Van Mulders BVBA

Contactgegevens Van Mulders BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Mulders BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Mulders BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Borrevaal 10; 1730; Asse, België

Telefoon (phone): 02 452 67 00 (+32-02 452 67 00) 02 452 67 00 (+32-02 452 67 00)

Fax (fax): 02 452 67 67 (+32-02 452 67 67) 02 452 67 67 (+32-02 452 67 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Mulders BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Mulders BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Mulders BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Mulders BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Mulders BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Mulders BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Mulders BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Mulders BVBA
Products information Van Mulders BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03168426513
Ondernemingsnummer: 4257995605
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 609,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Van Mulders BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Mulders BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Mulders BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Mulders BVBA
Addition kinds of activities for Van Mulders BVBA

016101. Meloen boerderijen | Melon farms
563202. Dameskleding, lingerie en lingerie | Women's dancewear, hosiery, and lingerie
22210605. Bekledingstof, synthetische vezel en zijde | Upholstery fabrics, manmade fiber and silk
27540102. Rotary photogravure printing | Rotary photogravure printing
28650109. Drug kleurstoffen, synthetisch | Drug dyes, synthetic
32690300. China decoreren | China decorating
35310618. Tunneling machines | Tunnelling machinery
51490101. Kookoliën | Cooking oils
60819900. Buitenlandse bank en filialen en agentschappen, nv | Foreign bank and branches and agencies, nec

Werken bij Van Mulders BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Mulders BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Mulders BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Mulders BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Volvo Trucks Oostakker zoekt leeggoedbehandelaar (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

 • Tijdelijk Customer Service Medewerker (m/v/x) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Kan jij oproepen en e-mail vlot beantwoorden in het Nederlands & Engels? Streef jij naar een hoge klantentevredenheid? Dan ben jij wellicht de Customer Service Medewerker (m/v/x) die wij zoeken! Benieuwd naar jouw taken? Lees dan zeker verder! - Verwerken van outbound orders volgens de verschillende WMS systemen en procedures; - Behandelen van allerhande klantgerichte activiteiten; - Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders en zorgdragen voor een optimaal relatiebeheer met de klant tav operationele zaken met als doel de klanttevredenheid te verhogen; - Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; - Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden, rekening houdend met het belang van zowel de klant als de eigen organisatie; - Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijk gestelde vragen van de klant (leveringen, retours, transportproblemen, afwijkende condities, spoedorders, enz), na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan; - Het aanleveren van gegevens voor rapporteringen en KPI’s volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en).

 • Monteur (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar monteurs  sanitaire regio Vlaams-Brabant Kranen, ketels, leidingen … Van A tot Z sanitair in de vingers hebben

 • Winkelmedewerker supermarkt Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een supermarkt in Zoersel zijn we op zoek naar een voltijdse winkelmedeewerker. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je vult de winkel aan en spiegelt volgens het FIFO-principe je rekent af aan de kassa je helpt klanten verder die vragen hebben je doet een kwaliteitscontrole

 • Productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

  Type: Studentenjob

  Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Dan is onze vacature voor productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling!

 • Klantendienstmedewerker voor Artsen Zonder Grenzen - Diegem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Synergie Diegem Careers

  Type: Studentenjob

  Voor ons tijdelijke project Artsen Zonder Grenzen zijn wij op zoek naar medewerkers met een positieve en commerciële instelling, aangezien wij fondsen zullen gaan werven. U zult klanten opbellen die eventueel nog nooit van het project hebben gehoord. Aan deze klanten stel je dan ook het project voor met de inhoud en streefdoel, zodat het benodigde som wordt verkregen voor haar activiteiten. Kortom gaat u actief opzoek naar nieuwe schenkers met een mooie streefdoel.

