Noordvlees Van Gool St-Niklaas

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • Noordvlees Van Gool St-Niklaas
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • Noordvlees Van Gool St-Niklaas

Contactgegevens Noordvlees Van Gool St-Niklaas: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Noordvlees Van Gool St-Niklaas: address, phone, fax, email, website, opening hours

Noordvlees Van Gool St-Niklaas

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jan Breydelstraat 1; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 776 23 81 (+32-03 776 23 81) 03 776 23 81 (+32-03 776 23 81)

Fax (fax): 03 776 60 65 (+32-03 776 60 65) 03 776 60 65 (+32-03 776 60 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Noordvlees Van Gool St-Niklaas: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Noordvlees Van Gool St-Niklaas"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Noordvlees Van Gool St-Niklaas"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Noordvlees Van Gool St-Niklaas, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Noordvlees Van Gool St-Niklaas. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Noordvlees Van Gool St-Niklaas, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Noordvlees Van Gool St-Niklaas. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Noordvlees Van Gool St-Niklaas
Products information Noordvlees Van Gool St-Niklaas

BTW identificatienummer (tax): BE02603179931
Ondernemingsnummer: 6933715820
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 618,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Abattoirs

Product categorie (product category): Rendering companies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Noordvlees Van Gool St-Niklaas
(Get full report from official database of BE for Noordvlees Van Gool St-Niklaas)

Aanvulling soorten activiteiten voor Noordvlees Van Gool St-Niklaas
Addition kinds of activities for Noordvlees Van Gool St-Niklaas

7534. Banden retreading en reparatie winkels | Tire retreading and repair shops
382702. Lensbekleding en slijpapparatuur | Lens coating and grinding equipment
15420000. Nonresidential bouw, nec | Nonresidential construction, nec
20829904. Dichtbij bier | Near beer
36940206. Motoren, beginnend: auto en vliegtuig | Motors, starting: automotive and aircraft
51990212. Houtsnijwerk | Wood carvings
87420408. Detailhandelskonsultant | Retail trade consultant

Werken bij Noordvlees Van Gool St-Niklaas: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Noordvlees Van Gool St-Niklaas: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Noordvlees Van Gool St-Niklaas. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Noordvlees Van Gool St-Niklaas. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (M/V) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs die kunnen werken in een 2-ploegensysteem. Takenpakket: Wegzetten van goederen op de juiste locatie Laden/lossen Stapeling

  • Medewerker fastfood restaurant (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving Opleiding in het restaurant om de knepen van het vak te leren kennen Persoonlijke ontwikkeling & doorgroeimogelijkheden

  • Elektromechanieker dienst revisie (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Ternat zijn we op zoek naar een elektromechanieker dienst revisie. Jouw takenpakket zal bestaan uit het assisteren in de afdeling revisie, het assembleren van mechanische kraanonderdelen, het bevestigen van elektrische kabels aan liebherr snelmontage- en torenkranen en het onderhoud van het machinepark.

  • Huishoudhulpen - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS PUURS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Puurs zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Roeselare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Jobstudent Animator (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Als animator help je mee met : het organiseren van activiteiten begeleiden van de activiteit tijdens de uitvoering: geeft uitleg en instructies zorgen voor ontspannen vakantiesfeer beheren van de spelmaterialen organiseren van de kidsdisco.

  • KEUKENPLAATSERS (M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AUGUSTYNS KEUKENS BVBA

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser bij Augustijns Keukens ben je een ‘ambassadeur’ die vooral graag zijn job goed doet en fier is over zijn afgeleverde projecten. In een team van 2 à 3 personen plaats je keukens, maatkasten en dressings bij zowel particulieren, alsook op projecten. Tevens zorg je mee voor de aansluitingen van de elektrische toestellen en de loodgieterij. Je hebt hierin voldoende ervaring om jonge snaken op te leiden op de werkvloer en je kennis te delen. Werken met hoogstaande kwaliteit uit eigen productie geeft jou een meerwaarde aan je job.

