PINXTEN LEO

Contactgegevens PINXTEN LEO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PINXTEN LEO: address, phone, fax, email, website, opening hours

PINXTEN LEO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijverheidsstraat 5 3930 Hamont (Hamont-Achel), België

Telefoon (phone): +32 (11) 271-15-80 +32 (11) 271-15-80

Fax (fax): +32 (14) 321-22-98 +32 (14) 321-22-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PINXTEN LEO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PINXTEN LEO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PINXTEN LEO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PINXTEN LEO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PINXTEN LEO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PINXTEN LEO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PINXTEN LEO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PINXTEN LEO
Products information PINXTEN LEO

BTW identificatienummer (tax): BE04548583984
Ondernemingsnummer: 4927337646
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 889,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in PINXTEN LEO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PINXTEN LEO
(Get full report from official database of BE for PINXTEN LEO)

Aanvulling soorten activiteiten voor PINXTEN LEO
Addition kinds of activities for PINXTEN LEO

7379. Computer gerelateerde diensten, anders | Computer related services, nec
208402. Brandewijn en brandewijngeesten | Brandy and brandy spirits
599910. Monumenten en grafstenen | Monuments and tombstones
20219902. Boterpoeder | Butter powder
25110103. Chiffoniers en chifforobes | Chiffoniers and chifforobes
38430202. Verbindingen, tandheelkunde | Compounds, dental
83610300. Woonzorg voor gehandicapten | Residential care for the handicapped

Werken bij PINXTEN LEO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PINXTEN LEO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PINXTEN LEO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PINXTEN LEO. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch Productiemedewerker / Monteur - Zaventem - Daguren (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Zaventem GT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij technisch aangelegd en steek je graag de handen uit de mouwen? Ideaal dan ben jij misschien wel de "Technisch Productiemedewerker / Monteur (m/v)" die wij zoeken te Zaventem. Dit voor een klant actief in de productie van plofkoffers. Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: Je wordt tewerkgesteld in de productie Je zorgt voor de opbouw van 'plofkoffers'. De koffers komen toe en je zal instaan voor de beveiliging te deassembleren- assembleren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

 • Diepvrieschauffeur (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het halen van producten uit de juiste koelruimte Je levert de producten aan op de verschillende verpakkingslijnen Je zorgt ervoor dat de leveringen van de producten vlot en tijdig verloopt Je neemt de verantwoordelijkheid bij controle van het product

 • Magazijnier / Monteur (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Actief Interim Heist

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een gestructureerde magazijnier, die ook af en toe montagewerk kan verrichten. - Je staat in voor het receptioneren van binnenkomende goederen en doet er de administratie rond. - Je vult voorraden aan en je structureert de magazijn rekken en het automatisch magazijn. - Je doet opvolging van de project gebonden aankopen. - Je staat in voor het verpakken van de installaties en de goederen - Je laadt en lost de vrachtwagens. - Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkvloer. - Je maakt demo installaties voor transport klaar en je stelt deze terug op bij terugkeer. - Af en toe help je bij het monteren op de werkvloer (mechanisch electrisch) - Je controleert en je werkt stuklijsten bij in het ERP systeem.

 • Reachtruckchauffeur (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een magazijn te Genk zijn we op zoek naar een magazijnier/reachtruckchauffeur voor het laden en lossen van speelgoed,dozen in rekken plaatsen, winkelbevoorrading klaarzetten...

 • Plaatser inox en metalen deuren (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: t-interim Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor finishing Touch van het bedrijf. Je werkt de stukken af in het bedrijf en plaatst ze nauwkeurig bij de klant. Je hebt basiskennis van plaatsen, siliconen, verlijmen en ook van metaalconstructie want vaak zal je hulp in de werkplaats niet overbodig zijn. U hebt ook oog voor detail en perfectie. ALL ROUND zijn is dus de boodschap. Bedrijfsprofiel: Voor een  familiebedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een splaatser. Je staat in voor plaatsen van ramen en deuren met een collega.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp Hever (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Exclusieve Home Manager M/V te Deurle 16u/week (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Deurle. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp met dienstencheques Lier/Koningshooikt (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: LIERS CENTRUM VOOR GEZINSZORG

  Type: Dienstenchequebaan

  Gaan poetsen en /of strijken bij mensen thuis in de regio Lier en Koningshooikt.

 • Poetshulp (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DIENSTEN.NET

  Type: Dienstenchequebaan

  Je poetst en verricht huishoudelijk werk (poetsen, strijken, ...) bij klanten thuis in kader van de dienstencheques. Onze klanten zijn gesitueerd in de regio Knokke-Heist. Je kan deeltijds of voltijds bij ons aan de slag.

