HP Rent A Car SPRL

Contactgegevens HP Rent A Car SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HP Rent A Car SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

HP Rent A Car SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Nancy 8; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 342 25 50 (+32-04 342 25 50) 04 342 25 50 (+32-04 342 25 50)

Fax (fax): 04 344 58 60 (+32-04 344 58 60) 04 344 58 60 (+32-04 344 58 60)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HP Rent A Car SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HP Rent A Car SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HP Rent A Car SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HP Rent A Car SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HP Rent A Car SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HP Rent A Car SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HP Rent A Car SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HP Rent A Car SPRL
Products information HP Rent A Car SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03139312744
Ondernemingsnummer: 4833129882
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 427,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Automobile dealers - Used cars; Automobile - Self-drive car rental; Trucks & vans - Hire

Product categorie (product category): Rental - Cars,delivery vans and trucks - Long term

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HP Rent A Car SPRL
(Get full report from official database of BE for HP Rent A Car SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor HP Rent A Car SPRL
Addition kinds of activities for HP Rent A Car SPRL

016104. Sla en bladgroenteboerderijen | Lettuce and leaf vegetable farms
356903. Smeermiddelen | Lubricating equipment
821104. Speciaal onderwijs | Specialty education
22840303. Borduurdraad | Embroidery thread
32720204. Verbrandingsinstallaties, beton | Incinerators, concrete
39140102. Bestek, zilver | Cutlery, silver
54619900. Retail bakkerijen, nec | Retail bakeries, nec
86519903. Politieke club | Political club

Werken bij HP Rent A Car SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HP Rent A Car SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HP Rent A Car SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HP Rent A Car SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE beton vervoeren (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Geen internationale ritten. Je werkt 40u per week, gedeeld in 5 dagen. Loon ligt hoger dan in het barema van transport.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant van Let\\\'s Work regio Izegem zoeken we gemotiveerde mecaniciens met dat extra tikkeltje pit in zich! Je komt in een betrouwbaar bedrijf terecht waar stevige, langdurige relaties met de klanten heel belangrijk zijn. Ze kunnen dat grotendeels garanderen door hun goede ingesteldheid en het inspelen op de behoeftes van de klant. Een goede en correcte communicatie met alle betrokken partijen van de onderneming zijn van groot belang, samen met eerlijkheid, snelheid en transparantie tussen de firma en de werknemers. Tot jouw takenpakket behoort het sleutelen aan machines en onderhouden uitvoeren. Daarnaast sta je in voor het oplossen van problemen of storingen. Je zorgt ook voor het vervangen van zowel filters als slangen. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en met plezier naar het werk komt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LDO

    Type: Dienstenchequebaan

    huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

  • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Poetshulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Geel en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • Deeltijdse job als verpleegkundige klinische studies (bijverdienste) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken verpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Je technische handelingen moeten vlot gaan(bloedafname, EKG, ....) en je bent administratief nauwkeurig. De patiënten die je opvolgt, komen binnen voor een dag of langer (maximum 3 weken met inslapen). Voor deze patiënten zorg je dan voor de juiste inname medicatie en de controles afgesproken binnen het protocol van de studie. Dit is een bijverdienste, per maand plannen we je in afhankelijk van je eigen beschikbaarheden. Een opleiding krijg je on the job en we zoeken verpleegkundigen die een lange termijn engagement hebben. Er zijn verschillende shiften: vroege, dag, late, nacht, weekend, feestdagen, alles is mogelijk. Om de continuïteit te bewaken werk je een 4 à 5 dagen per maand. Je dient de medicatie toe, en voert de taken uit zoals voorgeschreven in de studie. Dit is bijvoorbeeld een bloedafname, bloeddruk nemen of EKG. De resultaten noteer je nauwgezet en volgt de patiënten op. Je zorgt ook voor het algemeen welzijn van de patiënten die verblijven op de afdeling. Bij langere studies zijn er mogelijkheden tot kleine activiteiten onder jouw begeleiding (naar de bib, petanque, een film, een wandeling, ...).

