Lavrys T

Contactgegevens Lavrys T: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lavrys T: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lavrys T

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Willem van Oranjehof 41 1933 Sterrebeek (Zaventem), België

Telefoon (phone): +32 (61) 612-64-72 +32 (61) 612-64-72

Fax (fax): +32 (86) 697-23-72 +32 (86) 697-23-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lavrys T: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lavrys T"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lavrys T"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lavrys T, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lavrys T. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lavrys T, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lavrys T. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lavrys T
Products information Lavrys T

BTW identificatienummer (tax): BE04773803710
Ondernemingsnummer: 4893280029
Hoofdstad (capital): 556,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 103,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Lavrys T zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lavrys T
(Get full report from official database of BE for Lavrys T)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lavrys T
Addition kinds of activities for Lavrys T

20910301. Kabeljauw, genezen, NSK | Codfish, cured, nsk
22110000. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
23860203. Broek, leer | Pants, leather
27520200. Promotie printen, lithografisch | Promotional printing, lithographic
31449902. Dress schoenen, vrouwen | Dress shoes, women's
63210202. Broederschade- en zorgverzekeringsorganisaties | Fraternal accident and health insurance organizations
94110402. Administratie van educatieve programma's, staatsregering | Administration of educational programs, state government

Werken bij Lavrys T: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lavrys T: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lavrys T. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lavrys T. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE voor een bouwhandel (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwpunt regio Westerlo zoeken we een chauffeur CE voor het leveren van materiaal op de werven. Je zal ook met je kraan de welfsels plaatsen. Je start elke dag rond 5.00-6.00 (afhankelijk van de werf) en werkt dus in daguren. Overuren vormen geen probleem voor jou. Na een geslaagde interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Ingeschreven in PC 140.

 • Keukenmedewerker productieomgeving m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een voltijdse keukenmedewerker. (m/v) Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: Snijden van groenten Bereiden van koude maaltijden Bereiden van warme maaltijden Keukengerei afwassen Afgewerkte producten inpakken

 • REISAGENT - VERANTWOORDELIJKE ZAKENREIZEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een reisbureau gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk verantwoordelijke voor zakenreizen. Je bent de verantwoordelijk voor het team dat zakenreizen verzorgt Zelf verzorg je ook boekingen van zakenreizen Je zorgt dat de verkoopspolitiek perfect in praktijk wordt uitgeoefend Klantvriendelijkheid is voor jou prioriteit, je luistert naar klachten van de klanten Je motiveert je medewerkers om een professionele en klantgerichte houding te ontwikkelen Je optimaliseert de service van het reisbureau

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Brugge 16u/week (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken (ev. wassen). Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • STUDENT marketeer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Een innovatief jong bedrijf dat op zoek is naar een hands-on marketing coördinator die de strategie verfijnt alsook operationeel vertaalt. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! - Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. - Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft - Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Hoe vaak werk ik? Als student(e) marketing werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

 • Studenten interviewers (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: D-Sense

  Type: Studentenjob

  Je doet een tabletbevraging in de luchthaven van Oostende. Je kunt je een aantal dagen vrijmaken in de periode van 24/09/2018 en 31/10/2018.

 • Betonarbeider (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingezet bij de productie van betonnen prefab-elementen. Je werkt in onze productiehal in Brugge. Je staat in voor het voorbereiden en bevestigen van de stalen bekistingen. Je helpt tijdens het storten van beton. Je werkt de betonbalken af. Je staat ook mee in voor het opruimen van de productiehal.

 • Back-end developer (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Intersentia

  Type: Vaste Job

  Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

 • Winkelbediende bakkerij part-time (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Vaste Job

  Je werkt als winkelbediende in de bakkerij. Je bestelt de klanten, je versnijdt de broden en rekent af. Je werkt volgens volgend uurrooster: week 1 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h, week 2 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h en op zondag van 6.30 tot 12h

 • Logopedist(e) (m/v) (ITEGEM)

  Regio: ITEGEM

  Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken en ons multidisciplinaire aanbod uit te breiden. Ben jij een gemotiveerde logopedist(e) en heb je zin in een leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen! Als logopedist(e) in ons team zal je een nieuw aanbod opstarten binnen onze praktijk, cliënten van aanmelding tot beëindiging van therapie opvolgen en nauw samenwerken met de andere teamleden.

 • Installateur sanitair Waals Brabant (Regio Nivelles)

  Regio: Regio Nivelles

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een sanitairspecialist die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Sorteerster 2-ploegen (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Werfreserve

  Voor een gekend voedingsbedrijf, regio Kortemark, zijn wij op zoek naar een sorteerder/ster voor werfreserve. Je staat aan de lopende band en sorteert de groenten op grootte en gebreken. Je doet graag bandwerk en maakt er geen probleem van om in twee ploegen te werken.

Zoek naar antwoorden van Lavrys T in sociale netwerken
Look for responds of Lavrys T in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lavrys T. Laat een reactie achter voor Lavrys T. Lavrys T bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lavrys T. Leave a respond for Lavrys T. Lavrys T on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lavrys T op de google maps. Adres en contacten Lavrys T
Location of Lavrys T on the google maps. Address and contacts of Lavrys T

Andere gerelateerde bedrijven als come Lavrys T Lavrys T: PROFIT-HOME | LIECKENS A | Scotty | Hub's | Lahamu

Other related companies as Lavrys T: PROFIT-HOME | LIECKENS A | Scotty | Hub's | Lahamu

Lavrys T is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lavrys T, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04773803710. Het bedrijf Lavrys T bevindt zich op het adres: Willem van Oranjehof 41 1933 Sterrebeek (Zaventem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 556,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 103,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Lavrys T zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lavrys T is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lavrys T is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lavrys T, openstaande posities, locatie van Lavrys T op de kaart.

Lavrys T is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lavrys T, company assigned to the tax number BE04773803710. The company Lavrys T is located at the address: Willem van Oranjehof 41 1933 Sterrebeek (Zaventem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 556,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 103,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Lavrys T were not found.
The main activity of Lavrys T is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Lavrys T is not available. You also can look at reviews of Lavrys T, open positions, location of Lavrys T on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lavrys T, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lavrys T, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lavrys T, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lavrys T, employees, financial statistics.