St-Michiel

Contactgegevens St-Michiel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data St-Michiel: address, phone, fax, email, website, opening hours

St-Michiel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grasdreef 6; 8200; Brugge (Sint-Michiels), België

Telefoon (phone): 050 38 50 70 (+32-050 38 50 70) 050 38 50 70 (+32-050 38 50 70)

Fax (fax): 050 38 51 55 (+32-050 38 51 55) 050 38 51 55 (+32-050 38 51 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) St-Michiel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "St-Michiel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "St-Michiel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van St-Michiel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen St-Michiel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of St-Michiel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees St-Michiel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti St-Michiel
Products information St-Michiel

BTW identificatienummer (tax): BE01882751464
Ondernemingsnummer: 9193878173
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 723,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Clothing (Industrial) - Rental & Repair; Laundries; Linen rental; Curtains (Cleaning of)

Product categorie (product category): Rental - Anti-dust mats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor St-Michiel
(Get full report from official database of BE for St-Michiel)

Aanvulling soorten activiteiten voor St-Michiel
Addition kinds of activities for St-Michiel

267200. Papier; | Paper; coated and laminated, nec
508407. Instrumenten en controleapparatuur | Instruments and control equipment
02729901. Burro boerderij | Burro farm
26210405. Offset papier | Offset paper
39310112. Knoppen, orgel | Knobs, organ
49530302. Sanitaire stortplaatswerking | Sanitary landfill operation
57190000. Diverse huishoudelijke artikelen | Miscellaneous homefurnishings
59990301. banners | Banners
82119900. Elementaire en middelbare scholen, nec | Elementary and secondary schools, nec

Werken bij St-Michiel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in St-Michiel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor St-Michiel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for St-Michiel. Looking for open vacancies in other companies

  • Stekker / machinebediener verpakking (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het product Als de operator in pauze is of afwezig, zorg je ervoor dat de machine blijft draaien Je doet kleine instellingen en aanpassingen aan de machine waar nodig Je zorgt voor een nette omgeving en helpt je collega's waar nodig

  • Projectverantwoordelijke (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de bouwsector en gevestigd in Opglabbeek, zijn we op zoek naar een projectverantwoordelijke. Samen met je collega's projectverantwoordelijken sta je in voor meerdere werven van A tot Z, inclusief de coördinatie intern en extern. Je voert calculaties en nacalculaties uit, maakt bestelbonnen en voert alle gegevens in een ERP-systeem. Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, opvolgen en opleveren van de werven. Je stuurt de uitvoeringsploegen aan en neemt deel aan werfmeetings. Je voert prijsonderhandelingen met leveranciers en hebt regelmatig contact met klanten. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

  • CHAUFFEUR AFLEVERAAR (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BROOD- EN BANKETBAKKERIJ NULENS

    Type: Studentenjob

    Je zorgt voor de bevoorrading van onze winkels in Zutendaal, Veldwezelt en Rekem

  • Montagetechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Montage technieker - Liften Als Montage Technieker sta je in voor de installatie en montage van een lift in een nieuw of bestaand gebouw. Je doet dit in verschillende types van gebouwen: residentieel, commercieel, kantoren, zorginstellingen, … De werkzaamheden voer je uit aan de hand van montage-procedures en plannen. Je staat in voor de volledige montage van de lift en alle afwerkingen (signalisatie, verlichting, sensoren, informatie-schermen in de lift,…). Jouw verantwoordelijkheden Je staat in voor een veilige en kwalitatieve installatie, je volgt hiervoor de KONE-procedures Je staat in voor de werkplekomgeving en veiligheid op de werf tijdens de montage Je communiceert met de klant over dagelijkse zaken Je rapporteert aan jouw supervisor over de voortgang van de werkzaamheden Vereisten Je beschikt ten minste over een BSO-diploma elektromechanica, elektriciteit of elektronica Je spreekt vlot Nederlands Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bent klantvriendelijk en je hecht veel belang aan veiligheid Ervaring in de sector is een plus, maar is geen vereiste (er wordt interne opleiding voorzien) Ons aanbod Dit is een mooie opportuniteit voor zowel ervaren techniekers als schoolverlaters om in een dynamische onderneming terecht te komen. Je geniet van zowel de voordelen van een kleine en lokale organisatie in de regio, als de voordelen van een internationale en succesvolle organisatie. Wij moedigen onze medewerkers aan om zich te ontwikkelen en bieden uiteenlopende carrièremogelijkheden aan. In 2018 behaalde KONE België voor het tweede jaar op rij het van Top Employers-certificaat! We bieden een aantrekkelijk salaris aan in een internationaal, groeiend bedrijf. Bijkomend geniet je van verschillende extralegale voordelen.

