TEUGHELS WILLY

Contactgegevens TEUGHELS WILLY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEUGHELS WILLY: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEUGHELS WILLY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Moensstraat 10; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 41 81 89; 0476 92 76 52 (+32-015 41 81 89; 0476 92 76 52) 015 41 81 89; 0476 92 76 52 (+32-015 41 81 89; 0476 92 76 52)

Fax (fax): 015 20 22 15 (+32-015 20 22 15) 015 20 22 15 (+32-015 20 22 15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEUGHELS WILLY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEUGHELS WILLY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEUGHELS WILLY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEUGHELS WILLY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEUGHELS WILLY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEUGHELS WILLY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEUGHELS WILLY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEUGHELS WILLY
Products information TEUGHELS WILLY

BTW identificatienummer (tax): BE04632080078
Ondernemingsnummer: 5485443115
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 715,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in TEUGHELS WILLY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEUGHELS WILLY
(Get full report from official database of BE for TEUGHELS WILLY)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEUGHELS WILLY
Addition kinds of activities for TEUGHELS WILLY

343200. Armaturen armaturen en trim | Plumbing fixture fittings and trim
722100. Fotografische studio's, portret | Photographic studios, portrait
962104. Regeling, administratie van transporatatie, niveau van overheid | Regulation, administration of transporatation, level of government
33570000. Nonferrous wiredrawing en isolatie | Nonferrous wiredrawing and insulating
35419910. Numerisch gecontroleerde metalen snijwerktuigen | Numerically controlled metal cutting machine tools
50840511. Metaalbewerking gereedschap, nec (zoals boormachines, kranen, sterven, bestanden) | Metalworking tools, nec (such as drills, taps, dies, files)

Werken bij TEUGHELS WILLY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEUGHELS WILLY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEUGHELS WILLY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEUGHELS WILLY. Looking for open vacancies in other companies

 • Thuisverpleging Van Loy (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,...  Bedrijfsprofiel: Een thuisverpleging organisatie in Herentals is op zoek naar een verpleegkundige die asap zou kunnen inspringen voor een periode van minimum 3 maanden.  De jobtime is bespreekbaar tussen 50%-100%, verlening is ook mogelijk. De ochtenddiensten zijn telkens van 6u30-12u of 13u, de avonddienst is van 17u-21u.  De organisatie staat bekend om zijn hoogstaande kwalitatieve zorg en respect voor het personeel.  Voor deze opdracht dien je in het bezit te zijn van een auto, alle gereden km in functie van de job worden vergoed. 

 • Monteur Industriebouw (BOEZINGE)

  Regio: BOEZINGE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in de regio van Ieper zijn we dringend op zoek naar een monteur van industriebouw. Je werkt nauw samen met uw collega's alsook met de collega die de mobiele torenkraan bestuurd. Uw takenpakket bestaat onder andere uit het besturen van de hoogtewerker, plaatsen van betonnen platen, dakwerken, afwerking van de panelen, etc.

 • industrieel allround electricien (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een electriciteitsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een industrieel/residentieel electricien om te werken bij een bedrijf in Brugge. Taken : preventief onderhoud van het machinepark allround technieker van het bedrijfsgebouw voornamelijk elektrische werkzaamheden plaatsen van stopcontacten kastenbouw

 • Lasser/ijzervlechter (m/v) (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn dringend op zoek naar een lasser/ijzervlechter voor onze klant te Putte. Uw taken omvatten het vlechten van wapeningsbalken, het bedienen van een plooimachine, het voorbereiden van wapeningstaal. Verder komen er ook nog de volgende zaken bij zoals gaten frezen, kopplaten lassen en allerlei laswerk aan stalen balken. Er wordt ook verwacht dat u de klanten op een snelle en vriendelijke manier verderhelpt.

 • Inventaris 5/11 - student (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een inventaris in een winkel in de M2, zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken van 8 tot 15 of 16.45 tot 22.00. Je zal de goederen moeten tellen met behulp van een scanmachine.

 • Jobstudent technische en administratieve ondersteuning (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: S BILT

  Type: Studentenjob

  S.Bilt is een studiebureau in Klein-Willebroek dat veel te bieden heeft. Het kantoor is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Je wordt verwelkomd door aangename en behulpzame collega's. Als student zal je instaan voor de technische en administratieve ondersteuning, zowel algemeen als voor projecten. Je helpt je collega's waar nodig. Ervaring en handigheid met de meest courrante Office paketten, waaronder zeker Excel, is een must! Kennis van Autocad is een pluspunt, maar geen vereiste.

 • Heftruckbestuurder/ster (SNAASKERKE)

  Regio: SNAASKERKE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf regio Gistel zijn we opzoek naar een heftruckbestuuder die bereid is te werken in 2-ploegen voor het aanleveren van de nodige grondstoffen in de productie.

