TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC

Particuliere bedrijvenAutomobielbedrijven en benzinestations • TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC

Contactgegevens TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Bornes 2; 6044; Charleroi (Roux), België

Telefoon (phone): 0475 57 35 82 (+32-0475 57 35 82) 0475 57 35 82 (+32-0475 57 35 82)

Fax (fax): +32 (71) 940-45-39 +32 (71) 940-45-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC
Products information TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC

BTW identificatienummer (tax): BE05977355957
Ondernemingsnummer: 1155181884
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 134,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC
(Get full report from official database of BE for TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC
Addition kinds of activities for TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC

513702. Lingerie en onderkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's lingerie and undergarments
16290112. Vijverbouw | Pond construction
22419909. Rayon smalle stoffen | Rayon narrow fabrics
34929901. Regelventielen, vloeistofkracht: hydraulisch en pneumatisch | Control valves, fluid power: hydraulic and pneumatic
36690000. Communicatieapparatuur, nv | Communications equipment, nec
39440400. Speelgoed geweren | Toy guns
76992203. Reparatie van bouwmachines | Construction equipment repair

Werken bij TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een aluminiumbedrijf te Lokeren zoeken wij orderpickers/magazijniers! Je krijgt via tablet een listing van pickingorders.

 • Telemarketeer Pools (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ASAP MECHELEN OFFICE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Mechelen zijn we op zoek naar een Telemarketeer Pools. Je zal o.a. instaan voor volgende taken: - Outbound telemarketing - Prospectie - Marktonderzoek - Administratie opvolgen - Afspraken inplannen voor vertegenwoordigers Je zal niet instaan voor de verkoop. Enkel voor het onderhouden van klantrelaties.

 • Implementation officer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U maakt deel uit van het team "solution design and implementation", dat ervoor zorgt dat belangrijke transacties goed worden uitgevoerd. Als technische uitvoeringsverantwoordelijke ben je primair verantwoordelijk voor het verwerken en opvolgen van wijzigingen en aanvullingen op bestaande "Connexis" en "Swift" contracten. Uw belangrijkste opdrachten zijn : U treedt op als aanspreekpunt voor interne en externe klanten. U garandeert de continuïteit van de activiteit en de tevredenheid van de gebruikers van Connexis en Swift.

 • Dakdekker hellende daken (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Izegem zijn we opzoek naar een dakwerker hellende daken. Je kan al enige ervaring voorleggen als dakdekker..

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Bottelare (BOTTELARE)

  Regio: BOTTELARE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Polyvalente medewerker en keukenhulp (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers. Je zal instaan voor het meehelpen in de keuken, kassa, klanten bestellen en bedienen,... Wil jij meer te weten komen over deze vacature? Solliciteer snel online of stuur je cv naar Wetteren

 • Jobstudent herfstvakantie (m/v) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar 3 student-enquêteurs voor de herfstvakantie De enquêtes worden afgenomen in het Shopping 1 te Genk, met behulp van Ipads. Je hebt bij voorkeur een marketing- of communicatie-achtergrond, en een goed besef van de belangrijkheid van enquêtes.

 • Monteurs zonnepanelen (MOLENSTEDE)

  Regio: MOLENSTEDE

  Bedrijf: MAXUS

  Type: Vaste Job

  Je verzorgt de volledige installatie van zonnepanelen op gebouwen van zowel particuliere als professionele klanten. Je plaatst samen met je collega’s, de constructie op het dak en voert dit correct uit volgens plan. Je bevestigt de zonnepanelen op deze constructie en zorgt voor de aansluiting van de omvormer. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor dagprojecten van opstart tot afwerking. Je werkt samen naar een kwaliteitsvol eindresultaat.

 • Logopediste Tielt-Winge/Kessel-Lo gezocht (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: LOGOHUIS KESSEL-LO - LOGOHUIS TIELT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vacature Logohuis Kessel-Lo en Tielt-Winge Ik ben op zoek naar een flexibele en enthousiaste collega om de praktijk(en) in Kessel-Lo (Leuven) en Tielt-Winge te versterken. Momenteel gaat het om een vijftiental uren zodat deze job als zelfstandig logopedist vlot te combineren is met een ander takenpakket. Je behandelt vooral leerproblemen, taalproblemen en articulatieproblemen. Verder kan je steeds rekenen op hulp bij administratieve taken of het voorbereiden van therapieën. In de praktijk is het nodige therapie – en testmateriaal aanwezig. Wat wordt er van jou verwacht: - Diploma bachelor of master in de logopedie - RIZIV-nummer en FOD-erkenning - Ervaring niet noodzakelijk ( pas afgestudeerden zeker welkom) - Rijbewijs + wagen Indien je interesse hebt, neem dan zeker contact op met mij. Lisa Lecomte 0474/43 62 04 - [email protected]

 • Vivid Resourcing - Senior Java Developer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client based in Antwerp is looking for a Senior Java / Scala developer for a 12-month freelance contract with extensions. Role To take a leading role in the development team undergoing a large expansion with an interesting project. To be able to deal with a lot of data in real-time. Be able to structure the workload and work independently. Required Skills Very strong Java developer Able to help more Junior developers Provide sound architectural guidance Knowledge with Spring Boot and REST API's Experience with distributed and scalable systems A background in real time data streaming could be beneficial - AKKA Should have an interest / practical experience with AWS Bonus Skills Knowledge / interest in Scala could be a bonus Experience with Kafka (or another message broker) Should be able to speak English Dutch/French is a plus Details Location: Antwerp Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

 • Opvoed(st)er A1 en A2 (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: DE WITTE MOL

  Type: Werfreserve

  De opvoed(st)er in de leefgroep staat in voor de realisatie van: nodige assistentie verlenen bij het wonen en leven van de zorggebruiker, een evenwichtige daginvulling verzorgen, duidelijke en eerlijke informatieoverdracht, een vlotte veilige en goed georganiseerde dagelijkse werking.

Zoek naar antwoorden van TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC in sociale netwerken
Look for responds of TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC. Laat een reactie achter voor TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC. TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC. Leave a respond for TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC. TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC op de google maps. Adres en contacten TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC
Location of TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC on the google maps. Address and contacts of TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC: HUIS JENNEFER | Wolfs - Box P | VRIJE LAGERE SCHOOL | INST. SUP. CATH. P?DAGOG. | Nieuwe Smisse (De)

Other related companies as TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC: HUIS JENNEFER | Wolfs - Box P | VRIJE LAGERE SCHOOL | INST. SUP. CATH. P?DAGOG. | Nieuwe Smisse (De)

TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05977355957. Het bedrijf TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC bevindt zich op het adres: Rue des Bornes 2; 6044; Charleroi (Roux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 134,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC, openstaande posities, locatie van TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC op de kaart.

TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC, company assigned to the tax number BE05977355957. The company TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC is located at the address: Rue des Bornes 2; 6044; Charleroi (Roux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 134,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. Products created in TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC were not found.
The main activity of TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC is not available. You also can look at reviews of TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC, open positions, location of TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSPORT DEMENAGEMENT RAGAZZO SC, employees, financial statistics.