WM Woodworks

Contactgegevens WM Woodworks: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WM Woodworks: address, phone, fax, email, website, opening hours

WM Woodworks

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Basketstraat 10 9800 Petegem-Aan-De-Leie (Deinze), België

Telefoon (phone): +32 (53) 296-15-43 +32 (53) 296-15-43

Fax (fax): +32 (12) 725-66-65 +32 (12) 725-66-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WM Woodworks: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WM Woodworks"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WM Woodworks"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WM Woodworks, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WM Woodworks. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WM Woodworks, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WM Woodworks. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WM Woodworks
Products information WM Woodworks

BTW identificatienummer (tax): BE05893859863
Ondernemingsnummer: 9597076416
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 309,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in WM Woodworks zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WM Woodworks
(Get full report from official database of BE for WM Woodworks)

Aanvulling soorten activiteiten voor WM Woodworks
Addition kinds of activities for WM Woodworks

20150802. Turkije, verwerkt: ingeblikt | Turkey, processed: canned
22310304. Papierfabrikanten, geweven: wol, mohair of dergelijke vezels | Papermakers' felts, woven: wool, mohair, or similar fibers
26750401. Fleskappen en tops, die-cut: van aangekochte materialen | Bottle caps and tops, die-cut: from purchased materials
28439901. penetreermiddelen | Penetrants
28690503. Parfum materialen, synthetisch | Perfume materials, synthetic
36340506. Haardroger, elektrisch | Hair dryers, electric
50630217. Schakelaars, behalve electronische, nec | Switches, except electronic, nec

Werken bij WM Woodworks: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WM Woodworks: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WM Woodworks. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WM Woodworks. Looking for open vacancies in other companies

 • Grafisch operator met basis kennis CNC (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Beerse zoeken we een grafisch operator die moderne machines kan instellen van het merk Zünd. Je stelt de machine in om verschillende vormen uit bedrukte oppervlakten te snijden. Je interpreteert technische uitleg (geschreven) kunnen lezen en begrijpen; Je hierdoor de juiste bewerkingen toepassen. Je bedient een Software pakket. Heb je interesse in de grafische sector & ervaring met CNC machines? Spring dan binnen met je CV of bel ons op het nummer 014 140 140.

 • Transportplanner | Willebroek | ploegen (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, een groeiende logistieke onderneming te Willebroek, gaat Synergie op zoek naar een transportplanner. Je staat mee in voor de optimale inzet van ruim 40 vrachtwagens, voornamelijk gaat het om vervoer van tankcontainers. Je verzamelt en controleert alle nodige gegevens voor het opstellen van de rittenplanning voor onze chauffeurs. Vervolgens geef je hen de planning en beste routes door. Indien nodig, pas je de planning aan, zodat de afgesproken levertijden gerespecteerd blijven.

 • Ontwerper - Tekenaar (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Uw expertise op gebied van brandbeveiliging stelt u blijvend in staat uitstekende oplossingen uit te werken voor onze klanten: - Calculatie van brandblussystemen (sprinkler) - Uitwerken van ontwerp in AUTOCAD conform de normeringen - Hydraulische berekeningen in specifieke software - Werkvoorbereiding - Verzorgen van de voorraadaanvragen

 • Huishoudhulp (VEERLE)

  Regio: VEERLE

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  [email protected] is dringend op zoek naar een huishoudhulp. Je wordt tewerkgesteld in de regio Geel, Westerlo of Vorst-Laakdal. Wij bieden een aantrekkelijk loon en extra legale voordelen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Overijse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent Bon'Ap Herent (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Student chauffeur B (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Studentenjob

  Voor een tof bedrijf zoeken wij een student chauffeur. Je gaat met de wagen en een kleine aanhangwagen op pad om op evenementen of feesten een photobooth af te leveren. Caravan plaatsen op de gewenste plaats, photobooth aansluiten en het decor in orde maken. Daarna blijf je als begeleider bij de photobooth gedurende het event. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant en de gasten op het event.

 • Test Lead (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: BRIGHTEST

  Type: Vaste Job

  Waar wij in geloven: Bij Brightest hebben we allemaal een passie voor software ontwikkeling en kwaliteit. We willen onze klanten helpen door op een innovatieve manier kwaliteitsvolle software op te leveren en te onderhouden. Wat zal je doen? Je uitmuntende communicatieve vaardigheden gebruiken om een brug te bouwen tussen business & IT Een teststrategie uitwerken en opvolgen Testresultaten analyseren, documenteren en presenteren Een team leiden Je stelt je flexibel op en hebt een groot aanpassingsvermogen, waardoor je in wisselende werkomgevingen snel je meerwaarde kan aantonen

 • Tactisch aankoper Medisch (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Vaste Job