 • Kassa student HERFSTVAKANTIE + weekend (M/V) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een grote Doe-Het-Zelf zaak in het noorden van Antwerpen zijn we op zoek naar een student voor de kassa. Als kassier is het belangrijk dat je correct en vlot kan werken. Je bent verzorgd en vlot in de omgang en je bent vriendelijk en behulpzaam naar de klanten toe. Je zorgt ervoor dat alle artikelen corract worden afgerekend. Je bent opmerkzaam en zorgt ervoor dat ook de artikelen onderin een kar of dergelijke gescand worden! Je kan vlot rekenen en je kan correct met geld omgaan. Je zal regelmatig op zaterdag ingeschakeld worden en je bent dus ook zeer vaak beschikbaar op zaterdag!

 • Technisch Tekenaar Hout (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Viavera - Gent

  Type: Vaste Job

  Technische tekeningen van interieur en allerhande meubilair uitwerken Controle en bijsturen indien nodig Meehelpen om structuur te brengen in een veranderende omgeving Door je technisch inzicht ben je in staat de productiemachines van de juiste vooropgestelde parameters te voorzien. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in sterke groei en verandering.

 • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

  Type: Vaste Job

  Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

 • Customs Officer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Square City

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerd bedrijf met een sterke naamsbekendheid binnen de sector, zoeken we een Customs Officer. Heb jij een grote interesse voor douane en weet je in elke situatie je kalmte te bewaren? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze vacature. De missie: Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van alle douanegerelateerde documenten. Je controleert de aangiftes en stuurt ze door naar de douane. Hiervoor verzamel je de nodige documenten en maak je een volledig dossier. Je behandelt dossiers van A tot Z, wat inhoudt dat je ook instaat voor de facturatie. Je bent een centraal aanspreekpunt voor klanten en weet hun vragen te beantwoorden.

 • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

 • Sales Representative Medische Sector (THINES)

  Regio: THINES

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  Je belangrijkste doel is de loyaliteit en ontwikkeling van de klantenportefeuille Je bent verantwoordelijk voor het promoten van het bedrijf en zijn producten en het vergroten van marktaandeel in de bovengenoemde regio Om dit te doen, steun je de prospectie van nieuwe klanten en volg je bestaande klanten op. Je beheert de commerciële onderhandelingen en bent verantwoordelijk voor de contracten en de distributie van de producten Bovenop je commerciële taken, komt er een klein deel administratie bij te pas (facturen, bestellingen, ...) en een correct voorraadbeheer (10% van je werktijd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is specialist in het leveren van producten voor eerstehulpverlening, verzorging en hygiëne. De producten zijn zowel bestemd voor de medische wereld als voor de industrie, de gemeenten en steden, arbeiders, scholen, sportcentra enz.

Zoek naar antwoorden van Van Mulders BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Mulders BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Mulders BVBA. Laat een reactie achter voor Van Mulders BVBA. Van Mulders BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Mulders BVBA. Leave a respond for Van Mulders BVBA. Van Mulders BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Mulders BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Mulders BVBA
Location of Van Mulders BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Mulders BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Mulders BVBA Van Mulders BVBA: Pink NV | Dooms | BRIGITTE REISBUREAU | PAARDENMELKERIJ | Vieux Leuze (Au)

Other related companies as Van Mulders BVBA: Pink NV | Dooms | BRIGITTE REISBUREAU | PAARDENMELKERIJ | Vieux Leuze (Au)

Van Mulders BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Mulders BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03168426513. Het bedrijf Van Mulders BVBA bevindt zich op het adres: Borrevaal 10; 1730; Asse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 609,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Van Mulders BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Mulders BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Mulders BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Mulders BVBA, openstaande posities, locatie van Van Mulders BVBA op de kaart.

Van Mulders BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Mulders BVBA, company assigned to the tax number BE03168426513. The company Van Mulders BVBA is located at the address: Borrevaal 10; 1730; Asse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 609,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. Products created in Van Mulders BVBA were not found.
The main activity of Van Mulders BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Mulders BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Mulders BVBA, open positions, location of Van Mulders BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Mulders BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Mulders BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Mulders BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Mulders BVBA, employees, financial statistics.