Menuiserie Roger

Contactgegevens Menuiserie Roger: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Menuiserie Roger: address, phone, fax, email, website, opening hours

Menuiserie Roger

Regio (region): Mons, België

Adres (address): Rue Augustin Brohée 1 7011 Ghlin (Mons), België

Telefoon (phone): +32 (84) 775-41-40 +32 (84) 775-41-40

Fax (fax): +32 (83) 630-82-79 +32 (83) 630-82-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Menuiserie Roger: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Menuiserie Roger"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Menuiserie Roger"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Menuiserie Roger, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Menuiserie Roger. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Menuiserie Roger, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Menuiserie Roger. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Menuiserie Roger
Products information Menuiserie Roger

BTW identificatienummer (tax): BE09975830078
Ondernemingsnummer: 5204193115
Hoofdstad (capital): 563,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 790,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Menuiserie Roger zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Menuiserie Roger
(Get full report from official database of BE for Menuiserie Roger)

Aanvulling soorten activiteiten voor Menuiserie Roger
Addition kinds of activities for Menuiserie Roger

331207. Plaat, vel en strook, behalve gecoate producten | Plate, sheet and strip, except coated products
20999921. Azijn | Vinegar
35410303. Elektrochemische freesmachines | Electrochemical milling machines
44829903. Intraport vervoer | Intraport transportation
49240000. Verdeling van aardgas | Natural gas distribution
62110200. Flotatiebedrijven | Flotation companies

Werken bij Menuiserie Roger: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Menuiserie Roger: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Menuiserie Roger. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Menuiserie Roger. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende planning (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot transportbedrijf regio Ieper zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de planningsafdeling. Je biedt administratieve ondersteuning aan de transportplanners. Je maakt zelf geen planningen op, maar hebt wel vaak contact met zowel klanten als chauffeurs (per mail en telefoon). Je geeft alle gegevens en documenten in in het systeem en zorgt dat alle transportopdrachten op tijd ingegeven zijn. Je registreert gegevens die de chauffeurs doorgeven en contacteert klanten voor het vastleggen van laad- en losafspraken.

 • Technieker kranen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

 • TECHNIEKER/ Technician (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Koolskamp is Let\\\'s Work op zoek naar een gemotiveerde technieker. *Je staat in voor de vaststelling van problemen aan verschillende machines in productie en verpakkingsafdeling. *Je staat in voor groot onderhoud van machines samen met het team ‘preventief onderhoud’. *Je doet ook het preventief onderhoud in het distributiecenter. Dit is een vol automatisch magazijn van elf verdiepingen hoog, volledig computer gestuurd. *Je werkt in een team van een 5-tal techniekers om de diagnose van storingen op te sporen. *Je werkt ook samen met het team van ‘preventief onderhoud’. Zij voeren de onderhoudswerken uit en lossen de problemen ook op. *Je kent stap voor stap de technische machines en plannen door en door.

 • Chauffeur C/CE regio Houthalen (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een uitdaging als chauffeur C/CE? Job als chauffeur regio Houthalen met uren 's morgens Fysiek werk schrikt jou niet af? Ja!? Dan heb ik de job voor jou als chauffeur C/CE bij Renewi in Houthalen om rolcontainers op te halen. Hierbij ga je langs bij particulieren en bedrijven in de regio. Renewi is marktleider in de Benelux op het gebied van recycling en afvalmanagement. De firma is ook actief in het buitenland. Als chauffeur kan je dus een mooie wending geven aan je carrière bij deze onderneming.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gentbrugge (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTENDE (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Oostende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • Student(e) Atelier bakkerij (ERONDEGEM)

  Regio: ERONDEGEM

  Bedrijf: Synergie Aalst Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij, gevestigd te Aalst en Erondegem zijn we op zoek naar een vroege vogel die tijdens het weekend wil tewerkgesteld worden in het atelier van de winkel. Je zal hier helpen met het versieren van het gebak, maar ook meehelpen met de schoonmaak.Je zal op zaterdag en/of zondag werken, waarbij het startuur zal variëren tussen 5u en 7u30 's ochtends.

 • Jobstudent +18 | Weekend | Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij als student op zoek naar een studentenjob om een mooi centje te verdienen? Aarzel dan niet, wij hebben de job voor jou! Wij zoeken studenten die beschikbaar zijn in het weekend en/of zomer om te werken in een magazijnsomgeving. Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk: Orders picken Orders packen Orders labellen Orders controleren Retourns behandelen Orders inputten en herverpakken ... We bieden jou een mooie studentenjob aan in Grobbendonk. Ben je beschikbaar in het weekend op zaterdag en/of zondag. Indien mogelijk bestaat de kans hier doorheen de zomer ook te werken.

 • Osteopaat (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IN HARMONIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

 • Flexijob zaalmedewerker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Flexijob

  Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij mensen die als flexijob zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

Zoek naar antwoorden van Menuiserie Roger in sociale netwerken
Look for responds of Menuiserie Roger in social networks

Lees alle opmerkingen voor Menuiserie Roger. Laat een reactie achter voor Menuiserie Roger. Menuiserie Roger bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Menuiserie Roger. Leave a respond for Menuiserie Roger. Menuiserie Roger on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Menuiserie Roger op de google maps. Adres en contacten Menuiserie Roger
Location of Menuiserie Roger on the google maps. Address and contacts of Menuiserie Roger

Andere gerelateerde bedrijven als come Menuiserie Roger Menuiserie Roger: Zen | COIFFURE WILLY | LUC VEKEMAN | Baele Naaicentrum | De Clercq (Huis)

Other related companies as Menuiserie Roger: Zen | COIFFURE WILLY | LUC VEKEMAN | Baele Naaicentrum | De Clercq (Huis)

Menuiserie Roger is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Mons, België. De volledige naam van het bedrijf is Menuiserie Roger, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975830078. Het bedrijf Menuiserie Roger bevindt zich op het adres: Rue Augustin Brohée 1 7011 Ghlin (Mons). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 563,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 790,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Menuiserie Roger zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Menuiserie Roger is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Menuiserie Roger is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Menuiserie Roger, openstaande posities, locatie van Menuiserie Roger op de kaart.

Menuiserie Roger is a company, that was registered 2003 in Mons region, Belgium. Full name of company is Menuiserie Roger, company assigned to the tax number BE09975830078. The company Menuiserie Roger is located at the address: Rue Augustin Brohée 1 7011 Ghlin (Mons). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 563,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 790,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Menuiserie Roger were not found.
The main activity of Menuiserie Roger is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Menuiserie Roger is not available. You also can look at reviews of Menuiserie Roger, open positions, location of Menuiserie Roger on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Menuiserie Roger, Mons: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Menuiserie Roger, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Menuiserie Roger, Mons: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Menuiserie Roger, employees, financial statistics.