Vanmarcke D BVBA

Contactgegevens Vanmarcke D BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanmarcke D BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanmarcke D BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ter Kommerenweg 11 8560 Moorsele (Wevelgem), België

Telefoon (phone): +32 (61) 114-10-26 +32 (61) 114-10-26

Fax (fax): +32 (12) 849-56-78 +32 (12) 849-56-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanmarcke D BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanmarcke D BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanmarcke D BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanmarcke D BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanmarcke D BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanmarcke D BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanmarcke D BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanmarcke D BVBA
Products information Vanmarcke D BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09332031250
Ondernemingsnummer: 8243011474
Hoofdstad (capital): 686,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Vanmarcke D BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanmarcke D BVBA
(Get full report from official database of BE for Vanmarcke D BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanmarcke D BVBA
Addition kinds of activities for Vanmarcke D BVBA

324100. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
17990103. Installatie van speelplaatsconstructies en apparatuur | Playground construction and equipment installation
36250203. Flow actuated elektrische schakelaars | Flow actuated electrical switches
80710106. Neurologisch laboratorium | Neurological laboratory
92210203. Gemeentelijke politie | Municipal police

Werken bij Vanmarcke D BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanmarcke D BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanmarcke D BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanmarcke D BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator CNC freesmachine + CNC draaibank (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Waregem zij we op zoek naar een operator cnc freesmachine + cnc draaibank

 • Dossierbeheerder payroll - Personeelsdienst (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: AZ Sint-Maarten

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Dienst De personeelsdienst staat in voor het beheer van het administratief dossier van alle medewerkers. De dienst zorgt eveneens voor de correcte verwerking van de tijdsregistratie en voor de tijdige betaling van lonen en andere vergoedingen. Bovendien zijn de dossierbeheerders expert in sociaal-juridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, SWT, … Functie Je staat in voor de payroll en personeelsadministratie van de personeelsleden van een aantal toegewezen afdelingen Je bent als dossierbeheerder het aanspreekpunt voor de personeelsleden van de toegewezen afdelingen: je geeft zo nodig toelichting bij hun loonberekening, je geeft informatie over sociaaljuridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, enz…, je verwerkt de personeelsgegevens in het loonpakket en je volgt de verwerking in het tijdsregistratiesysteem mee op Je werkt in een team van dossierbeheerders en je rapporteert aan de hoofdverantwoordelijke payroll en tijdsregistratie Profiel Je beschikt over een bachelor / A1 – diploma, richting personeelsbeheer of bedrijfseconomie Ervaring met PC 330.01 is een pluspunt Je hebt een zeer goede kennis van e-blox Je gaat bij de uitvoering van je taken gestructureerd en planmatig te werk Je werkt zeer accuraat en ordelijk Je hebt een analytische geest en zoekt ook graag minder voor de hand liggende probleemsituaties uit Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Voltijds contract bepaalde duur voor 6 maanden. Indiensttreding 7 januari 2019 Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Brenda Bosschem, hoofdverantwoordelijke op nummer 015/89.12.97

 • Projectleider Beton (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een wegenbouwbedrijf gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een projectleider Beton: Je bent het voornaamste aanspreekpunt van de betonploeg (wegenbeton en lijnvormige elementen). Je bent verantwoordelijk op technisch, commercieel en financieel vlak voor de grote projecten met beton. Je staat in voor de veiligheid en de kwaliteit op de werf en onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers. Gedurende het hele project (van de voorbereiding tot de oplevering) leid en coördineer je alle activiteiten. Je rapporteert op regelmatige basis aan de directie over het verloop van de projecten.

 • Monteur (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een nieuwe kracht om het team aan te vullen. Als Monteur zal je de volgende taken uitoefenen: je kan planlezen lassen een meerwaarde je bent veelzijdig en vertrouwd met diverse montage technieken (ramen deuren trappen leuningen)

 • Huishoudhulp dienstencheques Roeselare - Oekene - Rumbeke - Beveren (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Studenten gezocht - Fashion OUTLET 9, 10 & 11 november 2018 - Merchtem (M/V) (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Studentenjob

  De taken voor « de verkopers » houden in: • Het organiseren van de kledingwaren in de stock, herschikken van de winkel, het opruimen van de winkel en de rekken. De taken voor « het kassapersoneel » houden in: • Het correct uitvoeren van de registraties (scanning van de kleding) en de correct inning.

