Devege

Contactgegevens Devege: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Devege: address, phone, fax, email, website, opening hours

Devege

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Smesweg 56 9340 Lede, België

Telefoon (phone): +32 (53) 692-90-88 +32 (53) 692-90-88

Fax (fax): +32 (63) 412-78-84 +32 (63) 412-78-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Devege: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Devege"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Devege"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Devege, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Devege. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Devege, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Devege. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Devege
Products information Devege

BTW identificatienummer (tax): BE05483520507
Ondernemingsnummer: 5137176513
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 226,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Devege zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Devege
(Get full report from official database of BE for Devege)

Aanvulling soorten activiteiten voor Devege
Addition kinds of activities for Devege

344199. Vervaardigd constructiemetaal, nec | Fabricated structural metal, nec
20460112. Tarwezetmeel | Wheat starch
24490102. Boterkratten, hout: draadbinding | Butter crates, wood: wirebound
34210204. Scharen, hand | Shears, hand
34999921. Stabiliserende staven (lading), metaal | Stabilizing bars (cargo), metal
36790202. Phonograph naalden | Phonograph needles
72190200. Extra schoonmaak en reparatie van kleding en kleding | Accessory and non-garment cleaning and repair

Werken bij Devege: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Devege: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Devege. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Devege. Looking for open vacancies in other companies

 • Finance Controller (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

 • Etiketteerder/orderpicker dagwerk (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je gaat aan de slag als etiketteerder bij een verdeelcenter van niet-elektrisch huishoudmateriaal. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan voorzien van de juiste labels. Je werkt van 6u15 tot 15u en op vrijdag van 6u tot 14u. Dit betreft een tijdelijke functie, daarna kan je optie vast aan de slag als orderpicker binnen het magazijn.

 • vrachtwagenchauffeur CE voor lokale ritten (dagwerk) maandag- vrijdag (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur CE? Je zoekt een job regio Brugge? Lees dan snel verder! Het bedrijf is een grote speler in de metaalsector. 80% van het staal die toekomt, voornamelijk uit Engeland, vertrekt 1 op 1 zonder behandeling. 20 % wordt bewerkt – gezaagd,geplooid. De firma produceert zelf niets! Chauffeurs rijden de vrachtwagens buiten de firma of rijden ermee rond naar de klanten.Dit zullen meestal lokale ritten zijn regio West- Vlaanderen en niet naar het buitenland. Veiligheid en correct laden is van groot belang.Het staal weegt tot 6 ton. Het team bestaat uit 40 arbeiders en 25 bedienden.

 • Plaatser buitenschrijnwerk (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als plaatser buitenschrijnwerk regio Lubbeek krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande werkzaamheden zal jij uitvoeren: je bent verantwoordelijk voor renovatiewerken en nieuwbouw; je plaatst ramen in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst deuren in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst veranda's; je voert kleine voorbereidende grond- en graafwerken uit; je voert kleine metsel- en funderingswerken uit; je zorgt ook mee voor een perfecte afwerking; je bent bereid samen met je collega's ook ander buitenschrijnwerk te plaatsen (zoals glas rolluiken garagepoorten zonneweringen).

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ERPE-MERE (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Erpe-Mere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

 • JOBSTUDENT VERTALER FRANS - NEDERLANDS (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor de vertaling van een onthaalbrochure en de website van een bedrijf regio Menen. Je zult een 60-tal uur spenderen aan de vertaling. Je bent beschikbaar tussen september en december om enkele uren per week op het kantoor in Menen te gaan vertalen. Je vertaalt van het Nederlands naar het Frans.

 • Planner (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: NDQ

  Type: Vaste Job

  Je staat samen met ons operationeel team in voor de organisatie en planning van onze transporten. Je hebt contact met onderaannemers en maakt de dagelijkse planning. Je geeft instructies aan onderaannemers en volgt die op. Bijkomende job gezien de groei op onze nieuwe site met nieuwe burelen en logistiek magazijn.

