Beaupain B

Contactgegevens Beaupain B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beaupain B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beaupain B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Warche 28 4960 Malmedy, België

Telefoon (phone): +32 (65) 938-32-78 +32 (65) 938-32-78

Fax (fax): +32 (9) 193-54-69 +32 (9) 193-54-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beaupain B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beaupain B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beaupain B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beaupain B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beaupain B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beaupain B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beaupain B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beaupain B
Products information Beaupain B

BTW identificatienummer (tax): BE05825195312
Ondernemingsnummer: 2802581787
Hoofdstad (capital): 895,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 167,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Beaupain B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beaupain B
(Get full report from official database of BE for Beaupain B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beaupain B
Addition kinds of activities for Beaupain B

072400. Katoen ginning | Cotton ginning
07520103. Teeltdiensten, dieren- en dierenspecialiteiten (niet paarden) | Breeding services, pet and animal specialties (not horses)
22119912. Luier stoffen, nec | Diaper fabrics, nec
25190205. Reed meubels: opgevuld of vlak | Reed furniture: padded or plain
30890105. Vuilnisbakken, kunststoffen | Garbage containers, plastics
35719900. Elektronische computers, nec | Electronic computers, nec
37519902. Gears, motorfiets en fiets | Gears, motorcycle and bicycle
44990300. Boot en schip verhuur en verhuur, behalve plezier | Boat and ship rental and leasing, except pleasure
51999923. Variety winkelwaarschuwingen | Variety store merchandise

Werken bij Beaupain B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beaupain B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beaupain B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beaupain B. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelbediende tankstation voltijds m/v (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je ervaring als winkelmedewerker of in een broodjeszaak? Heb je interesse om te werken als medewerker in een tankstation? Dan is onderstaande vacature iets voor jou! Voor een tankstation in Nazareth zijn wij dringend op zoek naar een winkelbediende: Je zal de broodjes klaarmaken, klanten bedienen aan de kassa en zorgen dat de rekken aangevuld worden. Je zorgt ervoor dat de shop en de piste steeds netjes is en je helpt klanten op een vriendelijke manier verder. Je werkt in een variabel uurrooster. Je werkt zowel in de shop als aan de kassa

 • Theatertechnicus voor de Stad Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor CC De Mol in Lier zijn wij op zoek naar een theatertechnicus. Jouw taken:  Helpen met de op- en afbouw van theater- en muziekvoorstellingen en dit zowel op gebied van decor, licht als audio.  Lichtplannen zelfstandig realiseren en de armaturen richten en focussen.  Voorbereiden van de zaal (plaatsen van tafels en/of stoelen).  Toezien op de veiligheid op het podium en in de zaal.  Meehelpen bij de ontvangst van het publiek.  Kleine herstellingswerken uitvoeren. Inzet en leergierigheid zijn minstens even belangrijk als competenties. Ook technici met een specialisatie in enkel audio of belichting komen in aanmerking

 • Metser (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiaal bouwbedrijf in Dilsen-Stokkem zoekt Trixxo een gemotiveerde metser. Naast een goede motivatie verwachten we dat je ook een eerste werkervaring hebt opgedaan. Kennis van het verlijmen van snelbouwblokken en gevelsteen is een must. De werven zijn gelegen in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben jij in staat kwalitatief metselwerk af te leveren? Heb je ervaring in de particuliere woningbouw en in renovatiewerken? Dan ben jij de metser die wij zoeken!

 • Voedingsoperator 2 ploegen of vaste nacht regio Beringen (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een procesoperator in 2 ploegen en of vaste nacht: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, instellen, ombouwen en het bedienen van de installaties. Je voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je lokaliseert storingen aan de installatie en lost eenvoudige storingen op. Je reinigt de installatie en je werkplaats. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitoefening van je functie. Je behoudt de kwaliteit van uw produkten door controle te doen.

 • Heftrucker/Frigorist (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Passendale zoeken wij een heftruckchauffeur/frigorist.

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Halle - St.Pieters-Leeuw (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 uren per week (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk centrum.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die meerdere malen in de week het huishouden onder handen neemt.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het reguliere én detaillistische poetswerk,en strijk.U bent stipt en discreet, u werkt op een uiterst verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, hun woning is gelegen centraal Kortrijk , dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Administratief bediende - vervanging zes maanden (DENDERLEEUW)

  Regio: DENDERLEEUW

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Denderleeuw, zoeken wij momenteel een administratief bediende voor een vervangingsopdracht van zes maanden. Jouw taken? Je zal instaan voor een deeltje van de planning op te maken, en je bent bovendien verantwoordelijk voor het opvolgen van de uit te voeren werken. Hiervoor moet je vlot kunnen werken met excel, en nauwkeurig aan de slag gaan. Basis input pc

 • Host/Hostess | Vega (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Studentenjob

  Om hun gadgets aan andere bedrijven te tonen, hebben ze een truck ontworpen met alles erop en eraan: een vitrine om hun producten voor te stellen, een ingebouwde bar voor een drankje mee te pikken.. noem maar op! VEGA gaat heel België rond met deze truck om hun uitgebreid gamma voor te stellen bij bedrijven. Hiervoor zoeken we een host/hostess die de klanten alvast kunnen verwelkomen en hen een drankje aanbieden. Je gaat de klanten warm maken voor de producten die in de truck zijn tentoongesteld. Weet je helemaal niets over niveau-en drukinstrumenten? Geen probleem! De accountmanagers staan je te hulp om de klanten van jou over te nemen. Jouw voornaamste taak is iedereen op hun gemak stellen met een drankje en bij afscheid een gadget mee te geven.

 • Verkoopmederwerkers M/V (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: PEINEN KARINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de uitbouw van ons Antwerpse team zijn wij opzoek naar mensen om onze producten te verkopen en promoten en anderszijds ook aan teamopbouw willen doen .

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Beaupain B in sociale netwerken
Look for responds of Beaupain B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beaupain B. Laat een reactie achter voor Beaupain B. Beaupain B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beaupain B. Leave a respond for Beaupain B. Beaupain B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beaupain B op de google maps. Adres en contacten Beaupain B
Location of Beaupain B on the google maps. Address and contacts of Beaupain B

Andere gerelateerde bedrijven als come Beaupain B Beaupain B: COIFFURE HUGO | ERD?-SOL | KENAN FRUITS | DANIEL LIETARD | Interfluid

Other related companies as Beaupain B: COIFFURE HUGO | ERD?-SOL | KENAN FRUITS | DANIEL LIETARD | Interfluid

Beaupain B is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beaupain B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05825195312. Het bedrijf Beaupain B bevindt zich op het adres: Rue de la Warche 28 4960 Malmedy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 895,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 167,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Beaupain B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beaupain B is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beaupain B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beaupain B, openstaande posities, locatie van Beaupain B op de kaart.

Beaupain B is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beaupain B, company assigned to the tax number BE05825195312. The company Beaupain B is located at the address: Rue de la Warche 28 4960 Malmedy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 895,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 167,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Beaupain B were not found.
The main activity of Beaupain B is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Beaupain B is not available. You also can look at reviews of Beaupain B, open positions, location of Beaupain B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beaupain B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beaupain B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beaupain B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beaupain B, employees, financial statistics.