  • Payroll Specialist (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je geeft graag advies en neemt graag initiatief? Als Specialist in Payroll en Compensation & Benefits, ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en de coördinatie van de payroll van de bedienden en voor compensation &benefits projecten. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met jouw interne klanten, onze medewerkers, en adviseert hen op een professionele en proactieve manier over hun personeelsdossiers. Tegelijkertijd bied je aan onze medewerkers je expertise aan en voer je projecten uit met als doel bv. onze“compensation & benefits”-processen te bestuderen, de beloningspakketten aantrekkelijker te maken ... Als Payroll en Compensation & Benefits Specialist bouw je mee aan een innovatief en dynamisch HR-beleid ter ondersteuning van ons BM-groeiplan. Continu verbeteren en evolueren staat hierbij centraal. Jouw gevarieerd takenpakket omvat deze topics: Je staat in voor een correcte en tijdige payroll van de bedienden in het bedrijf, dit voor zowel België als Luxemburg. Een dagelijkse opvolging van de tijdregistratie via Protime speelt hierin een belangrijke rol. Je staat eveneens in voor de dagelijkse administratieve verwerking van de personeelsinformatie en houdt de personeelsdossiers en HR-softwaretools up-to-date, zodat de nodige rapportages/output hieruit gehaald kunnen worden. De werknemers kunnen bij jou terecht voor allerhande informatie en vragen omtrent loonadministratie, zoals vragen rond de aansluiting tot de verzekeringen. Indien nodig zoek je zaken voor hen op en koppel je later terug met feedback. Je behandelt de inkomende vragen betreffende loopbaanonderbreking en pensioen en doet de opvolging hiervan. Je hebt een vlot contact met de dossierbeheerder van het sociaal secretariaat SD Worx en hebt een basiskennis van eblox. Je beschikt over een degelijke basiskennis van de Belgische sociale wetgeving. Je bent back-up van jouw payroll-collega die instaat voor de loonadministratie van de arbeiders. Je staat in voor de maandelijkse rapportering (voor de ondernemingsraad, BM-directie, BM Frankrijk ...). Je voert interne en externe benchmarks uit. Je werkt mee aan diverse C&B-projecten, zoals: de implementatie van nieuwe HR-tools, de opmaak en implementatie van CAO’s, de sociale verkiezingen, het beheer en analyse van HR ken- en stuurgetallen … Je behandelt ad hoc C&B gerelateerde topics zoals opvolging absenteïsme, opmaak enquêtes en statistieken Je rapporteert aan de Compensation & Benefits Coordinator.

  • Kinesist/Kinesiste - Fysiotherapeut/Fysiotherapeute (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de kinefysiotherapeutische behandeling van chronische klachten en voor kinefysiotherapeutische behandelingen in het kader van revalidatie. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

Zoek naar antwoorden van Noordvlees Van Gool St-Niklaas in sociale netwerken
Look for responds of Noordvlees Van Gool St-Niklaas in social networks

Lees alle opmerkingen voor Noordvlees Van Gool St-Niklaas. Laat een reactie achter voor Noordvlees Van Gool St-Niklaas. Noordvlees Van Gool St-Niklaas bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Noordvlees Van Gool St-Niklaas. Leave a respond for Noordvlees Van Gool St-Niklaas. Noordvlees Van Gool St-Niklaas on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Noordvlees Van Gool St-Niklaas op de google maps. Adres en contacten Noordvlees Van Gool St-Niklaas
Location of Noordvlees Van Gool St-Niklaas on the google maps. Address and contacts of Noordvlees Van Gool St-Niklaas

Andere gerelateerde bedrijven als come Noordvlees Van Gool St-Niklaas Noordvlees Van Gool St-Niklaas: F.C. ROCHERATH | VAN DAELE & Co NV | T. Ed. SA | B?N?DICTE VANDERPERREN | Ateliers Hedcr茅ations (Les)

Other related companies as Noordvlees Van Gool St-Niklaas: F.C. ROCHERATH | VAN DAELE & Co NV | T. Ed. SA | B?N?DICTE VANDERPERREN | Ateliers Hedcr茅ations (Les)

Noordvlees Van Gool St-Niklaas is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Noordvlees Van Gool St-Niklaas, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02603179931. Het bedrijf Noordvlees Van Gool St-Niklaas bevindt zich op het adres: Jan Breydelstraat 1; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 618,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rendering companies. Lijst met producten zijn Abattoirs.
De hoofdactiviteit van Noordvlees Van Gool St-Niklaas is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Noordvlees Van Gool St-Niklaas is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Noordvlees Van Gool St-Niklaas, openstaande posities, locatie van Noordvlees Van Gool St-Niklaas op de kaart.

Noordvlees Van Gool St-Niklaas is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Noordvlees Van Gool St-Niklaas, company assigned to the tax number BE02603179931. The company Noordvlees Van Gool St-Niklaas is located at the address: Jan Breydelstraat 1; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 618,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rendering companies. List of products are Abattoirs.
The main activity of Noordvlees Van Gool St-Niklaas is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Noordvlees Van Gool St-Niklaas is not available. You also can look at reviews of Noordvlees Van Gool St-Niklaas, open positions, location of Noordvlees Van Gool St-Niklaas on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Noordvlees Van Gool St-Niklaas, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Noordvlees Van Gool St-Niklaas, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Noordvlees Van Gool St-Niklaas, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Noordvlees Van Gool St-Niklaas, employees, financial statistics.