D.M.R. NV

Contactgegevens D.M.R. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.M.R. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.M.R. NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vichtesteenweg 173; 8540; Deerlijk, België

Telefoon (phone): 056 77 24 00 (+32-056 77 24 00) 056 77 24 00 (+32-056 77 24 00)

Fax (fax): 056 77 26 01 (+32-056 77 26 01) 056 77 26 01 (+32-056 77 26 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.M.R. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.M.R. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.M.R. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.M.R. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.M.R. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.M.R. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.M.R. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.M.R. NV
Products information D.M.R. NV

BTW identificatienummer (tax): BE03354644775
Ondernemingsnummer: 2956665039
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 653,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in D.M.R. NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rental - Cars,delivery vans and trucks - Long term

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.M.R. NV
(Get full report from official database of BE for D.M.R. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.M.R. NV
Addition kinds of activities for D.M.R. NV

142900. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
239906. Hangmatten en andere netto-producten | Hammocks and other net products
289102. lijmen | Adhesives
30520201. Autoslang, kunststof | Automobile hose, plastic
32999903. Grind schilderij | Gravel painting
35680203. Gewrichten, draaibaar en universeel, behalve vliegtuigen en auto's | Joints, swivel and universal, except aircraft and auto
51499908. Worstbehuizingen | Sausage casings

Werken bij D.M.R. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.M.R. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.M.R. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.M.R. NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

  • Medewerker Burgerking (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuw filiaal van Burger King in Minderhout zijn we op zoek naar medewerkers voor in de keuken en in de bediening. Je kan zowel voltijds als deeltijds tewerkgesteld worden. Het gaat over een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je bedient de klanten je stelt de bestelling samen je rekent de bestelling af je helpt met het maken van de hamburgers: beleggen met groenten, hamburgers bakken, ... je bakt de frieten je maakt de werkplaats schoon

  • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Maasmechelen zijn wij opzoek naar een Chauffeur CE voor het vervoeren van Paarden en pluimvee mest.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Trapmonteur (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in traprenovaties, zijn we op zoek naar een trapmonteur (M/V). - U voorziet bestaande trappen van een nieuw uiterlijk - Werken in het atelier en op werven

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Izegem 24 u (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Izegem.Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen. Afwassen zal ook gevraagd worden.De werkdagen zijn di/woe/do/vrij telkens van 08:30-15:15 inclusief pauze. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studentenjob schoonmaak in Genk (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar poetspersoneel om een ziekenhuis de oprit schoon te maken. Je zorgt dat de oprit (inkom) volledig proper is. Deze job is 2 dag in de week (Dinsdag en donderdag) Ben jij bereid om te poetsen in Genk: reageer dan snel!

  • Sales representative (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over een actieve prospectie, een gerichte opvolging van het huidige klantenbestand en het finaliseren van verkoopsopdrachten van onze diverse installaties, projecten en toepassingen. In samenwerking met de dienst Concept Engineering worden de klantspecifieke offertes nauwgezet voorbereid en uitgewerkt in functie van zowel pre-engineering, budgetbepaling als technische inhoud. In de wekelijkse salesmeeting kom je samen met de sales representatives om alle dossiers te briefen op vlak van te verwachten bestellingen, behoeften, slaagkansen… . Je rapporteert aan Business Unit Manager.

  • Technisch Operator (drukafwerkingsmachine) - 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Operator voor een drukkerij te Turnhout : stel je de automatische machine om en bedien je ze onderhoud je de machine en je werkplek doe je nodige administratie volg je de processen en procedures op

  • PHP developer back end (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als PHP developer behoor je tot de kern van dit bedrijf. Je bouwt mee aan de software van de applicatie. Je past bestaande software aan, gepersonaliseerd aan de wensen van de klant. Je ontwikkelt nieuwe modules. Je denkt mee aan de visie en groei van deze firma.

  • Freelance Typescript developer - lange termijn (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsinformatie Dit bedrijf te Oost-Vlaanderen is actief binnen de E-commerce. Zij spelen in op huidige trends op de markt en een groot deel van hun verkoop bestaat uit voorwerpen die hun klanten zelf een personal touch geven. Zij zijn actief in 15 landen en marktleider in België. Jobinhoud Je zal je sterk toeleggen op een specifiek tool, die je optimaliseert en uitbreidt met nieuwe functionaliteiten. Je staat in voor ontwikkeling van de client-side aan de hand van Typescript. Je neemt initiatief en geeft voorstellen naar nieuwe technologieën. Je kan functionele vragen omzetten in technische oplossingen.

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

Zoek naar antwoorden van D.M.R. NV in sociale netwerken
Look for responds of D.M.R. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.M.R. NV. Laat een reactie achter voor D.M.R. NV. D.M.R. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.M.R. NV. Leave a respond for D.M.R. NV. D.M.R. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.M.R. NV op de google maps. Adres en contacten D.M.R. NV
Location of D.M.R. NV on the google maps. Address and contacts of D.M.R. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come D.M.R. NV D.M.R. NV: Wijnants Gunther | COIFFURE FIRST | DF ELEC | KRISTELIJK ZIEKENFONDS | Tanzania-Tanzanie

Other related companies as D.M.R. NV: Wijnants Gunther | COIFFURE FIRST | DF ELEC | KRISTELIJK ZIEKENFONDS | Tanzania-Tanzanie

D.M.R. NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D.M.R. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03354644775. Het bedrijf D.M.R. NV bevindt zich op het adres: Vichtesteenweg 173; 8540; Deerlijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 653,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rental - Cars,delivery vans and trucks - Long term. Producten gemaakt in D.M.R. NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D.M.R. NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.M.R. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.M.R. NV, openstaande posities, locatie van D.M.R. NV op de kaart.

D.M.R. NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is D.M.R. NV, company assigned to the tax number BE03354644775. The company D.M.R. NV is located at the address: Vichtesteenweg 173; 8540; Deerlijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 653,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rental - Cars,delivery vans and trucks - Long term. Products created in D.M.R. NV were not found.
The main activity of D.M.R. NV is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of D.M.R. NV is not available. You also can look at reviews of D.M.R. NV, open positions, location of D.M.R. NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.M.R. NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.M.R. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.M.R. NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.M.R. NV, employees, financial statistics.