 • Credit manager te Sint-Niklaas (ref. 1659) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Heeft Credit Management geen geheimen meer voor jou? Ben je klaar om je kennis te delen en een Credit-afdeling in goede banen te leiden? Deze leuke en uitdagende job kan je niet laten schieten! Online shopping, een booming business. Bij verkoop op afstand -met de mogelijkheid tot kopen op krediet- is het heel belangrijk dat de betalingen goed gemanaged worden. Dat beseft ook onze klant, actief in de verkoop van artikelen voor woning en vrije tijd. Daarom zijn ze op zoek naar een Credit Manager om alles in goede banen te leiden. Als Credit Manager ben je verantwoordelijk voor het operationeel management van de afdeling. Wat houdt dat allemaal in? analyse van Credit Management processen om ze te optimaliseren; implementatie van projecten rond het commercialiseren en rentabiliseren van de Credit activiteiten; beheer van processen voor de acceptatie van kredietaanvragen; opvolging van openstaande vorderingen; beheer van risico’s verbonden aan de kredietportefeuille; communicatie naar klanten i.v.m. openstaande dossiers en invorderingen; coaching van een team van medewerkers; rapportage aan de directie.

 • Rope Acces technician (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: SKYWORKERS

  Type: Vaste Job

  Vacature: Rope Technician Wij: Wij zijn een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken op hoogtes, dieptes en moeilijk bereikbare plaatsen door middel van industriële touwtechnieken, beter bekend als ‘rope access’. Dit zorgt voor een zeer ruim werkterrein, optimale flexibiliteit en veiligheid. Skyworkers BVBA kan optimale veiligheid en kwaliteit garanderen aan zijn opdrachtgevers dankzij hoog opgeleid personeel (Irata) en ons VCA-petrochemie certificaat. Het Skyworkers team is een jong en zeer getraind team. De werken worden steeds uitgevoerd door gespecialiseerde mensen die reeds meerdere jaren actief zijn in de rope access sector en die specifieke opleidingen hebben genoten. Bij Skyworkers BVBA komt veiligheid op de eerste plaats. Door ons hoog opgeleid personeel en onze jarenlange ervaring kunnen we een veilige en snelle oplossing vinden op elk werkterrein. Wij beschikken over: · Irata level 1 (Operators) · Irata level 2 (Ploegleiders) · Irata level 3 (Coördinators) Uit te voeren werken: Industriële schilder- en straalwerken Offshore Industrial cleaning Besloten ruimtes Ontstoffingen Inspecties Afbraakwerken Constructie Renovatie Gevelreiniging Netting Laswerken Herstellingen mechanisch/elektrisch Stellingbouw Telecommunicatie Reinigen en herspuiten daken

 • PHP Developer (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: INTRACTO GROUP

  Type: Vaste Job

  Als PHP-developer bij Intracto werk je mee aan platformen en applicaties voor nationale en internationale klanten. Je zoekt oplossingen voor de problemen van je klanten, met wie je vlot communiceert en een nauwe band onderhoudt.

 • Massagetherapeut-ontspanningsmassage (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie ontspanningsmassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

 • Front Desk - Receptionist(e) << Freelance - Zelfstandige basis >> (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Eén van de leukste functies binnen onze hotelgroep staat open. Als hotelreceptionist(e) vorm je een belangrijke schakel tussen de hotelgasten en het overige team. Je hebt een ruim en afwisselend takenpakket : reservaties noteren, telefoons beantwoorden, gasten ontvangen en informeren, administratieve taken... Een ideale job voor een vlot werkende duizendpoot die graag in contact komt met mensen (internationaal clienteel) en waar kwaliteit en service zeer belagrijk is. Je kan verantwoordelijkheid opnemen, zelfstandig werken en commercieel meedenken met het bedrijf. Ervaring als hotelreceptionist(e) is geen must, indien men commercieel ingesteld, klantgericht en gemotiveerd is ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn! Verzorgd voorkomen zonder zichtbare tattoos Zeer goede talenkennis van het Nederlands en Frans. Commercieel zijn Contactvaardig zijn Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Omgaan met stress

Zoek naar antwoorden van TEUGHELS WILLY in sociale netwerken
Look for responds of TEUGHELS WILLY in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEUGHELS WILLY. Laat een reactie achter voor TEUGHELS WILLY. TEUGHELS WILLY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEUGHELS WILLY. Leave a respond for TEUGHELS WILLY. TEUGHELS WILLY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEUGHELS WILLY op de google maps. Adres en contacten TEUGHELS WILLY
Location of TEUGHELS WILLY on the google maps. Address and contacts of TEUGHELS WILLY

Andere gerelateerde bedrijven als come TEUGHELS WILLY TEUGHELS WILLY: Alfredo Giafra | Bourguillioen J | Hairflying | BURISA | Aiesec Eub

Other related companies as TEUGHELS WILLY: Alfredo Giafra | Bourguillioen J | Hairflying | BURISA | Aiesec Eub

TEUGHELS WILLY is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEUGHELS WILLY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04632080078. Het bedrijf TEUGHELS WILLY bevindt zich op het adres: Moensstraat 10; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 715,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in TEUGHELS WILLY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TEUGHELS WILLY is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEUGHELS WILLY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEUGHELS WILLY, openstaande posities, locatie van TEUGHELS WILLY op de kaart.

TEUGHELS WILLY is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEUGHELS WILLY, company assigned to the tax number BE04632080078. The company TEUGHELS WILLY is located at the address: Moensstraat 10; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 715,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. Products created in TEUGHELS WILLY were not found.
The main activity of TEUGHELS WILLY is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TEUGHELS WILLY is not available. You also can look at reviews of TEUGHELS WILLY, open positions, location of TEUGHELS WILLY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEUGHELS WILLY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEUGHELS WILLY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEUGHELS WILLY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEUGHELS WILLY, employees, financial statistics.