UYTTENDAELE

Contactgegevens UYTTENDAELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UYTTENDAELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

UYTTENDAELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ambachtenstraat 14A; 3210; Lubbeek, België

Telefoon (phone): 016 62 04 71 (+32-016 62 04 71) 016 62 04 71 (+32-016 62 04 71)

Fax (fax): 016 62 37 16 (+32-016 62 37 16) 016 62 37 16 (+32-016 62 37 16)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UYTTENDAELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UYTTENDAELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UYTTENDAELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UYTTENDAELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UYTTENDAELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UYTTENDAELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UYTTENDAELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UYTTENDAELE
Products information UYTTENDAELE

BTW identificatienummer (tax): BE06759857177
Ondernemingsnummer: 4461242675
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 311,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Furniture - Storage

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UYTTENDAELE
(Get full report from official database of BE for UYTTENDAELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor UYTTENDAELE
Addition kinds of activities for UYTTENDAELE

241103. Houten logs | Wooden logs
20629904. Inverteer rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Invert cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
22310302. Dekens en dekens: wol of soortgelijke vezels | Blankets and blanketings: wool or similar fibers
33410100. Secundaire lood en zink | Secondary lead and zinc
50510204. Gietstukken, ruw: ijzer of staal | Castings, rough: iron or steel
51490101. Kookoliën | Cooking oils
73610204. Register van verpleegkundigen | Nurses' registry
76990601. Boot reparatie | Boat repair

Werken bij UYTTENDAELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UYTTENDAELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UYTTENDAELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UYTTENDAELE. Looking for open vacancies in other companies

 • Toonbankbediende met technische achtergrond (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent het aanspreekpunt voor de klanten (bouw en industrie). Je takenpakket ziet er als volgt uit : * Opstellen van huurcontracten + verstrekken van advies over zeer diverse huurmachines * Aanmaak van offertes * Beantwoorden van e-mail verkeer * Opnemen van telefoon voor productinformatie * Afrekenen van huurcontracten (geldmanipulatie) Je werkt in een 38u-week, met wisselende uurroosters, 1 zaterdag op 2

 • Productiemedewerker (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Opvullen van materiaal klaarzetten van drogers maalmolens en andere randapparatuur (indien nodig). Reinigen van hoppers filters en inkleurtoestellen

 • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (voltijds) (MERENDREE)

  Regio: MERENDREE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp regio Galmaarden Herne Gooik (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: CLEAN & STEAM

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio Galmaarden, Herne, Gooik, zijn wij op zoek naar betrouwbare, gemotiveerde huishoudhulpen voor onmiddelijke indiensttreding. Werk je graag zelfstanding, ben je gemotiveerd en schrikt de taak als huishoudhulp je niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voltijds of deeltijds? Dit kan je volledig zelf kiezen. Jij bepaalt het aantal uren en dagen dat je wekelijks zal werken Bij Clean & Steam krijg je een vast uurrooster met je vaste klanten waar je wekelijks over de vloer komt.

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • STUDENT - Administratief bediende - Herfstvakantie (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Studentenjob

  Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kruishoutem zijn we op zoek naar een gemotiveerd(e) student(e) die administratief wil werken. Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het invoeren van cijfermatige gegevens in het systeem waarmee het bedrijf werkt. Nauwkeurigheid is hierbij zeer belangrijk, net als het zorgvuldig en overzichtelijk tewerk gaan.

 • Jobstudent (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Zaalverantwoordelijke feesten en seminaries (EINDHOUT)

  Regio: EINDHOUT

  Bedrijf: DE VESTEN

  Type: Vaste Job

  Je voert de opdrachten van de eventmanager uit volgens briefings en draaiboeken. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheid en je kan zelfstandig werken aan een hele resem van taken. Je bent een teamplayer die goed mensen kan aansturen. Flexibele werkuren (ook in het weekend en op feestdagen) vormen voor jou geen enkel probleem.

 • Beletteraar (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: GRAFOM

  Type: Vaste Job

  Uw takenpakket omvat het volgende: - Beletteren van wagens - Wrappen van wagens - Beletteren van panelen - Beletteren van ruiten/winkelpanden - Lamineren van de grootformaatprints - Afwerken van de spandoeken - Uitpellen van de plots - Verzendklaar maken van de paketten Functiebeschrijving Je bent in staat een grafisch ontwerp om te zetten in een volwaardige belettering. Je werkt zelfstandig of in teamverband. Je kent de werking van een vlakbedlaminator. Je kunt allerhande panelen en publiciteit beletteren. Je stuurt de printers en plotters aan. Je maakt in samenspraak met ons hoofd van de planning de grafische planning op. Je ondersteunt onze grafische ontwerpers wanneer nodig. Je gaat op locatie beletteren.

 • Collega met passie voor databeheer (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als Medewerker databeheer sta je in voor: het beheer van de digitale data n.a.v. de lancering van de nieuwe website; het beheer van data in de clouds; het geven van opleidingen aan de mensen van sales rond programma's/applicaties op de tablet en dergelijke; ondersteuning van de collega's in alles wat IT service, support en onderhoud betreft; enz... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle groothandel actief in de keuken- en badkamerwereld. 

 • E-Commerce Specialist (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: JBC

  Type: Vaste Job

  Als E-commerce Specialist sta je samen met de E-commerce coördinator in voor de goede (technische) werking van het omnichannel platform. Hierbij fungeer je als aanspreekpunt voor vragen omtrent inrichting en exploitatie van de omnichannel applicaties (E-commerce Engine, CMS, CRM, OMS, PIM, DAM…). Je vertaalt indien nodig de business requirements naar technische requirements. Verder onderhoud je contacten met relevante leveranciers (payment providers, logistieke partners, …) Daarnaast neem je deel aan het change proces met betrekking tot UX verbeteringen door tickets aan te maken, op te volgen en grondig te testen alvorens deze online te plaatsen. In samenspraak met onze e-commerce en IT- afdeling, behandel je vragen en incidenten die betrekking hebben op de volledige omnichannel omgeving.

 • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

Zoek naar antwoorden van UYTTENDAELE in sociale netwerken
Look for responds of UYTTENDAELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor UYTTENDAELE. Laat een reactie achter voor UYTTENDAELE. UYTTENDAELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UYTTENDAELE. Leave a respond for UYTTENDAELE. UYTTENDAELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UYTTENDAELE op de google maps. Adres en contacten UYTTENDAELE
Location of UYTTENDAELE on the google maps. Address and contacts of UYTTENDAELE

Andere gerelateerde bedrijven als come UYTTENDAELE UYTTENDAELE: Antoine SA | LA FEMADA | VDAB | Lenoir J | Ydetec Electronics SPRL

Other related companies as UYTTENDAELE: Antoine SA | LA FEMADA | VDAB | Lenoir J | Ydetec Electronics SPRL

UYTTENDAELE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UYTTENDAELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06759857177. Het bedrijf UYTTENDAELE bevindt zich op het adres: Ambachtenstraat 14A; 3210; Lubbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 311,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage.
De hoofdactiviteit van UYTTENDAELE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UYTTENDAELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UYTTENDAELE, openstaande posities, locatie van UYTTENDAELE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

UYTTENDAELE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is UYTTENDAELE, company assigned to the tax number BE06759857177. The company UYTTENDAELE is located at the address: Ambachtenstraat 14A; 3210; Lubbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 311,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage.
The main activity of UYTTENDAELE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of UYTTENDAELE is not available. You also can look at reviews of UYTTENDAELE, open positions, location of UYTTENDAELE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over UYTTENDAELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UYTTENDAELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UYTTENDAELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UYTTENDAELE, employees, financial statistics.