  • Commerciële binnendienst A -Z (projecten) NL/FR - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    In deze functie heb je de verantwoordelijkheid over het volledige verkoopproces, van offerte tot oplevering en dit project per project van A tot Z. TAKEN: • Opmaken, verwerken en opvolgen van de offertes inclusief prijscalculatie; • De binnenkomende orders plaatsen bij onze leveranciers en onderaannemers; • De aankooporders opvolgen en afstemmen tussen de betrokken partijen om zo een gedegen planning te bekomen; • Opvragen en controle van de uitvoeringsdocumenten; • Opmaken van de facturatie na oplevering; • Administratieve en telefonische ondersteuning van de sales • Klachtenbehandeling Kortom, een zeer gevarieerd takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler en Europese marktleider in hun segment. Samen met klant en leverancier streven ze naar een duurzame toekomst Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een dynamische commerciële medewerker die zich vlot kan behelpen in het Frans Je komt terecht in een jeugdig tof team waar je de kansen krijgt om je carrière (verder) uit te bouwen. Interesse om deel uit te maken van dit internationaal topbedrijf?  Wacht niet langer en solliciteer nu online

  • VRACHTWAGENCHAUFFEURS CE (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: DECUBBER R.& A.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aan- en afvoer van grond met een trekker-oplegger. Je vertrekt vanuit Brakel naar de werven over heel Vlaanderen.

  • Paid online manager (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je taak als paid online manager? Kopers aantrekken voor de drie non-food webshops van Colruyt Group. Je online advertenties verleiden geïnteresseerde surfers tot een bezoekje aan de webshop van ColliShop, van speelgoedwinkel DreamLand en van babywinkel Dreambaby. Elk van deze shops trekt vandaag al meer dan enkele miljoenen bezoekers per jaar aan. Als paid online manager trek je het arsenaal van online advertentie opportuniteiten helemaal open: SEA, social advertising, real-time bidding en retargeting. De inzet van je advertenties? Één doel: converteren! Elke campagne maak je nog effectiever dan de vorige. Je vroegere ervaring met een SEA-tool neem je gewoon mee naar deze job. Omdat traffic generation een discipline in volle opbouw is binnen Colruyt Group geef je mee vorm aan het gebruik van online adverteren. Je deelt je kennis met je collega’s en met andere afdelingen. Want als Traffic Builder gelooft je in de kracht van samenwerking. Zo werk je nauw samen met de mensen die de webshops onderhouden, uitbaten en de SEO ervan verzorgen. Door je initiatieven bouw je Traffic Building bovendien uit tot een volwaardige activiteit binnen Colruyt Group.

  • telecom installateurs (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • FREELANCE STUDIECOACH (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Leercontract

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van HP Rent A Car SPRL in sociale netwerken
Look for responds of HP Rent A Car SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor HP Rent A Car SPRL. Laat een reactie achter voor HP Rent A Car SPRL. HP Rent A Car SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HP Rent A Car SPRL. Leave a respond for HP Rent A Car SPRL. HP Rent A Car SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HP Rent A Car SPRL op de google maps. Adres en contacten HP Rent A Car SPRL
Location of HP Rent A Car SPRL on the google maps. Address and contacts of HP Rent A Car SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come HP Rent A Car SPRL HP Rent A Car SPRL: DE KEGEL ENERGIE NV | Maison Frère | Gheysen Ph | Somerhausen M | Het Kakelende Kippenmuseum

Other related companies as HP Rent A Car SPRL: DE KEGEL ENERGIE NV | Maison Frère | Gheysen Ph | Somerhausen M | Het Kakelende Kippenmuseum

HP Rent A Car SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HP Rent A Car SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03139312744. Het bedrijf HP Rent A Car SPRL bevindt zich op het adres: Avenue de Nancy 8; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 427,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rental - Cars,delivery vans and trucks - Long term. Lijst met producten zijn Automobile dealers - Used cars; Automobile - Self-drive car rental; Trucks & vans - Hire.
De hoofdactiviteit van HP Rent A Car SPRL is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HP Rent A Car SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HP Rent A Car SPRL, openstaande posities, locatie van HP Rent A Car SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HP Rent A Car SPRL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is HP Rent A Car SPRL, company assigned to the tax number BE03139312744. The company HP Rent A Car SPRL is located at the address: Avenue de Nancy 8; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 427,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rental - Cars,delivery vans and trucks - Long term. List of products are Automobile dealers - Used cars; Automobile - Self-drive car rental; Trucks & vans - Hire.
The main activity of HP Rent A Car SPRL is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HP Rent A Car SPRL is not available. You also can look at reviews of HP Rent A Car SPRL, open positions, location of HP Rent A Car SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HP Rent A Car SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HP Rent A Car SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HP Rent A Car SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HP Rent A Car SPRL, employees, financial statistics.