MDU

Contactgegevens MDU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MDU: address, phone, fax, email, website, opening hours

MDU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schaarbeekstraat 25; 9120; Beveren (Melsele), België

Telefoon (phone): 03 254 15 19; 0495 59 50 99 (+32-03 254 15 19; 0495 59 50 99) 03 254 15 19; 0495 59 50 99 (+32-03 254 15 19; 0495 59 50 99)

Fax (fax): 03 254 15 25 (+32-03 254 15 25) 03 254 15 25 (+32-03 254 15 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MDU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MDU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MDU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MDU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MDU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MDU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MDU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MDU
Products information MDU

BTW identificatienummer (tax): BE04283538818
Ondernemingsnummer: 8040588378
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 119,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Contractors (Materials & equipment for)

Product categorie (product category): Rental - Machines,apparatus and tools Professional use

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MDU
(Get full report from official database of BE for MDU)

Aanvulling soorten activiteiten voor MDU
Addition kinds of activities for MDU

078300. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
283600. Biologische producten, behalve diagnostisch | Biological products, except diagnostic
353299. Mijnbouwmachines, niet inbegrepen | Mining machinery, nec
20219902. Boterpoeder | Butter powder
33560700. zirkonium | Zirconium
35470101. Billet molens | Billet mills
36340200. Elektrische huishoudelijke kookgerei | Electric household cooking utensils
39491202. Mallets: polo, kroketten, enz. | Mallets: polo, croquet, etc.
96310400. Reglement, beheer van nutsbedrijven, overheidsniveau | Regulation, administration of utilities, level of government

Werken bij MDU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MDU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MDU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MDU. Looking for open vacancies in other companies

  • Afdelingsverantwoordelijke (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelens en rubbercompounds in Lanaken zijn we op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke. Verantwoordelijkheden: Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

  • Bandenmonteur (M/V) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur: - sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. - herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. - varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. - zorg jij ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg. - ben jij de specialist die bovendien weet dat de verschillende onderdelen van het onderstel van een voertuig goed moeten afgestemd zijn. Zo voorkom je vroegtijdige slijtage en vergroot je het rijcomfort en de veiligheid. TREFWOORDEN: bandenmonteur - automechaniek - monteur

  • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een magazijnier Deze magazijnier heeft tot taak de goederenontvangst en de goederenopslag alsmede het interne transport van de goederen gestructureerd en overeenkomstig planning te laten verlopen  Tevens verpakken/tellen en controleren van goederen  laden en lossen van vrachtwagens en containers 

  • NACHTWERK - MAGAZIJN REGIO AVELGEM - HEEL HOOG LOON! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Avelgem zijn we op zoek naar extra arbeidskrachten om in het magazijn te werken. U werkt in de vaste nacht van 22-6u. In het magazijn help je met verschillende magazijntaken: - orderpicker - inpakken van goederen - laden/lossen - ... Heel goede verloning!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opgrimbie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGRIMBIE)

    Regio: OPGRIMBIE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Call agent/recruiter gezocht bij Activate Brussel! (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Werken bij Activate betekent de perfecte balans tussen een leerzame studentenjob en een superleuke tijd! Je werkt in een jong en enthousiast team waarmee je het gezicht van leuke merken of goede doelen bent. Hiervoor bieden wij jou topbegeleiding en een goed loon. Functieomschrijving Je dagelijkse werkzaamheden kunnen als volgt omschreven worden: Posten van vacatures op verschillende jobboards voor de functie Werver Inkomende sollicitaties via e-mail en de verschillende jobboards beoordelen en verwerken Nabellen van potentiële kandidaten met als doel intakegesprekken in te plannen Administratieve opvolgingen

  • Kinderbegeleid(st)er (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: ISF INTERNATIONAL DAYCARE

    Type: Vaste Job

    Kinderen verzorgen, maaltijden geven, contact met ouders en kinderen.

  • System engineer (MARQUAIN)

    Regio: MARQUAIN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de interieursector, zijn wij op zoek een een System engineer met eventueel kennis van .NET m/v: Takenpakket: - Je staat in voor de beschikbaarheid en goede werking van alle hardware-, netwerk- en telecomcomponenten en ondersteunende software voor onze medewerkers - Je beheert de volledige IT-infrastructuur van de organisatie (hardware, software en telecom) en bent het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen hierrond - Je biedt ICT-ondersteuning op buitenlandse beurzen - Samen met de externe partner breng je verdere ICT-behoeften in kaart en werk je aan de ontwikkeling van diverse softwaresystemen en -rapporteringen

  • Commercieel Medewerker Binnendienst (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SELECT HR

    Type: Vaste Job

    In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst behoren volgende taken tot jouw takenpakket: - Realiseren van vastgelegde verkoopdoelstellingen - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten, leveranciers, distributeurs en agenten bij de verkoop van eindproducten; opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega’s. - Waken over minimumvoorraden en tijdige bestellingen bij leveranciers en/of levering bij de klant door overleg met en opvolging van de productie. - Verwerking, controle, opvolging van orders, facturatie,… in SAP. - Tijdig en correct regelen van transport en bijhorende documenten. - Rapportering en administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een gezond en groeiend bedrijf in Beerse, zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst . Heb jij ervaring binnen een productie omgeving? Ben je op zoek naar een functie dat verschillende uitdagingen biedt? Ben je communicatief vaardig, en werk je graag in een breed takenpakket? Pas je in een omgeving waar men teamwork en samenwerking hoog in het vaandel draagt? Aarzel niet, en solliciteer op deze boeiende, uitdagende functie! Stuur snel je CV naar [email protected]!

Zoek naar antwoorden van MDU in sociale netwerken
Look for responds of MDU in social networks

Lees alle opmerkingen voor MDU. Laat een reactie achter voor MDU. MDU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MDU. Leave a respond for MDU. MDU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MDU op de google maps. Adres en contacten MDU
Location of MDU on the google maps. Address and contacts of MDU

Andere gerelateerde bedrijven als come MDU MDU: CARMEN HENRICOT | Fremault J Ing. | Debauche Joan | WALTER GOTLIEB | Goossens Kathleen

Other related companies as MDU: CARMEN HENRICOT | Fremault J Ing. | Debauche Joan | WALTER GOTLIEB | Goossens Kathleen

MDU is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MDU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04283538818. Het bedrijf MDU bevindt zich op het adres: Schaarbeekstraat 25; 9120; Beveren (Melsele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 119,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rental - Machines,apparatus and tools Professional use. Lijst met producten zijn Contractors (Materials & equipment for).
De hoofdactiviteit van MDU is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MDU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MDU, openstaande posities, locatie van MDU op de kaart.

MDU is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is MDU, company assigned to the tax number BE04283538818. The company MDU is located at the address: Schaarbeekstraat 25; 9120; Beveren (Melsele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 119,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rental - Machines,apparatus and tools Professional use. List of products are Contractors (Materials & equipment for).
The main activity of MDU is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MDU is not available. You also can look at reviews of MDU, open positions, location of MDU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MDU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MDU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MDU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MDU, employees, financial statistics.