MARTENS STEVEN BVBA

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • MARTENS STEVEN BVBA
Private companiesTransportation Services • MARTENS STEVEN BVBA

Contactgegevens MARTENS STEVEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARTENS STEVEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARTENS STEVEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bethaniënlei 133 2980 Zoersel, België

Telefoon (phone): +32 (50) 314-41-27 +32 (50) 314-41-27

Fax (fax): +32 (68) 133-85-62 +32 (68) 133-85-62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARTENS STEVEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARTENS STEVEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARTENS STEVEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARTENS STEVEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARTENS STEVEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARTENS STEVEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARTENS STEVEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARTENS STEVEN BVBA
Products information MARTENS STEVEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02623229980
Ondernemingsnummer: 9169708251
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 191,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in MARTENS STEVEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARTENS STEVEN BVBA
(Get full report from official database of BE for MARTENS STEVEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARTENS STEVEN BVBA
Addition kinds of activities for MARTENS STEVEN BVBA

5039. Bouwmaterialen, NEC | Construction materials, nec
5142. Verpakt bevroren goederen | Packaged frozen goods
20769910. walnotenolie | Walnut oil
23610103. T-shirts en tops: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | T-shirts and tops: girls', children's, and infants'
28330300. antibiotica | Antibiotics
30691003. Grips of handgrepen, rubber | Grips or handles, rubber
34239904. Carpenters 'handgereedschap, behalve zagen: niveaus, beitels, enz. | Carpenters' hand tools, except saws: levels, chisels, etc.
39999930. Voorbereiding van glijbanen en tentoonstellingen | Preparation of slides and exhibits
59639903. Cosmetische verkoop, huis-naar-huis | Cosmetic sales, house-to-house
79991504. Grot operatie | Cave operation

Werken bij MARTENS STEVEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARTENS STEVEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARTENS STEVEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARTENS STEVEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Welcome host(es) Receptionist M/V (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een enthousiaste welcomehost(es). U bent flexibel, dynamisch en voornamelijk klantvriendelijk. U werkt in shiften en ook weekend- en nachtwerk schrikken u niet af. U checkt onze klanten in en uit, en u doet dit op een uiterst vriendelijke manier. Administratief werk en procedures opvolgen maken een belangrijk deel uit van de job. Tijdens de shift bent u verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding en verwelkoming van onze gasten. Bovendien verzorgt u ook de bediening in onze hotelbar die 24/24 open is en springt u in waar nodig. Voor de functie van welcomehost(es) zoeken wij iemand met een verzorgd voorkomen. Stiptheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn primordiaal voor deze functie.

 • Handige productiemedewerker (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Heverlee zijn we op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker.   Jouw takenpakket als productiemedewerker ziet er als volgt uit:  het reinigen en ontbramen van aluminium componenten en profielen het reinigen en onderhouden van de freesmachines en de werkvloer Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

 • Chauffeur C leveren goederen tankstations, warenhuizen en fast-foodketens (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een gerenomeerd bedrijf is op zoek naar chauffeurs C voor de levering van goederen naar tankstations, warenhuizen, fast-foodketens en kantines. Je start de dag in het verdelcentrum van Temse tussen 4u en 6u 's morgens. Je bezoekt per dag een 15 tal klanten. Er wordt zeker en vast rekening gehouden met je woonplaats. De klanten het dichtst bij je woonplaats worden dan als laatste ingepland (indien mogelijk!) Je hebt de kans om de vrachtwagen mee te krijgen naar huis na een proefperiode van 2 weken. Laden en lossen gebeurt met palletten of rolkarren. Je werkt ongeveer 11 à 12u per dag van maandag tot vrijdag. Heel soms werk je eens de zaterdag. Verloning? Dit bedrijf betaalt je meer dan het baremaloon! Je maakt ook kans op een vast contract. Indien je graag opgeleid wil worden naar CE chauffeur is dat bij dit bedrijf zeker ook mogelijk.