 • Logistiek medewerker (VOORDE)

  Regio: VOORDE

  Bedrijf: WILGENDRIES VOORDE

  Type: Vaste Job

  Verdelen en begeleiden van bewoners tijdens de maaltijd; Aanvullen van drank op kamer bewoners; Verdelen en verzamelen van het linnen; Aanvullen van karren en voorraadbeheer; Afwas; Opmaken van bedden; ...

 • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: CELEKO

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Sint-Truiden naar 2 foodcorner medewerkers.1 Foodcorner medewerker gaat meer ingezet worden aan de "KASSA", & de andere hoofdzakelijk aan het "FOODGEDEELTE". Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

 • Servicemedewerker rijbewijs C (VAC005) (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Voor een goede klant van ons uit de omgeving van Boom-Puurs zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs C. Je bent het visitekaartje van de klant. Je ontzorgt je klanten met een fullservicepakket waarin hygiëne voorop staat. Je wisselt handdoekrollen, schoonloopmatten en je levert bevruiksartikelen zoals zeep en wc-papier af en je houdt de voorraden op peil. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het depot waar vanuit je werkt. Je start je dag rond 06:30 op het depot en laad je wagen om daarna richting de klanten te gaan. Iedere dag rij je variërende routes.

 • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes en administratie zijn jouw passie (West-VL) (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: MESENA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je kan goed overweg kan met sociale media. - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen. - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

 • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint- Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties. - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 13u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling bespreekbaar

 • Zorgkundige / Bejaardenhelper / Bejaardenhelpster (SINT-GENESIUS-RODE)

  Regio: SINT-GENESIUS-RODE

  Bedrijf: NURSE CARE @ HOME

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je takenpakket bestaat uit: Verzorging (kleine toiletten, steunkousen aantrekken,...) bieden aan mensen thuis. Medicatie toedienen die reeds is klaargezet door de verpleegkundigen. Onze klanten zijn voornamelijk gelegen in de regio Sint-Genesius-Rode en Alsemberg.

Zoek naar antwoorden van Vanmarcke D BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vanmarcke D BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanmarcke D BVBA. Laat een reactie achter voor Vanmarcke D BVBA. Vanmarcke D BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanmarcke D BVBA. Leave a respond for Vanmarcke D BVBA. Vanmarcke D BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanmarcke D BVBA op de google maps. Adres en contacten Vanmarcke D BVBA
Location of Vanmarcke D BVBA on the google maps. Address and contacts of Vanmarcke D BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanmarcke D BVBA Vanmarcke D BVBA: Permentier L | THIERRY LIENARD | ARSENE VAN SCHEPDAEL | WINDE LEMMENS | Minigrip

Other related companies as Vanmarcke D BVBA: Permentier L | THIERRY LIENARD | ARSENE VAN SCHEPDAEL | WINDE LEMMENS | Minigrip

Vanmarcke D BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanmarcke D BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09332031250. Het bedrijf Vanmarcke D BVBA bevindt zich op het adres: Ter Kommerenweg 11 8560 Moorsele (Wevelgem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 686,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 867,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Vanmarcke D BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanmarcke D BVBA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanmarcke D BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanmarcke D BVBA, openstaande posities, locatie van Vanmarcke D BVBA op de kaart.

Vanmarcke D BVBA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanmarcke D BVBA, company assigned to the tax number BE09332031250. The company Vanmarcke D BVBA is located at the address: Ter Kommerenweg 11 8560 Moorsele (Wevelgem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 686,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 867,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Vanmarcke D BVBA were not found.
The main activity of Vanmarcke D BVBA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanmarcke D BVBA is not available. You also can look at reviews of Vanmarcke D BVBA, open positions, location of Vanmarcke D BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanmarcke D BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanmarcke D BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanmarcke D BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanmarcke D BVBA, employees, financial statistics.