Roth

Contactgegevens Roth: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Roth: address, phone, fax, email, website, opening hours

Roth

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Halenfeld 18 4771 Ambleve, België

Telefoon (phone): +32 (2) 148-46-59 +32 (2) 148-46-59

Fax (fax): +32 (87) 964-55-88 +32 (87) 964-55-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Roth: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Roth"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Roth"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Roth, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Roth. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Roth, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Roth. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Roth
Products information Roth

BTW identificatienummer (tax): BE08008178710
Ondernemingsnummer: 7565155029
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 191,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Roth zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Roth
(Get full report from official database of BE for Roth)

Aanvulling soorten activiteiten voor Roth
Addition kinds of activities for Roth

325500. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
737500. Informatie retrieval diensten | Information retrieval services
12319902. Herstel van antraciet van culm banken | Recovery of anthracite from culm banks
32719908. Blokken, beton: isolatie | Blocks, concrete: insulating
35549902. Corrugatie machines, papier | Corrugating machines, paper
36210107. Motorbehuizingen | Motor housings
79991400. Verhuur en diensten voor strand- en watersportuitrusting | Beach and water sports equipment rental and services

Werken bij Roth: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Roth: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Roth. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Roth. Looking for open vacancies in other companies

 • Ondersteunende aankoper tijdelijk (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een petrochemisch bedrijf zijn we momenteel opzoek naar een tijdelijke aankoper (m/v), dit vanaf heden tot einde 2018. Verlenging of verandering naar optie vast is mogelijk. Taken: je zal voornamelijk administratieve ondersteuning bieden aan de collega's aankopers je zal meestreven naar het behalen van goede resultaten

 • Documentation Agent (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP MARITIEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

 • GARNIERDER (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor het garnieren van stoelen, zetels, banken etc. Daarnaast zorg je voor de voornereiding tot garnieren, het monteren van veren op kaders, plakken van mousse etc.

 • Polyvalente productiemedewerker - DAG of 2 ploegen m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Start People Roeselare LA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de afdeling 'mechanische ventilatie' zoeken wij een polyvalente arbeider: verpakkingswerk, orderpicking en minder complexe montage.

 • Operator Afvulmachines (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - U staat in voor het bedienen van onze hooggeautomatiseerde vulmachines - U voert diverse controles uit en registreert deze nauwgezet, zodat de kwaliteit maximaal geborgd blijft - U draagt zorg voor een propere en hygiënische installatie en werkplek - U ondersteunt techniekers bij herstellingen en/of preventief onderhoud

 • CUSTOMER SERVICE EXPORT (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Hays Response Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bedrijf in de voedingsindustrie in Aalst is Hays Response Gent op zoek naar een customer service medewerker. * Customer service - Export * Nederlands - Engels - Frans * Aalst Als customer service medewerker ben je het aanspreekpunt voor de klanten m.b.t. de orders. Je staat in voor de correcte verwerking van de bestellingen waarbij je rekening houdt met productie en levertermijn. Hiernaast behandel je ook de vragen van klanten inzake de status van hun bestelling, beschikbaarheid van de producten, prijzen, kwaliteit,... Je stemt af met jouw collega's op de verschillende afdelingen en koppelt de informatie terug naar de klanten. Je werkt vooral op de exportmarkt, waarbij je contact hebt met klanten buiten Europa. Je beheert jouw eigen klantenportfolio.

 • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Uitzendconsulent regio Waas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Agilitas

  Type: Vaste Job

  Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento. Daarnaast is Agilitas Group ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal. Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Elke dag is anders wanneer je werkt met talenten Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie! Als uitzendconsulent in regio Waas ga jij op zoek naar het talent in iedereen : Kandidaten die zich inschrijven op kantoor screen je op profiel, motivatie en sterktes. Je zoekt ook actief naar potentiële kandidaten, die je telefonisch screent en op kantoor uitnodigt voor een verkennend gesprek. Jouw uitdaging is het vinden van een kwalitatieve match tussen kandidaat en vacature. Sterke kandidaat gevonden? Dan overtuig je ook jouw klant van het talent van je kandidaat. Een top-kandidaat, maar geen vacature beschikbaar? Dan ga je voor die extra uitdaging en doe je proactieve voorstellingen. Zo kan je een nieuwe klant mee binnenhalen! Zowel klant als kandidaat volg je van begin tot einde nauw op. Je verzorgt ook de administratieve opvolging van klanten- en kandidatendossiers (contractopmaak, sociale documenten etc) en stelt de nodige planningen op.