  • Poetshulp in de zorg regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Constructeur / Lasser / Monteur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een Constructeur / Lasser / Monteur Gespecialiseerd in de carrosseriebouw op vrachtwagens en de productie van specifieke aanhangwagens en exclusieve opleggers Monteren, demonteren, sleutelen van onderdelen, uitrusting wagenbouwartikelen, dichtingen, uitrusting, technieken,… Constructiewerken / chassisbouw

  • Enthousiaste Talent Matchmaker (M/V) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Rialto Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ontstaan in 2001, gespecialiseerd in Ingenieurs-, Management-, CxO en Board Level profielen, én exclusief Belgische partner zijnde van IMSA Worldwide International Executive Search Association (HQ: Zürich), zijn wij vandaag op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te vervoegen. en zo verder te kunnen groeien in België. Net als Rialto, de beroemde brug in Venetië, wil Rialto Recruitment een verbinding vormen. Wij willen de brug zijn tussen de industrie en universiteit, tussen werkgevers en werknemers, maar vooral ook het pad vormen naar een volgende stap in iemands carrière! Doorheen de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de markt, als wervingskantoor voor technisch hoger opgeleide profielen, en niet-technisch hoger opgeleide profielen die in een zeer technische markt actief willen zijn. Techniek is duidelijk de rode draad in het verhaal. Daarnaast focussen wij ons op de zoektocht naar (zeer) ervaren mensen, van middenkader tot hoger kader (management, board level profielen). Sinds 2016 hebben wij ons hoofdkantoor in het bruisende en splinternieuwe wetenschapspark “Waterfront” te Niel, waar we onze klanten, kandidaten, en gasten ontvangen in de Darwin incubator, te midden van het groen en de vijvers. Ook in Genk op de terreinen van C-Mine hebben wij onze activiteiten verder ontwikkeld op de technologiecampus van C-Mine Crib. Wil je zelf één van onze nieuwe brugpijlers worden? Wil jij voor al onze kandidaten die op ons rekenen om hen in contact te brengen met onze relaties bijdragen bij de keuze naar hun nieuwe droomjob? Dan hebben wij meer dan een luisterend oor om elkaars verwachtingen af te toetsen. Neem alvast een kijkje op onze websites: Rialto Recruitment: https://www.rialtorecruitment.eu/ Atlantae Executive Search: http://www.atlantae-executivesearch.be/ IMSA Global Executive Search: https://www.imsa-search.com/ De functie Je behandelt alle dossiers van kandidaten die ons spontaan contacteren met de vraag of wij voor hen een nieuwe en uitdagende baan hebben. Je hebt een gesprek met deze kandidaten en vormt zo een luisterend oor om te ontdekken naar welke droomjob ze op zoek zijn (diepte interviews, competentie analyses, aftoetsing van de verwachtingen van beide kanten, …,). Je matcht dan onze kandidaat met openstaande vacatures, of gaat kijken in de markt bij onze relaties die op zoek zijn naar dergelijke profielen. Je behandelt de verdere afwikkeling van het dossier bij de klant (met uitgebreid screeningrapport) en blijft zo de contactpersoon tussen de kandidaat en de klant. Je gaat pro-actief op zoek via zeer krachtige software en via direct contact naar die klanten die vandaag nood hebben aan de profielen die ons het vertrouwen hebben gegeven hun wensen bij de klanten over te brengen. Je blijft én kandidaat én klant opvolgen. Je acteert als ware HR professional, als spreekbuis voor de directieleden van onze klant naar zijn potentiële werknemers toe, en zo draag je onze Rialto missie en visie uit als boodschap naar de markt.