 • Digital Accountmanger - Unilever (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Badenoch & Clark

  Type: Vaste Job

  • Jij beheert de klantenrelaties en zorgt voor top tevredenheid. • Je bent verantwoordelijke voor de marketing campagnes en programma's van een aantal gekende Unilever merken zoals Solo, Knorr, Becel, Lipton Ice Tea, Ola,.. • Jij leeft je helemaal in in de business van de merken onder jouw beheer en bent een volwaardig gesprekspartner voor de brand managers. • Je detecteert hun sales en marketing noden en vertaalt hun objectieven in marketing plannen en campagne tactics, die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn.

 • Process / Production Engineer (kunststof) (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Vaste Job

  Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Process / Manufacturing Engineer : ontwikkel je nieuwe plastic preforms en flessen in de pilot plant verwissel je proefmatrijzen en start je de testmachines op verbeter je de processen qua efficiëntie, kost, betrouwbaarheid,... controleer je de proefseries en valideer/rapporteer je de nieuwe processen assisteer je bij onderhoud en de introductie van nieuwe technologieën Bedrijfsprofiel : Bedrijf in kunststof te Brecht met een 110-tal vaste medewerkers

 • NT2 Taaltrainer (Regio Nivelles)

  Regio: Regio Nivelles

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  http://www.callinter.com/wie-zijn-we/*******Taken: Call International, een organisatie voor taalopleidingen en communicatie, ontwikkelt zich steeds. We zijn op zoek naar gemotiveerde NT2 taaltrainer voor de Luikse regio. U houdt van het onderwijs en lesgeven. Zelfs indien u weinig ervaring heeft, wenst u nederlands te onderwijzen binnen een dynamisch team waar de menselijke relatie en de pedagogische ondersteuning van groot belang zijn? Wenst u gevarieerde, verrijkende opdrachten en gemotiveerde klanten? Stuur mij dan snel uw CV en overtuigende motivatiebrief naar [email protected] Uw opdrachten zullen op maat van uw vaardigheden zijn en u zult de mogelijkheid krijgen te groeien in het bedrijf! Volgens onze taaltrainers, zijn wij een uniek geval in de sector van taalopleidingen. Doorheen een werkelijke pedagogische begeleiding van ons team, en aangepaste antwoorden aan de noden van de klant, getuigen wij van een grote vakkennis en een werkelijk entoesiasme, die al meer dan 30 jaar lang onze reputatie vormen. (Het zijn de klanten zelf die het zeggen, 94% tevredenheid) Wij vragen het statuut van zelfstandige (in bijberoep of volledige zelfstandige) . U moet beschikken over een gemotoriseerd voertuig, een laptop, een gsm , en u bent enthousiast! Wij verheugen ons u te ontmoeten bij Call International!

 • kelners (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: GRAND CAFE

  Type: Werfreserve

  Bediening

 • HR Business Partner (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: Intys HR

  Type: Werfreserve

  experience in a non-HR environment, followed by minimum 3 years a solid generalistic HR experience in: Recruitment & Selection, Social Legislation,Performance Management,Payroll,Training & Development,Talent Management. And preferably also in: Function Classification,Competency Management,Assessments,Labour Relations

Zoek naar antwoorden van Devege in sociale netwerken
Look for responds of Devege in social networks

Lees alle opmerkingen voor Devege. Laat een reactie achter voor Devege. Devege bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Devege. Leave a respond for Devege. Devege on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Devege op de google maps. Adres en contacten Devege
Location of Devege on the google maps. Address and contacts of Devege

Andere gerelateerde bedrijven als come Devege Devege: Pascalino | INTER-CHE-M. | VERGOTE LAKKERIJ | Dere F | BTC-CTB NV

Other related companies as Devege: Pascalino | INTER-CHE-M. | VERGOTE LAKKERIJ | Dere F | BTC-CTB NV

Devege is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Devege, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05483520507. Het bedrijf Devege bevindt zich op het adres: Smesweg 56 9340 Lede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 226,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Devege zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Devege is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Devege is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Devege, openstaande posities, locatie van Devege op de kaart.

Devege is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Devege, company assigned to the tax number BE05483520507. The company Devege is located at the address: Smesweg 56 9340 Lede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 226,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Devege were not found.
The main activity of Devege is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Devege is not available. You also can look at reviews of Devege, open positions, location of Devege on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Devege, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Devege, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Devege, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Devege, employees, financial statistics.