  Vacaturenummer: 5771 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt ZNA overkoepelend. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Aankoop Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van goederen en/of diensten – in samenspraak met de betrokken stakeholders - volgens het TCO principe teneinde de interne diensten te gepasten tijde te kunnen bevoorraden met kwalitatieve goederen of te voorzien van kwalitatieve diensten conform de geldende wetgeving op de overheidsopdrachten. Je realiseert zelfstandig binnen de toegewezen inkoopgroepen de geplande en “ad hoc” aankoopdossiers. Op regelmatige basis wordt er per product of per project een marktstudie uitgevoerd en wordt er gericht contact opgenomen met leveranciers. Je onderhandelt over de prijs en de voorwaarden en stelt het contract op. Je werkt conform de Wet op de Overheidsopdrachten, stelt het lastenboek mee samen en je communiceert hierover met de interne klanten. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering van de aankoopdossiers binnen “Compliance”. Het realiseren en opvolgen van savings/cost avoidance/added value services per dossier behoort tot jouw taken. Je werkt business cases mee uit samen met de strategische aankopers en biedt maximale ondersteuning aan de strategische aankopers. Je beantwoordt in 2e lijn vragen van interne klanten in verband met leveringen, klachten, prijzen en onderhoudt contacten met verschillende partijen binnen ZNA (artsen, verpleegkundigen, IT, (bio)technische dienst, juristen,…). Op regelmatige basis voer je leveranciersevaluaties en business reviews en initieer je verbeteracties, daar waar nodig, conform de JCI normen en bijhorende ME. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Andy Sempels – Manager Strategische Aankoop ZNA - contacteren op 03 217 74 64. Voel jij je aangesproken?

 • Water & Energy expert (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je volgt de energieprestaties over de sites heen op. Je begeleidt de verantwoordelijken op de plant op vlak van energie, water, utilities. Je onderzoekt welke verbeteringen op vlak van energie, water, hergebruik, besparingen… mogelijk zijn en bundelt deze resultaten tot een plan van aanpak. Je volgt evoluties en nieuwe technieken op vlak van energie en water op. Je woont werkgroepen bij van de brancheverenigingen. Je staat in voor de coördinatie en rapportering van testen van nieuwe technologieën. Je zorgt dat er een actieve uitwisseling is van best practices over de plants heen. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van een ‘milieu opvolgsysteem’ of ‘milieuzorgsysteem’. Je houdt voeling met de operaties, waarbij je instaat voor de benchmarking van de verschillende plants. Je voert hier de nodige analyses op uit, legt voorstellen tot acties/ verbeteringen voor en voert deze ook uit indien van toepassing.

 • Octrooigemachtigde (patent attorney) (m/v) (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: DENK IP

  Type: Vaste Job

  Als octrooigemachtigde volg je een IP portefeuille op, in de breedste zin van het woord, voor verschillende klanten. Je bent verantwoordelijk voor het bekomen van geschikte bescherming voor IP van je klanten. Je voert vooronderzoeken uit. Je doorloopt, al dan niet via een externe gemachtigde, octrooiprocedures in binnen- en buitenland, incl. het schrijven van octrooiaanvragen en het uitwerken van antwoorden op beschikkingen. Je supporteert IP beslissingen. Je voert marktvrijheidsonderzoeken uit, en ondersteunt advocaten in geschillen. Je werkt nauw samen met het team octrooigemachtigden en paralegals.

 • (Stagiair) Vastgoedmakelaar (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: SPHERE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als positief alternatief voor de traditionele vastgoedmakelaar willen we met IMMOLIGHT timmeren aan ons vernieuwend verhaal. Hiertoe zijn we op zoek naar een dynamische persoonlijkheid die zich voluit wilt laten gaan in de boeiende vastgoedmarkt. Ervaring in vastgoed is geen vereiste. Flexibiliteit, doorzettingsvermogen, empathie en een goede dosis positivisme des te meer! Je bent in het bezit van een bachelor-diploma. Ben jij de communicatieve, betrouwbare persoonlijkheid waar anderen zich onmiddellijk goed bij voelen? Stuur ons dan snel een mailtje met je CV en motivatie. Wij kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten! Immolight Tiensesteenweg 350, 3000 Leuven [email protected] 0473/644450

Zoek naar antwoorden van WM Woodworks in sociale netwerken
Look for responds of WM Woodworks in social networks

Lees alle opmerkingen voor WM Woodworks. Laat een reactie achter voor WM Woodworks. WM Woodworks bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WM Woodworks. Leave a respond for WM Woodworks. WM Woodworks on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WM Woodworks op de google maps. Adres en contacten WM Woodworks
Location of WM Woodworks on the google maps. Address and contacts of WM Woodworks

Andere gerelateerde bedrijven als come WM Woodworks WM Woodworks: De Backer M | STUDIO LENAERTS BVBA | DI L?O | Elipaint SA | VAN DER VEN, JAN

Other related companies as WM Woodworks: De Backer M | STUDIO LENAERTS BVBA | DI L?O | Elipaint SA | VAN DER VEN, JAN

WM Woodworks is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WM Woodworks, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05893859863. Het bedrijf WM Woodworks bevindt zich op het adres: Basketstraat 10 9800 Petegem-Aan-De-Leie (Deinze). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 309,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in WM Woodworks zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WM Woodworks is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WM Woodworks is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WM Woodworks, openstaande posities, locatie van WM Woodworks op de kaart.

WM Woodworks is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is WM Woodworks, company assigned to the tax number BE05893859863. The company WM Woodworks is located at the address: Basketstraat 10 9800 Petegem-Aan-De-Leie (Deinze). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 309,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Carpenters. Products created in WM Woodworks were not found.
The main activity of WM Woodworks is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WM Woodworks is not available. You also can look at reviews of WM Woodworks, open positions, location of WM Woodworks on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WM Woodworks, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WM Woodworks, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WM Woodworks, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WM Woodworks, employees, financial statistics.