  • GRAFISCH TECHNISCHE CREATIEVELING (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: HOORENS PRINTING

    Type: Vaste Job

    Beheer website/shop, komen tot creatief fotobehang/paneel, verzorgen van online pubs. Bestanden aanpassen om deze drukklaar te maken voor digitale printing. Creatieve grafische ontwerpen maken in functie van de verkoop.

  • Technisch ontwerper trekhaken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt jaarlijks een 55 à 65- tal nieuwe trekhaken en hiervoor zijn ze op zoek naar een medewerker voor hun ontwerpbureau: Je staat in voor de prototypebouw van nieuwe trekhaken  Via FEA analyse voer je een simulatieberekening uit Nieuwe trekhaken dienen ook getest te worden, ook dit maakt onderdeel uit van jouw takenpakket Na de opmaak van de trekhaak, zorg je voor het voorbereidend werk voor de productie op de werkvloer; het stappenplan voor het ontwerp wordt uitgewerkt voor de productie van de trekhaken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een KMO actief in de automotive sector, zijn we op zoek naar een Technisch Ontwerper Trekhaken.

  • All round administratief bediende ( vast contract ) FT of 4/5 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO regio Waregem zoeken wij een administratief bediende op de aankoopdienst. - Je staat de aankoop manager bij in zijn projecten . - Administratieve ondersteuning van de aankoopdossiers - Leveranciers contacteren om de bestellingen op te volgen . - Voorraadbeheer . De staat ook in voor de offerte opmaak en opvolging . Onderingave , telefonische contacten met de klanten , ... Deze functie is een doorgroeifunctie naar een volwaardige aankoop . ( prijzen onderhandelen , projecten beheren , prijzen vergelijken van de leveranciers , ...)

  • DERMATOLOOG (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: THUISZORG BIJDEHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert consultaties in verband met huidziektes en voetproblemen.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van St-Michiel in sociale netwerken
Look for responds of St-Michiel in social networks

Lees alle opmerkingen voor St-Michiel. Laat een reactie achter voor St-Michiel. St-Michiel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for St-Michiel. Leave a respond for St-Michiel. St-Michiel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie St-Michiel op de google maps. Adres en contacten St-Michiel
Location of St-Michiel on the google maps. Address and contacts of St-Michiel

Andere gerelateerde bedrijven als come St-Michiel St-Michiel: ESSO | Demoitie G | Fraeijs de Veubeke Patrick | Guevar Benoit | Daems J

Other related companies as St-Michiel: ESSO | Demoitie G | Fraeijs de Veubeke Patrick | Guevar Benoit | Daems J

St-Michiel is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is St-Michiel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01882751464. Het bedrijf St-Michiel bevindt zich op het adres: Grasdreef 6; 8200; Brugge (Sint-Michiels). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 723,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rental - Anti-dust mats. Lijst met producten zijn Clothing (Industrial) - Rental & Repair; Laundries; Linen rental; Curtains (Cleaning of).
De hoofdactiviteit van St-Michiel is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van St-Michiel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van St-Michiel, openstaande posities, locatie van St-Michiel op de kaart.

St-Michiel is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is St-Michiel, company assigned to the tax number BE01882751464. The company St-Michiel is located at the address: Grasdreef 6; 8200; Brugge (Sint-Michiels). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 723,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rental - Anti-dust mats. List of products are Clothing (Industrial) - Rental & Repair; Laundries; Linen rental; Curtains (Cleaning of).
The main activity of St-Michiel is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of St-Michiel is not available. You also can look at reviews of St-Michiel, open positions, location of St-Michiel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over St-Michiel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf St-Michiel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about St-Michiel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company St-Michiel, employees, financial statistics.