Electrol

Libeau is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Libeau, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05799926757. Het bedrijf Libeau bevindt zich op het adres: Rodestraat 73 9470 Denderleeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 705,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Libeau zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Libeau is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Libeau is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Libeau, openstaande posities, locatie van Libeau op de kaart.

Libeau is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Libeau, company assigned to the tax number BE05799926757. The company Libeau is located at the address: Rodestraat 73 9470 Denderleeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 705,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Libeau were not found.
The main activity of Libeau is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Libeau is not available. You also can look at reviews of Libeau, open positions, location of Libeau on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Libeau, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Libeau, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Libeau, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Libeau, employees, financial statistics.