Tof BVBA

Contactgegevens Tof BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tof BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tof BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Simon Goossenslaan 35; 2960; Brecht (Sint-Lenaarts), België

Telefoon (phone): 0477 44 21 60 (+32-0477 44 21 60) 0477 44 21 60 (+32-0477 44 21 60)

Fax (fax): 03 313 68 08 (+32-03 313 68 08) 03 313 68 08 (+32-03 313 68 08)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tof BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tof BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tof BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tof BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tof BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tof BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tof BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tof BVBA
Products information Tof BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03318389892
Ondernemingsnummer: 5201171875
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 623,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Tof BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tof BVBA
(Get full report from official database of BE for Tof BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tof BVBA
Addition kinds of activities for Tof BVBA

365101. Huishoudelijke geluidsapparatuur | Household audio equipment
721300. Linnengoed | Linen supply
01610411. Spinazie boerderij | Spinach farm
27540500. Publicatie drukwerk, gravure | Publication printing, gravure
34449907. Stapel schelpen, plaatwerk | Pile shells, sheet metal
38240100. Integratie en totalisatie van meters voor gas en vloeistoffen | Integrating and totalizing meters for gas and liquids
50920205. Educatief speelgoed | Educational toys
59991402. Fotokopieerapparaten | Photocopy machines
70410100. Broederschap en meiden | Fraternities and sororities
89991002. Informatiebureau | Information bureau

Werken bij Tof BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tof BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tof BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tof BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur D - personenvervoer stads- en streekvervoer (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zoeken we een chauffeur D om schoolvervoer te doen. Je rijdt met een bus en voert scholieren rond in Eke. Je rijdt zowel 's morgens en 's avonds. De bus kan mee naar huis.

 • Technoloog / Verpleegkundige medische beeldvormig (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  vervanging - 100% Als technoloog/verpleegkundige radiologie sta je in voor: - De opvang, assistentie bij installatie en opvolging van de patiënt. - Het uitvoeren van of assisteren bij radiologische onderzoeken. - Het uitvoeren van de daarbij horende specifieke verpleegtechnische handelingen. - Assisteren bij interventionele- en/of invasieve procedures mbv radioscopie, echografie of CT scan. - De psychosociale zorgaspecten van de patiënt tijdens zijn verblijf op de dienst radiologie. - Het toepassen van de hygiëne- en steriliteitsprincipes bij alle, al dan niet patiëntgerichte, handelingen.

 • Assistant Sales Support (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Telefonisch onthaal van het internationaal klantenbestand. Ondersteuning van een dynamisch verkoopsteam met administratie en aankopen. Organiseren van nationale en internationale beurzen en marketingondersteuning. Up-to-date houden van de verschillende websites en sociale media kanalen. Beheer van commerciële documentatie.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Je bent nog op zoek naar een vakantiejob en je kan je een maand vrijmaken om te werken in het onderhoud. Je voorkeur gaat uit naar technisch administratief werk

 • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: AMICUS

  Type: Studentenjob

  Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

 • Jobstudent voor Hema Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Hema Waregem zoekt student die beschikbaarheden tijdens de week tijdens het schooljaar

 • Consultant Bank Kredieten en Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: Connexis Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Professionele en informele sfeer Klantgericht Goed bereikbaar met openbaar vervoer Als commercieel Consultant Bank Beleggingen en kredieten kom je terecht in een dynamische en informele werksfeer. Een professionele, maar informele omgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We zijn heel teamgericht en vinden het belangrijk onze klanten goed te adviseren en het maximale eruit te halen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

 • Plaatser aluminium ramen (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als plaatser voor ramen en deuren sta je in voor : - Het uitbreken van oude ramen en deuren; - Het plaatsen van ramen en deuren in aluminium, schuiframen, vouwwanden, beglazing, zonnewering, verluchtingen, rolluiken.. - de afwerking van ramen met MDF of gyproc dagkanten.

 • BUSINESS DEVELOPMENT (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Hays Brugge

  Type: Vaste Job

  Commercieel Technische affiniteit Dynamische high-tech organisatie Dit bedrijf is een dynamische high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contractbasis leveren van "Electronic Manufacturing Services". Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Dit bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën zodat ze een waardige partner kan zijn en blijven voor haar klanten. De klanten vinden we in de diverse sectoren zoals o.a. Industrial, Healthcare, Defense & Avionics, Infrastructure en Railway. Met productievestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Roemenië stelt onze klant in totaal meer dan 1800 mensen te werk. Ter versterking van het sales team is Hays op zoek naar een Business Development Manager voor hun Business Unit België (standplaats te Ieper en Kampenhout) Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoop afdeling in België. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal. Daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen de EU. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te nutten. Hiervoor werk je samen met technische expertise oplossingsgericht mee aan het productieproces en beteken je op die manier voor je klant een sterkte toegevoegde waarde.

 • Zelfstandige Kantoorhouders (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

 • Lesgever/lesgeefster algemene vorming leertijd – werfingsreserve (stelsel leren en werken) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

  Type: Werfreserve

  Lesgeven aan jongeren (15 - 25 jarigen) die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van deeltijds leren. Dit op woensdag, donderdag of vrijdag. + Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van Tof BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Tof BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tof BVBA. Laat een reactie achter voor Tof BVBA. Tof BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tof BVBA. Leave a respond for Tof BVBA. Tof BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tof BVBA op de google maps. Adres en contacten Tof BVBA
Location of Tof BVBA on the google maps. Address and contacts of Tof BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Tof BVBA Tof BVBA: Boussalaa Atelier | ENT. VAN NUFFEL | GERARD WETTTERENE | GIOVANNI SPANEDDA | REMMERIE

Other related companies as Tof BVBA: Boussalaa Atelier | ENT. VAN NUFFEL | GERARD WETTTERENE | GIOVANNI SPANEDDA | REMMERIE

Tof BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tof BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03318389892. Het bedrijf Tof BVBA bevindt zich op het adres: Simon Goossenslaan 35; 2960; Brecht (Sint-Lenaarts). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 623,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Tof BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tof BVBA is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tof BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tof BVBA, openstaande posities, locatie van Tof BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tof BVBA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tof BVBA, company assigned to the tax number BE03318389892. The company Tof BVBA is located at the address: Simon Goossenslaan 35; 2960; Brecht (Sint-Lenaarts). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 623,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. Products created in Tof BVBA were not found.
The main activity of Tof BVBA is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Tof BVBA is not available. You also can look at reviews of Tof BVBA, open positions, location of Tof BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tof BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tof BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tof BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tof BVBA, employees, financial statistics.