AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke)

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke)
Private companiesMotor Freight Transportation • AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke)

Contactgegevens AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke): address, phone, fax, email, website, opening hours

AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rupelweg 6; 2850; Boom, België

Telefoon (phone): 03 888 78 00; 015 31 63 40 (+32-03 888 78 00; 015 31 63 40) 03 888 78 00; 015 31 63 40 (+32-03 888 78 00; 015 31 63 40)

Fax (fax): +32 (58) 470-37-14 +32 (58) 470-37-14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke)
Products information AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke)

BTW identificatienummer (tax): BE05200897216
Ondernemingsnummer: 1975036621
Hoofdstad (capital): 180,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Drain pipes (Unblocking); Rubbish removal; Contractors - Sewing; Septic tanks; Guides

Product categorie (product category): Repair services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke)
(Get full report from official database of BE for AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke))

Aanvulling soorten activiteiten voor AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke)
Addition kinds of activities for AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke)

353105. Schrapers, graders, rollers en dergelijke apparatuur | Scrapers, graders, rollers, and similar equipment
22111000. Linnen en tussenbanden, katoen | Linings and interlinings, cotton
22210606. Muurbekledingsstoffen, kunstmatige vezels en zijden | Wall covering fabrics, manmade fiber and silk
23290206. Timmerjassen: mannen, jongeren en jongens | Lumber jackets: men's, youths', and boys'
26790705. Muur tegel, geëmailleerde masoniet: gemaakt van gekocht materiaal | Wall tile, enameled masonite: made from purchased material
34239910. Randgereedschap voor houtbewerking: augers, bits, gimlets, etc. | Edge tools for woodworking: augers, bits, gimlets, etc.
35750000. Computer terminals | Computer terminals
51699905. Boorselder | Drilling mud
73190101. Buskaart reclame | Bus card advertising

Werken bij AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke). Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Je staat in voor de onderhoudswerken en herstellingen aan het machinepark en gebouwen. Je lost efficiënt storingen op en zorgt voor verbetering van de installaties.

  • Draaier conventioneel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De draaier is verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Je staat in voor het verwijderen van oude bekleding, de draaier spant de wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Dan wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Je bent verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen.

  • Tijdelijke magazijnbediende (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek bediende zal je takenpakket onder meer bestaan uit: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen

  • Operator inpak - 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe job en interesse in de voeding? Bovendien ben je wat technisch aangelegd? Zo ja, dan geven wij graag een woordje uitleg over de volgende vacature bij onze klant actief in de voeding.  Inhoud van de job Je staat in voor het draaiende houden van een lijn: invoer van groenten, stapelen van de dozen, ... Je stelt de machines in: gewicht, snelheid Als er zich problemen voordoen, probeer je deze op te lossen, vaak in overleg met je verantwoordelijke Je houdt hierbij goed de veiligheid in het oog Je voert kwaliteitscontroles uit op de verpakking: Hangt het juiste ticket op de doos? Klopt het gewicht? Is de doos goed gelijmd? ... Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn

  • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

  • HUISHOUDHULP GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Geel en Mol zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Vliegende Huishoudhulp - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Als Vliegende Huishoudhulp, werk je niet bij vaste klanten. Jij staat in voor vervangingen of voor klanten waar we dringend korte hulp moeten bieden. Zo help je steeds mensen uit de nood. De job is daardoor zeer afwisselend: behalve de grote variatie aan taken, ontmoet je elke week weer nieuwe mensen. Wil je toch liever bij vaste klanten werken, dan kan dat: 't Gerief zoekt in alle regio's naar vaste huishoudhulpen. Je wordt steeds ondersteund door een jobcoach. Hij of zij maakt tijd voor een uitgebreid onthaal zodat je een goede start kan maken. Maar ook later in de tewerkstelling heb je regelmatig contact met je coach en kan je er steeds terecht met al je vragen. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • magazijnier met zin voor administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor de controle van de laadkade, het voorbereiden van de klaarzetlijsten, het toewijzen en wijzigen van locaties en transfers. Je werkt 38 uur per week, waarvan één weekend op de twee. We zijn op zoek naar iemand die zich hierin herkent: • Je hebt enige ervaring. • Je bent dynamisch en steekt graag de handen uit de mouwen. • Je kan je goed organiseren en bent een teamplayer. • Je bent punctueel en klantvriendelijk. • Je bent stressbestendig. • Attest heftruck en/of rijbewijs type B is een plus. • Je bent flexibel, zowel naar takenpakket als naar uren. • Kennis van het Frans is noodzakelijk.

  • Opticien (+ optometrist) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: BAECKENS OPTICS

    Type: Vaste Job

    BAECKENS OPTICS bvba, reeds 72 jaar gevestigd in hartje Merchtem (Vlaams-Brabant), zoekt een gemotiveerde opticien (+ optometrist) voor full-time onmiddellijke indiensttreding. Bij voorkeur ervaring in oogmeting en lensaanpassing, verkoop en atelierwerk.

  • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

  • Mechanical Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en data sheets voor zowel static- als rotating equipment. * Meest voorkomende soorten equipment: tanks, vaten, heat-exchangers, pompen, compressoren.  * Basiskennis voor bijbehorende elektromotoren, laadarmen, slangen(torens), mixers, pig-stations, etc. en kennis van de verschillende materialen, isolatie, coating, … komt hierbij goed van pas.  * Op de hoogte van ATEX- en PED-richtlijnen. Als mechanical engineer werk je zelfstandig of wordt je aangestuurd door een senior engineer en/of projectleider. Je onderhoudt in sommige gevallen rechtstreeks contact met de opdrachtgever en/of leverancier. Een schriftelijke verslaglegging en rapportage behoren tot de taken.

  • NKO-arts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent staflid in associatief verband met de huidige NKO-artsen.

Zoek naar antwoorden van AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke) in sociale netwerken
Look for responds of AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke) in social networks

Lees alle opmerkingen voor AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke). Laat een reactie achter voor AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke). AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke). Leave a respond for AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke). AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke) op de google maps. Adres en contacten AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke)
Location of AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke) on the google maps. Address and contacts of AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke)

Andere gerelateerde bedrijven als come AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke) AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke): Best-Auto Roeselare NV | Van Der Jeught G | Dioos E | JACQUES & CHARLIER | SCHNEIDER A. & J.M.

Other related companies as AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke): Best-Auto Roeselare NV | Van Der Jeught G | Dioos E | JACQUES & CHARLIER | SCHNEIDER A. & J.M.

AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke) is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05200897216. Het bedrijf AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke) bevindt zich op het adres: Rupelweg 6; 2850; Boom. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 180,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 631,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Repair services. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Rubbish removal; Contractors - Sewing; Septic tanks; Guides.
De hoofdactiviteit van AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke) is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke), openstaande posities, locatie van AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke) is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke), company assigned to the tax number BE05200897216. The company AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke) is located at the address: Rupelweg 6; 2850; Boom. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 180,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 631,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Repair services. List of products are Drain pipes (Unblocking); Rubbish removal; Contractors - Sewing; Septic tanks; Guides.
The main activity of AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke) is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke) is not available. You also can look at reviews of AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke), open positions, location of AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke), employees, financial statistics.