 • Klantenbegeleid(st)er bouwheer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: TEC

  Type: Vaste Job

  Voor een grote speler met een gerenommeerde vastgoedportefeuille zijn wij op zoek naar een Klantenbegeleid(st)er. Bij interesse kan je contact opnemen via 0472 62 97 30 en [email protected] Als Klantenbegeleid(st)er ben je het unieke aanspreekpunt van klanten voor wat betreft hun keuze van materialen voor de afwerking van hun appartement: je zorgt voor optimale klantentevredenheid, binnen de contractueel afgesproken grenzen. In de voorbereidende fase geef je aan het team van Development een gefundeerd advies m.b.t. de keuze van de afwerkingsmaterialen in de appartementen, je stelt eventuele nieuwe leveranciers voor en zorgt voor prijsaanvragen mbt de keukens, de tegelvloeren, het parket en de badkamers. Daarna zorg je voor de correcte integratie van deze elementen in het aanbestedingsdossier en het commercieel lastenboek dat de basis is voor jouw gesprekken met onze klanten. In dat kader zal je eveneens worden betrokken bij het nazicht van de coherentie tussen de technische plannen en het commercieel lastenboek. Eens de commercialisatie is gestart adviseer en informeer je de klanten over de keuze voor geschikte materialen en/of technieken (keuken, tegelvloeren, parket, badkamer enz.). Je fungeert als tussenschakel met de architecten, aannemers, leveranciers, en studiebureaus. Dit alles in overleg met het team van Development en Design&Build. In alle fases van het dossier werk je nauw samen met de projectverantwoordelijke van het residentiële project. Je zorgt er ook voor dat je het akkoord krijgt van je klanten op het eventuele aangepaste plan én over de eventuele meerprijs van wat wordt gevraagd en je zorgt voor de eventuele bijkomende bestelling bij de aannemer. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van deze afwerkingswerken in het appartement van de klanten, dit om te garanderen dat er een kwaliteitsvol product afgeleverd wordt op het moment van de voorlopige oplevering. Je start en onderhoudt commerciële contacten met klanten-kopers om een vertrouwensrelatie uit te bouwen. Je staat in voor een kwaliteitsvolle dienst na verkoop aan je klanten. Hiertoe breng je bezoeken aan klanten, analyseer je eventuele klachten en neem je contact op met de betrokken aannemers of studiebureaus om de problemen zo goed mogelijk op te lossen. Op basis van je ervaring op het terrein en je regelmatige contacten met klanten maak je geregeld een verslag op voor het management over de trends en evoluties op de markt.

 • Recruiters met een passie voor de telefonie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: QUANTUM ONE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

Zoek naar antwoorden van PINXTEN LEO in sociale netwerken
Look for responds of PINXTEN LEO in social networks

Lees alle opmerkingen voor PINXTEN LEO. Laat een reactie achter voor PINXTEN LEO. PINXTEN LEO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PINXTEN LEO. Leave a respond for PINXTEN LEO. PINXTEN LEO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PINXTEN LEO op de google maps. Adres en contacten PINXTEN LEO
Location of PINXTEN LEO on the google maps. Address and contacts of PINXTEN LEO

Andere gerelateerde bedrijven als come PINXTEN LEO PINXTEN LEO: BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN | R.V.C. SPRL | STUDIEBUREAU DECOUTERE | ALEXANDRE SACHEM | R. CLAES

Other related companies as PINXTEN LEO: BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN | R.V.C. SPRL | STUDIEBUREAU DECOUTERE | ALEXANDRE SACHEM | R. CLAES

PINXTEN LEO is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PINXTEN LEO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04548583984. Het bedrijf PINXTEN LEO bevindt zich op het adres: Nijverheidsstraat 5 3930 Hamont (Hamont-Achel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 889,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in PINXTEN LEO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PINXTEN LEO is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PINXTEN LEO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PINXTEN LEO, openstaande posities, locatie van PINXTEN LEO op de kaart.

PINXTEN LEO is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is PINXTEN LEO, company assigned to the tax number BE04548583984. The company PINXTEN LEO is located at the address: Nijverheidsstraat 5 3930 Hamont (Hamont-Achel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 889,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Carpenters. Products created in PINXTEN LEO were not found.
The main activity of PINXTEN LEO is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PINXTEN LEO is not available. You also can look at reviews of PINXTEN LEO, open positions, location of PINXTEN LEO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PINXTEN LEO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PINXTEN LEO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PINXTEN LEO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PINXTEN LEO, employees, financial statistics.