Alg. Ond. Vervoort

Contactgegevens Alg. Ond. Vervoort: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alg. Ond. Vervoort: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alg. Ond. Vervoort

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandstraat 103; 3590; Diepenbeek, België

Telefoon (phone): 011 32 33 49 (+32-011 32 33 49) 011 32 33 49 (+32-011 32 33 49)

Fax (fax): 011 32 32 16 (+32-011 32 32 16) 011 32 32 16 (+32-011 32 32 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alg. Ond. Vervoort: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alg. Ond. Vervoort"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alg. Ond. Vervoort"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alg. Ond. Vervoort, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alg. Ond. Vervoort. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alg. Ond. Vervoort, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alg. Ond. Vervoort. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alg. Ond. Vervoort
Products information Alg. Ond. Vervoort

BTW identificatienummer (tax): BE02148620605
Ondernemingsnummer: 1734161376
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 674,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Alg. Ond. Vervoort zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Repair services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alg. Ond. Vervoort
(Get full report from official database of BE for Alg. Ond. Vervoort)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alg. Ond. Vervoort
Addition kinds of activities for Alg. Ond. Vervoort

327500. Gipsproducten | Gypsum products
20260105. Half om half | Half and half
32970300. Hittebestendige mengsels | Heat resistant mixtures
34990400. Nieuwigheden en cadeauartikelen, waaronder trofeeën | Novelties and giftware, including trophies
50470302. Baden, whirlpool | Baths, whirlpool

Werken bij Alg. Ond. Vervoort: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alg. Ond. Vervoort: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alg. Ond. Vervoort. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alg. Ond. Vervoort. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - Bijverdienste op woensdag (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingenvoor op woensdag. Eventueel kan dit worden aangevuld met andere dagen in de week. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • Keukenoperator met een passie voor chocolade (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal onder meer bestaan uit: - Correcte vullingen draaien voor pralines en paaseitjes - Productieorders correct opvolgen en controleren - Traceerbaarheid van de producten garanderen - Controleren van de houdbaarheid van de producten - Alle gebruikte materialen en machines in propere staat achterlaten en ontsmetten

  • Sales Support Medewerkers (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een netwerkmarketingbedrijf dat dagelijks 1000 consultants op de baan stuurt, zijn we op zoek naar support medewerker om de opvang van inkomende commerciële, logistieke en technische (aan)vragen op te vangen. Je staat in contact met klanten, verkopers en partners waarbij je de contracten opvolgt, de eventuele problemen hieromtrent dispatched en vragen beantwoordt, commercieel of technisch.

  • Kassier(ster) (m\v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AS Adventure Olen zoeken wij nog een avontuurlijke kassamedewerker Als AS medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze produkten en een fraaie winkelomgeving. Kortom, samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopsresultaten, tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kander van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken

  • Student schoonmaak (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste en ouder dan 18 jaar? Wij zoeken een student om in een winkel in de buurt te poetsen op zondag.

  • Jobstudent verkoop Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • junior developers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Brain²

    Type: Vaste Job

    Als ontwikkelaar bij Brain² kan je deel uitmaken van ons intern product development team of ingeschakeld worden bij één van de vele uitdagende projecten bij één van onze internationale klanten. Je hebt interesse in bedrijfsprocessen en integratie en automatisatie van productieketens. Je vertegenwoordigt onze expertise en deskundigheid met je praktijkgerichte mentaliteit Met oog voor detail en een uitmuntende technische knowhow zie je ieder probleem als een nieuwe uitdaging. Je beschikt over een uitgesproken analytische geest. Je durft out-of the box te denken en je kan zelfstandig werken aan nieuwe uitbreidingen. Je kan eigen analyses maken en op termijn zelfstandig projecten beheren. Je bent een bachelor of master informatica of gelijkwaardig door ervaring. Je bent een ontwikkelaar met zin om zich verder te verdiepen in Java of .Net ontwikkeling. Je kan zelfstandig werken aan projecten in overleg en samenwerking met de Lead Developers om de ontwikkeling helemaal af te stemmen op de behoeften.

  • Regionale Sales representant(e) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Psycholoog/ Psychologe (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren. Indien gewenst, kan er ook met volwassenen (gezinnen) gewerkt worden. Je zult meedraaien in het team van psychotherapeuten die er reeds is. Takenpakket: Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie

  • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

  • extra voor weekend (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ONS GEDACHT

    Type: Werfreserve

    wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

Zoek naar antwoorden van Alg. Ond. Vervoort in sociale netwerken
Look for responds of Alg. Ond. Vervoort in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alg. Ond. Vervoort. Laat een reactie achter voor Alg. Ond. Vervoort. Alg. Ond. Vervoort bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alg. Ond. Vervoort. Leave a respond for Alg. Ond. Vervoort. Alg. Ond. Vervoort on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alg. Ond. Vervoort op de google maps. Adres en contacten Alg. Ond. Vervoort
Location of Alg. Ond. Vervoort on the google maps. Address and contacts of Alg. Ond. Vervoort

Andere gerelateerde bedrijven als come Alg. Ond. Vervoort Alg. Ond. Vervoort: MBE Renovation SPRL | MEIR TOMMY | CLEPPE & FILS | LUC LEQUEUX | Gathoye Freddy

Other related companies as Alg. Ond. Vervoort: MBE Renovation SPRL | MEIR TOMMY | CLEPPE & FILS | LUC LEQUEUX | Gathoye Freddy

Alg. Ond. Vervoort is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alg. Ond. Vervoort, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02148620605. Het bedrijf Alg. Ond. Vervoort bevindt zich op het adres: Zandstraat 103; 3590; Diepenbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 674,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Repair services. Producten gemaakt in Alg. Ond. Vervoort zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alg. Ond. Vervoort is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alg. Ond. Vervoort is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alg. Ond. Vervoort, openstaande posities, locatie van Alg. Ond. Vervoort op de kaart.

Alg. Ond. Vervoort is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alg. Ond. Vervoort, company assigned to the tax number BE02148620605. The company Alg. Ond. Vervoort is located at the address: Zandstraat 103; 3590; Diepenbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 674,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Repair services. Products created in Alg. Ond. Vervoort were not found.
The main activity of Alg. Ond. Vervoort is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Alg. Ond. Vervoort is not available. You also can look at reviews of Alg. Ond. Vervoort, open positions, location of Alg. Ond. Vervoort on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alg. Ond. Vervoort, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alg. Ond. Vervoort, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alg. Ond. Vervoort, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alg. Ond. Vervoort, employees, financial statistics.