Copinne J-M Menuiserie

Contactgegevens Copinne J-M Menuiserie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Copinne J-M Menuiserie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Copinne J-M Menuiserie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Pont 10 5555 Graide (Bièvre), België

Telefoon (phone): +32 (53) 917-75-11 +32 (53) 917-75-11

Fax (fax): +32 (59) 452-57-52 +32 (59) 452-57-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Copinne J-M Menuiserie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Copinne J-M Menuiserie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Copinne J-M Menuiserie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Copinne J-M Menuiserie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Copinne J-M Menuiserie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Copinne J-M Menuiserie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Copinne J-M Menuiserie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Copinne J-M Menuiserie
Products information Copinne J-M Menuiserie

BTW identificatienummer (tax): BE07557189941
Ondernemingsnummer: 1530914306
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 172,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Copinne J-M Menuiserie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Copinne J-M Menuiserie
(Get full report from official database of BE for Copinne J-M Menuiserie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Copinne J-M Menuiserie
Addition kinds of activities for Copinne J-M Menuiserie

20350200. Ingelegde groenten en fruit | Pickled fruits and vegetables
32750201. Akoestisch gips, gips | Acoustical plaster, gypsum
51999922. Bladmuziek | Sheet music
73891400. Veiling, taxatie en uitwisseling van diensten | Auction, appraisal, and exchange services
83610401. Ouder huis | Aged home

Werken bij Copinne J-M Menuiserie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Copinne J-M Menuiserie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Copinne J-M Menuiserie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Copinne J-M Menuiserie. Looking for open vacancies in other companies

 • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING NACHTEN (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tijdens dit project kom je terecht in een nieuw woonzorgcentrum dat ook serviceflats aanbiedt. Dit huiselijke woonzorgcentrum is gelegen in een groene omgeving en beschikt over 130 kamers. Je komt terecht in een dynamisch multidisciplinair team dat instaat voor het optimaliseren van de levenskwaliteit van hun bewoners. Je staat in voor de nachtelijke verpleging en verzorging van de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarnaast sta je ook in voor de verpleegpermanentie van de serviceflats. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Onderhoudstechnicus/ mechanieker (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een maalderij gelegen te Merksem zijn wij op zoek naar een voltijdse kandidaat. Bij storingen wordt er van je verwacht dat je meteen reageert en het probleem gaat oplossen. Daarnaast voer je geregeld een controle uit op de productieapperatuur. Je bent gekend met onderhoudswerken op een geautomatiseerd proces. Je lost de problemen op volgens de veiligheids- en kwaliteitsprocedures en je behandelt de bijhorende administratie. Je probeert buiten het herstellen en het controleren van het materiaal ook het materiaal te optimaliseren om wederkerende storingen te elimineren. Je maakt deel uit van een renovatieproject. Je hebt de nodige ervaring of een toepasselijk diploma. Kennis hebben van pneumatica of PLC is een pluspunt. Je bent verantwoordelijk,een initiatiefnemer en hebt oog voor detail. Je bent bereid om in twee ploegen te werken.

 • Grondwerker (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar grondwerkers! Je taken: klinkers en boorstenen leggen rioleringen Je komt terecht in een groeiend, stabiel bedrijf die investeert in hun werknemers.

 • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

 • Matrijstechnieker dagdienst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als matrijstechnieker voer je preventief en curatief onderhoud uit op de matrijzen los je matrijsgerelateerde problemen op tijdens het productieproces test je nieuwe matrijzen en keur je ze  zorg je ervoor dat de matrijzen voldoen aan de standaarden

 • HUISHOUDHULP REGIO VEURNE (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar een enthousiaste en ervaren huishoudhulp. Ben jij een positief ingestelde, klantvriendelijke, stipte en discrete persoon, die bovenal heel graag en netjes poetst en beschik je over eigen vervoer? Dan ben jij diegene die wij zoeken! Ervaring is een pluspunt maar geen must!

 • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

 • Student voor foodcorner Cargo M! (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: Cargo M!

  Type: Studentenjob

  Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

 • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: PUNCH METALS

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

 • Begeleider kinderopvang (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF BALOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor de opvang van kinderen van 0 tot 3 jaar.

 • podoloog voor IB (m/v) te Zeveneken (regio Lokeren/Lochristi) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: COMFORT MOTION PODOLOGIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Comfort Motion Podologie is een gespecialiseerde praktijk in de biomechanica, loopanalyses en zooltherapie. Nu ben ik op zoek naar een collega om de praktijk te versterken en dit enkel voor instrumentele podologische behandelingen. U staat dus in voor alles wat de huid- en nagelaandoeningen / instrumentele behandelingen betreft.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van Copinne J-M Menuiserie in sociale netwerken
Look for responds of Copinne J-M Menuiserie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Copinne J-M Menuiserie. Laat een reactie achter voor Copinne J-M Menuiserie. Copinne J-M Menuiserie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Copinne J-M Menuiserie. Leave a respond for Copinne J-M Menuiserie. Copinne J-M Menuiserie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Copinne J-M Menuiserie op de google maps. Adres en contacten Copinne J-M Menuiserie
Location of Copinne J-M Menuiserie on the google maps. Address and contacts of Copinne J-M Menuiserie

Andere gerelateerde bedrijven als come Copinne J-M Menuiserie Copinne J-M Menuiserie: IVO CUYPERS | FE. GEENSEN & CIE | JACQUES WARNOTTE | FERREYRA | wonderweb

Other related companies as Copinne J-M Menuiserie: IVO CUYPERS | FE. GEENSEN & CIE | JACQUES WARNOTTE | FERREYRA | wonderweb

Copinne J-M Menuiserie is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Copinne J-M Menuiserie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07557189941. Het bedrijf Copinne J-M Menuiserie bevindt zich op het adres: Rue du Pont 10 5555 Graide (Bièvre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 172,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Copinne J-M Menuiserie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Copinne J-M Menuiserie is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Copinne J-M Menuiserie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Copinne J-M Menuiserie, openstaande posities, locatie van Copinne J-M Menuiserie op de kaart.

Copinne J-M Menuiserie is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Copinne J-M Menuiserie, company assigned to the tax number BE07557189941. The company Copinne J-M Menuiserie is located at the address: Rue du Pont 10 5555 Graide (Bièvre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 172,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Copinne J-M Menuiserie were not found.
The main activity of Copinne J-M Menuiserie is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Copinne J-M Menuiserie is not available. You also can look at reviews of Copinne J-M Menuiserie, open positions, location of Copinne J-M Menuiserie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Copinne J-M Menuiserie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Copinne J-M Menuiserie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Copinne J-M Menuiserie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Copinne J-M Menuiserie, employees, financial statistics.