 • magazijnier (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Let's Work is op zoek naar een magazijnier. Het takenpakket bestaat uit: - voorbereiding productie: afdrukken etiketten , manueel etiketten op de verpakking - orderpicking -heftruck elektrische transpallet - receptionering goederen - een 1 ste werkervaring in een soortgelijke job

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Diepenbeek, 16 uur per week. (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Diepenbeek. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: EMANUEL

  Type: Vaste Job

  Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

 • DV00494 Ingenieur aandrijvingstechnieken (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het dimensioneren van de elektrische aandrijfsystemen (o.a. servo componenten en andere actuatoren) Je doet het softwareontwerp van de motion control functies Je bent verantwoordelijk voor het testen, meten en aanpassen van de verschillende toepassingen tot op de machine, o.a. met behulp van Matlab Je stelt de technische specificaties, lastenboeken en schema’s op, rekening houdende met de veiligheidsrichtlijnen

 • Flexijob verkoop bakkerij (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Flexijob

  Voor een bakkerij regio Kortrijk zijn we op zoek naar een winkelbediende voor flexi/bijverdienste. Taken: -Je helpt met het klaarzetten van de winkel en de bestellingen. -Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bestellen in de winkel (broodjes beleggen, kaas bedienen,...) -Tussendoor doe je de afwas, helpt je met het vegen van het atelier, aanvullen van verpakking, snoepzakjes maken, koekjes verpakken,... -Bij de taken horen ook helpen bij algemeen onderhoud van de bakkerij dwz af en toe eens muren of deuren afwassen, tafels afkuisen, ramen winkel poetsen,..

 • flexijob bakkerij verkoop (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Flexijob

  Opnemen van bestellingen Verder helpen van klanten Orde en netheid van de winkel Telefonische bestellingen voorbereiden Bedrijfsprofiel: Bakkerij Zottegem Toffe werksfeer

 • Flexijob McDonald's Afwas (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: McDonald's Kortrijk

  Type: Flexijob

  Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar afwassers. De grote afwas gebeurd elke avond vanaf 22u tot 00u30 (week) of 1u30 (weekend).

 • Flexijob zaalmedewerker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BELGE

  Type: Flexijob

  Cafe Belge is op zoek naar een enthousiaste flexibele flexi medewerker voor de bar/zaal, beschikbaar tydens weekend, weekavonden is een pluspunt. Uren en dagen zijn bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van MARTENS STEVEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MARTENS STEVEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARTENS STEVEN BVBA. Laat een reactie achter voor MARTENS STEVEN BVBA. MARTENS STEVEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARTENS STEVEN BVBA. Leave a respond for MARTENS STEVEN BVBA. MARTENS STEVEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARTENS STEVEN BVBA op de google maps. Adres en contacten MARTENS STEVEN BVBA
Location of MARTENS STEVEN BVBA on the google maps. Address and contacts of MARTENS STEVEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MARTENS STEVEN BVBA MARTENS STEVEN BVBA: FLLS BEDDING NV | VAN HOVE | CARROSSERIE DE TOEKOMST | Kilimanjaro Denk & Doe Compagnie BVBA | Charme du Pass茅 (Le)

Other related companies as MARTENS STEVEN BVBA: FLLS BEDDING NV | VAN HOVE | CARROSSERIE DE TOEKOMST | Kilimanjaro Denk & Doe Compagnie BVBA | Charme du Pass茅 (Le)

MARTENS STEVEN BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARTENS STEVEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02623229980. Het bedrijf MARTENS STEVEN BVBA bevindt zich op het adres: Bethaniënlei 133 2980 Zoersel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 191,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in MARTENS STEVEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARTENS STEVEN BVBA is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARTENS STEVEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARTENS STEVEN BVBA, openstaande posities, locatie van MARTENS STEVEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MARTENS STEVEN BVBA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARTENS STEVEN BVBA, company assigned to the tax number BE02623229980. The company MARTENS STEVEN BVBA is located at the address: Bethaniënlei 133 2980 Zoersel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 191,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Carpenters. Products created in MARTENS STEVEN BVBA were not found.
The main activity of MARTENS STEVEN BVBA is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARTENS STEVEN BVBA is not available. You also can look at reviews of MARTENS STEVEN BVBA, open positions, location of MARTENS STEVEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARTENS STEVEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARTENS STEVEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARTENS STEVEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARTENS STEVEN BVBA, employees, financial statistics.