 • Medior Javascript Engineer (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Nanogrid

  Type: Vaste Job

  Als software engineer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, optimaliseren en ontwikkelen van de nanoGrid-toepassing. Teneinde de sterke performantie van onze nanoGrid-toepassing bij exponentiële groei te behouden en verder uit te bouwen. Tot je takenpakket behoren o.a. Opvolgen van softwareprojecten van begin tot einde Perfect de balans maken tussen programmeertaal en gebruiksvriendelijkheid Ontwerpen en onderhouden van interfaces en protocollen Uitvoeren van bugtests in de nanoGrid-software, fouten zoeken en oplossingen aanbrengen Het aanspreekpunt zijn voor interne klanten inzake software Gebruikershandleidingen opstellen en de software documenteren Je werkt vanuit onze hoofdzetel in Erembodegem en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

 • Productie-Ingenieur (GIJZEGEM)

  Regio: GIJZEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Na een intensieve technische opleiding in België sta je in voor projecten ter ondersteuning van onze productie in België en/of in Tsjechië. Op projectbasis zorg je b.v. voor de opstart van een nieuw product; of je staat in voor procesverbeteringen; of je helpt tijdelijk een productieafdeling in goede banen te leiden; enz… Je werkt nauw samen met zowel Belgische als Tsjechische collega's en rapporteert rechtstreeks aan de directie in België.

 • Senior dossierbeheerder met zin in de toekomst - Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Een kantoor met een familiale touch kan je wel bekoren? Dan is dit kantoor dat geleid wordt door een man/vrouw - team misschien wel de geschikte plaats voor jou! Dit op en top familiekantoor dat reeds in 1967 werd opgericht en in 2003 werd overgelaten aan de dochter van de zaakvoerder, wist gedurende de jaren een bijzonder klantenbestand op te bouwen. Dit kantoor wenst zijn klanten niet alleen boekhoudkundig maar ook fiscaal te ondersteunen. Ze doen dit niet alleen voor de bestaande eenmanszaken en vennootschappen, maar ook voor starters die zij voorzien van de nodige begeleiding. Dossierbeheerder - Functie Als senior dossierbeheerder ben jij de eerste contactpersoon voor de klanten, je vangt al hun vragen op en kan hen voorzien van de nodige informatie en adviezen. Van A-Z je dossiers beheren zal tot je dagelijkse takenpakket behoren, zodat je op de hoogte bent van je eigen dossiers en deze volledig zelfstandig kan afwerken.

 • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van Roth in sociale netwerken
Look for responds of Roth in social networks

Lees alle opmerkingen voor Roth. Laat een reactie achter voor Roth. Roth bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Roth. Leave a respond for Roth. Roth on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Roth op de google maps. Adres en contacten Roth
Location of Roth on the google maps. Address and contacts of Roth

Andere gerelateerde bedrijven als come Roth Roth: Schiffeleers Elektro BVBA | FESTRAETS | PATRICIA GABRIEL | Ataf Car Electronics | GUY VEREECKEN

Other related companies as Roth: Schiffeleers Elektro BVBA | FESTRAETS | PATRICIA GABRIEL | Ataf Car Electronics | GUY VEREECKEN

Roth is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Roth, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08008178710. Het bedrijf Roth bevindt zich op het adres: Halenfeld 18 4771 Ambleve. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 191,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Roth zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Roth is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Roth is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Roth, openstaande posities, locatie van Roth op de kaart.

Roth is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Roth, company assigned to the tax number BE08008178710. The company Roth is located at the address: Halenfeld 18 4771 Ambleve. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 191,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Roth were not found.
The main activity of Roth is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Roth is not available. You also can look at reviews of Roth, open positions, location of Roth on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Roth, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Roth, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Roth, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Roth, employees, financial statistics.